FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

dma felicitari. in cate saptamani ti-a zis ca esti insarcinata?
am si eu o intrebare. Simt mici dureri uneori, ca niste intepaturi sau junghiuri in zona ovarelor. O fi ede bine? In mod normal atunci cand se prinde sarcina se simte ceva sau poate sa se prinda si fara nici un fel de simtoma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma scuze am uitat tu unde ai facut luna ata inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

monty la gynera am facut ultima ia

diana dureri am avut exact ca la ciclu, dar nu ma pot lua dupa asta pt la maria n-am avut nimic

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

eu va recomand cu drag gynera, eu sunt si voi ramane fan dr dracea

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si bebe mic sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

mi-au venit rezultatele la urocultura...nu am nici o infectie urinara...si asta e super bine...in schimb spatele ma termina ..de imi vine sa vomit de durere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma scuze ca nu caut sa citesc in urma
am citit la vremea cand tu ai scris
dar acum pur si simplu ma pierd printre atatea pag
si cat te-a costat in total
cu cat inainte ai sunat sa te programezi?

ma bate gandul sa tratez infectia si sa fac o incercare
si desi sincer as merge la sibiu, nu am banutzi
asa daca e in buc
scutesc transport+cazare+co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dma,Felicitari!!!!!esti o norocoasa ,dumnezeu sa te ajute sa aduci pe lume un bebe sanatos,eco ai facut la Dracea?
monty,avem pe prima pagina preturile de la Gynera(date de dma ) 1170 ron cu tot cu gonasi si eco...eu zic ca e o varianta buna, mai ales ca esti din Bucuresti si mai ales ca lucreaza tot cu Cryos Bank Danemarca,banca de sperma cu care lucreaza si Polisano si plus e si mai eftin... si eu ma gindeam la varianta asta mai ales ca eu am mai fost la Gynera si mi-a placut dr Dracea
iti urez mult succes!si sa dea dumnezeu sa reusesti cu inseminare
diana,intepaturile pe la ovare sint de la stimulare ,doar ai facut atitea gonale...
implantarea are loc prin z5-6 dupa eliberarea ovocitului,asa ca nu este de la implantare ,dupa citeva zile vor trece ,asa am patit si eu
hundak-ali,ma bucur ca ti-a iesit anal buna,sa dea dumnezeu sa fie bine
anamy,ai facut inseminarea?

toate fetele

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi cate zile ai de la inseminare? ziua 1 se considera ziua in care am facut inseminarea, nu? la mine ziua 14 cade duminica. daca fac bhcg-ul sambata adica ziua 13 oare o fi prea devreme, sa astept pana lunea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,z 1 e ziua urmatoare a inseminarii de cind se considera ca s-a spart foliculul,deci la tine z1 e marti
simbata ar fi z12 la tine,nu stiu ce sa zic ,poate iti vor spune fetele care au mai facut bhcg
stiu ca nu mai ai rabdare si pe mine tot timpul dupa inseminari ma termina astea 2 saptamini de asteptari
dma,ce-mi place iscalitura ta

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi multumesc frumos. deja sunt atat de nerabdatoare as face in fiecare zi cate un test de sarvcina dar stiu ca le fac de pomana acum. Inseamna ca acum sunt in ziua 3, offf mai am inca 11 . luni pe 11 ma duc sa imi fac bhcg-ul atunci ca ar fi ziua 14. trebuie sa iasa in ziua 14. nu mai stiu cu ce sa imi umplu timpul. Daca efort nu pot face stau si zac toata ziua de colo colo si numai la bebe ma gandesc.
tu in ce zi esti?

Mergi la inceput