FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Dodo , cipcirip ce mai faceti?
Gabri-ela-te-ai programat? Eu am fost la dr.Chicea si am fost foarte multumita ,am simtit ca pot comunica cu el.Si eu zic ca-i bine sa-ti faci si analizele pentru hepatita, Hiv, toxoplasmoza etc, nu sunt obligatorii,dar daca tot ne dorim atata un copilas ,mai bine sa ne luam toate masurile de precautie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Monty-nu cred ca e asa de rau rezultatul,dar precis ca trebuie sa iei ceva tratament si sa repeti testul dupa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

rodicutza,dar cum e posibil daca voi ati stabilit cum veti proceda...
eu zic ca ar fi trebuit sa-i scrii un mail dr (si scrie la sub pt dl dr Chicea ca sa-l citeasca el) poate te poate primi
dar esti sigura ca ovulezi prin z13?sa nu te duci prea tirziu
dar ce virsta ai ?(daca ne poti spune)de ti-a zis ca e pierdere de timp fara stimulare
parerea mea ar fi sa vorb cu dr si macar closty sa iei din z3-7 ,asa poate vei avea 2-3 filiculi=sanse mai mari,caci avind in vedere pretul asa mare pt inseminare...
cred ca la tel ti-a raspuns dr Mutuliga caci mi-a raspuns si mie odata,eu tot ii ziceam ca dr stie despre ce e vorba si ea tot insista cu altele
mai incearca poate vei reusi macar luna viitoare,succes

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Rodicutza,eu cred ca ar trebui sa faci ceva,intradevar timpul trece si apoi cind iti vei dori cu adevarat vor interveni alte probleme si uite dupa cum se vede greu se obtine o sarcina de la prima sau a2a incercare si daca lasi asa mult timp sa treaca pina in octombrie pt o prima inseminare ....
parintilor poti sa le zici ca pleci intr-o vacanta,la fel am facut si eu...

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

rodicuta32 nu te panica si citeste cu atentie. Medicii care sunt la fertilitate sunt cam toata ziua in clinica. De multe ori nu ii gasesti sus, dar trebuie sa vb cu medicul tau, nu cu asistentele pt ca ele nu stiu ce a decis fiecare medic pt pacientele lui. Uite niste nr de tel unde sa suni( sunt de jos de la receptie. Suni dimineata in jur de 10:30 si spui ca ai vrea sa vb cu dr.Chicea. O sa iti faca legatura la cabinet jous la et 1 in mod normal si s-ar putea sa raspunda tot asistentele. In cazul in care este in consultatie revii putin mai tarziu. Insista sa vb cu medicul tau. Eu asa am procedat si crede-ma ca de fiecare data cand ajungeam in policlinica o sunam pe dr mea sa o anunt ca sunt acolo, sau cand imi venea cm vb imediat cu ea si urmam ce imi spunea ea, nu asistenta. Vb cu medicul sa iti lase un nr de mob unde poti comunica mai usor cu el in cazul in care nu dai pe fix. Insista putin ca asa se intampla in sistemul medical, cu totii stim asta. Parerea mea e alta, nu vreau sa par putin egoista, nu e treaba mea, dar nu iti lasa prioritatile tale pt o nunta, poate sa zica oricine orice> tu stii ca ai tu de facut, daca poti merge si la nunta bine, daca nu inventezi un motiv, te scuzi si trimiti banii. Crede-ma eu am avut multe surprize neplacute in viata de la cine te astepti mai putin si nu merita sa iti lasi tu visele si prieoritatile deoparte pt nimeni si nimic.
Prima greseala care o faci si tu si sotul e ca ganditi negativ, tu vb cu medicul, la monitorizari nu trebuie sa il iei dupa tine. Sotul meu a fost la prima intalnire si apoi la inseminare. La servici la o adica se mai poate si un concediu medical de cateva zile ca doar suntem oameni si ne putem imblonavii oricand. Lupta pt sansa ta. Nu stiu cati ani ai dar indiferent de varsta iti zic si tie ce i-am spus dodolinei, nu merita sa pierzi nici o luna sansa de a iti tine puiul in brate. Eu asa gandesc...
Uite nr de tel de la receptie si curaj, vreau sa aud ca ai reusit in mai. Si eu am avut nenumarate obstacole, incet incet cu rabdare le-am trecut, acum mai am asteptarea asta lunga care ma omoara
0269.23.44.86
0269.23.01.38
0269.43.14.38
0269.22.98.66
Pupici si iti tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Bytzi, aici sunt, va citesc zilnic, dar cum nu prea am noutati, nu am ce sa va mai scriu. Nu vreau sa va mai indispun cu pesimismul meu. Recunosc, inca nu am puterea sa o iau de la capat, imi e atat de frica de un nou esec, dar mai ales nici de banii pt FIV nu dispun.
Dar poate reusitele voastre sa ma faca sa continui aceasta lupta. Va tin pumnii stransi si sunt alaturi de voi.
bytzi, diana, sper sa fie ultima voastra inseminare si sa ramaneti gravidute.
montytaiana, rodicuta, simonete, gabri-ela, moniland
inna, iuca, sa va creasca puiutii mari si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Rodicuta acelasi lucru pe care ti l-a spus Diana ti-l spun si eu , du-te la inseminare , trimite banii pt. nunta si du-te la inseminare..... cauta-l pe Chicea si daca nu-l gasesti la timp ca sa mai incepi vreo stimulare , du-te pe ciclu natural ,poate ai folicul mare . Si nu e obligatoriu sa mergi in toate zilele cu sotul tau , eu ma duc singura si el vine in ziua inseminarii , te rog gandeste-te bine si nu amana pana-n octombrie .

Monty din cate inteleg eu e o infectie care se va rezolva cu antibiotice , nu stiu insa ce e cu colul , sper sa fie ceva care se poate rezolva repede ,ca luna viitoare sa incepi stimularea .

Bytzi, eu care le spun tuturor sa nu piarda nici macar o luna ,din pacate luna asta stau pe tusa si mi-e tare teama ca nici luna viitoare nu putem merge la Sibiu , din cauza banilor .

Dodo te rog nu dispera , si eu sunt pesimista dar trebuie sa mergem mai departe , mie imi pare rau ca din cauza banilor trebuie sa aman , dar ne e imposibil ca dupa 3 sapt. sa putem face rost iar de 25-30 de mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Hudak_ali FELICITARI ! Vezi ca durerile au fost cu folos ?!..... Pe mine nu m-a durut nimic si .......n-a fost nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

simonette
merci frumos...o sa fie si la tine...
fetelor,stiti de ce s-ar putea sa ma doara spatele?
ori am infectie urinara(si asta ma sperie de moarte-nu cistita)ori de la lombosciatica (am 29 ani)....azi dimi am facut o urocultura...maine ,poimaine o sa primesc rezultatele...sper sa fie negative..ieri si azi am tot baut apa si ceai de cozi de cires si matase de porumb...ieri am fost de 1000 ori la baie,azi am observat ca mai putin...doamne ajuta..
bytzi,diana...va tin pumnii...toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gata am fost la eco, sacul e in uter, se vede si sacul vitelin deci am scapat de 2 temeri, sarcina extrauterina si sarcina cu ou clar
acum ma rog la dumnezeu sa fie bine, si sa va dea si voua putere sa mergeti mai departe si sa nu va dati batute

monty

iuca ce-o face?

Dumnezeu mi-a dat doua minuni
Maria si bebe mic

Mergi la inceput