FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 16
bytzi spune:
diana,sa fie cu noroc
poate ne spui si citi foliculi ai avut si ce dimensiuni,dar endometru?
simonete,cum te mai simti?ai vorbit cu dr?ce ti-a recomandat sa faci in continuare?hai vino cu o veste
dodo
disparusi?hai mai baga putin nasucul pe la noi
cirip
in ce stadiu esti?pe cind inseminarea?
nu mai face nimeni inseminare,hai sa nu lasam lantul sa se rupa
,mult succes tuturor
Rodicutza,tu ai renuntat la inseminare?
toate fetele
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
montytaiana spune:
buna
am refacut testul pap's
adica l-am facut pe cel aferent anului acesta
si surpriza neplacuta as zice am o infectie cu bacterii
si m-am cam speriat ca mi-a iesit satisfactor dar limitat pt urm motive
si f. f frecvente PMN, f frecvente hematii, marcata citoliza
si - modificari celulare benigne si anume; bacterii
a si mai scria col sangerand la atingere
are cineva idee e de rau
asta pana imi vine randul la programare sa imi citeasca rezultatul
ms 
montytaiana spune:

si pt ca vad ca nu mi-a aparut mesajul de ieri
revin
dma ma bucur din suflet
esti cea mai curajoasa si fericita mamica
chiar vroiam sa te sun cand am vz ca nu ne dai nici o veste
dar pt asa veste a meritat sa asteptam
iuca - sa fie sanatosi puiutii si multa putere sa ii cresti , te pup cu multa dragoste
inna, bytzi, dodo, gabriela, simonete, diana

de cip stie cineva ceva
diana23ct spune:
bytzi nu stiu cati foliculi am avut dar stiu ca erau foarte mult. Asta mi-a spus dr la ultima ecografie. Mi-a mai zis ca uterul si endometrul aratau foarte bine dar nu mi-a intrat prea mult in detalii. Ieri cand mi-a facut inseminarea mi-a zis ca am vaginul foarte lung, ca mi-a bagat cel mai lung dispozitiv existent ca sa ajunga in vagin. Nu stiu daca asta e de bine sau de rau, eu cred ca e de bine....voi ce ziceti? Eu sunt foarte increzatoare, sper sa fie bine pana la urma.
Am o mica dorere de burta, o fi bine, altceva inca nu ma deranjeaza.
pupici pt toate fetele

rodicuta32 spune:
Bine v-am gasit dragele mele!
Nu am scris de ceva timp,dar am intrat aproape zilnic sa vad ce ati mai facut...
Ma bucur din suflet pt. voi dma si hundak_ali
!
Inna, Iuca -felicitari
-sa va bucurati de puiutii vostri!
Iuca te asteptam sa ne povestesti mai multe cand vei putea...
Diana- sper sa ne dai in curand vestea cea buna, ma bucur ca totul a fost ok si ca esti asa de pozitiva!
Simonete imi pare rau draga mea,lasa ca va veni si randul tau, poate asa a fost sa fie...
rodicuta32 spune:
Draga mea Bytzi, iti multumesc ca nu m-ai uitat,sa-ti ajute Dumnezeu sa fi reusit ,tin pumnii stransi si astept cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea mare!
Eu nu am renuntat la inseminare,dar se pare ca iar nu vom reusi sa mergem la Sibiu nici in mai.
Dupa ce m-am facut luntre si punte ca sa-mi iau cateva zile libere de la serviciu in perioada 05-10 mai,am sunat sambata la Sibiu sa anunt ziua 1,si sa ma programez pe ziua de 06.05.,adica pe miercuri,in ziua a 11-a.Nu stiu cu cine am vorbit,o voce feminina mai autoritara,dar m-a luat tare si mi-a spus ca trebuia sa fiu la Sibiu in primele 3 zile pt. eco si sa-mi dea tratament; i-am explicat ca mergem pe ciclu natural si ca Dr Chicea ne-a zis in toamna ca e ok si daca ajungem in ziua a 11-a ,m-a intrebat ce varsta am si mi-a zis ca dupa parerea ei e pierdere de timp si de bani, ca sansele de sarcina la varsta asta sunt foarte mici si ca sa venim cand vom fi pregatiti si vom avea si timp suficient.
rodicuta32 spune:
Mi-a zis ca pe data de 6 nu se poate oricum, caci dr.Chicea e de garda,
dar sa ne mai gandim si sa sunam la inceputul saptamanii, adica ieri sau azi.Eu am fost cu nervii la pamant, am plans toata ziua.
Colac peste pupaza,duminica am primit o invitatie la nunta la niste verisori pe data de ...9 mai bineinteles!Eu socotisem ca pe 9 mai o sa-mi faca inseminarea, fiind ziua a 15-a.
Stiu ca obiectiv vorbind asta n-ar fi un motiv,ca doar se pot trimite banii,dar situatia e mai complicata cu parintii mei care ar avea nevoie de explicatii,unde am fost, de ce nu ne ducem etc...sau poate ca nu ne dorim deplin sau nu suntem suta la suta hotarati daca ne poticnim de chestiile astea...
rodicuta32 spune:
Sotul meu zice ca poate e un semn ,ca nu ni se arata sa mergem,dar il simt ca nu mai e asa de convins ca la inceput,desi el m-a facut sa iau in calcul si varianta asta.
Am ramas sa ne gandim pana astazi si acum imi zice ca nu poate sa-si rezolve liber de la serviciu
rodicuta32 spune:
El zice sa amanam pe octombrie cand vom fi in concediu si atunci chiar ca ne programam din timp si ne ducem si stam 2 sapt daca o fi cazul, dar eu i-am zis sa incercam la inceputul lui iulie daca vom putea rezolva...
rodicuta32 spune:
Eu sunt trista caci simt ca trec lunile una dupa alta fara sa rezolvam nimic,iar la varsta asta timpul trece clar in defavoarea noastra.
Macar voi dragele mele, nu va dati batute si luptati pt. visul vostru, sper sa ma molipsesc si eu de la voi si sa se schimbe ceva cat mai curand si in dreptul numelui meu pe prima pagina!