FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 20
anamy spune:
simonete
am facut stimulare cu menopur,1 inj/zi incepand cu z 2-z9.am avut pe OS multi foliculi dar f f f mici si pe OD 2 foliculi,am crezut ca obtin poliovulatie,dar numai unul a mai crescut celalalt ramanand la 10mm.am facut IA cu un fol de 19-20,endometrul de 8.5.acum astepta sa treaca cele 2 saptamani.
tu ce mai faci?ca nu am mai citit din urma,faci si tu IA?
succes fetelor,bytzi hai cu II liniute pe luni.
diana23ct spune:
crystyna75 eu am facut luna asta IAD la polisano sibiu. mi-au zis un cod al donatorului, culoarea ochi, culoare par, inaltimea, rasa, etnie, grupa sange si RH si educatia/ocupatia. SIngura chestie care nu e trecuta e varsta donatorului. Mi-ar fi placut sa fie si vasta cand a donat trecuta dar probabil ca au mai multe probe de la acelasi donator. Mult succes si bine ai venit la noi, te asteptam cu o reusita 
iuca spune:
bytzi iti tin pumnii stransi, ma gandesc la tine si ma
sa iasa luni II
Fetelor eu nu am reusit sa mai intru cam de multisor, am nascut in a doua zi de Paste si puiutii mici imi iau tot timpul. De cateva zile le facem baita si noptile le am mai linistite.
Va
pe toate
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
37+ 

bytzi spune:
iuca
ce ma bucur ca acum sint mai linistiti puiutii,nu mai stiam nimic de tine ,nu am indraznit sa te mai sun ca stiu ca nu ai timp,multa sanatate la toti

diana,testul iti arata ca in max 36 ore ovulezi ,dar eco ti-a zis sa faci la 48 de ore de pregnyl sa vezi daca sa spart foliculul
eu mi-am luat un test barza caci ala scrie ca iese cu 4 zile mai devreme,acum sa vad daca am curaj sa-l fac miine si in functie de test voi merge sa-mi fac si bhcg,am niste emotii...
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
va astept la un nou cap aici
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)