FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 13
@dodo@ spune:
hudak ali, FELICITARII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inseamna ca esti graviduta, ma bucur nespus, in sfarsit poate sa inceapa petrecerea si la acest subiect. De cand asteptam ziua aceasta. Sa-ti dea Dumnezeu multa, multa sanatate, sa ai o sarcina usoara si sper sa-ti treaca durerile cat mai repede.
SA INCEAPA PETRECEREA, DESFAC SAMPANIILE!!!!

hudak_ali spune:
dodo
tu vb serios?
repet,e a 12 zi de iad liniuta era roza si beta e 70.2?
nu e mica?pt perioada asta?
Moniland spune:
hudak_ali, esti
. FELICITARI!!!
Testul ca testul, dar hcg-ul e relevant. Daca nu erai insarcinata aveai valoarea <9, dar tu ai 70 ceea ce e f. bine. Si daca ma gandesc bine, e destul de mare pt ziua 12 de la IA, ceea ce e probabil sa se fi prins mai multi. ![]()
Stai vreo 2 sapt si apoi la eco la numarat puiutii!!!!
26+
Laura Ioana
Irina Maria
anamy spune:
buna fetelor!!!
in primul rand felicitari proaspetelor gravidutze si tin pumnii stransi pt celelalte fete sa vina tot cu II liniute.observ ca aici e un subiect tare norocos!!!asa sa fie in continuare!!!
BYTZI
a cata zi de la IA esti?durerile pe care le-ai avut ,eu le-am dupa 3 IA ,iar dupa celelalte 2 IA nu.ciudat ca se intampla asa,chiar nu imi pot explica de ce.
eu am inceput stimularea din z a 2 a de CM,am facut cate un menopur in fiecare zi,closty nu a vrut dr sa-mi de-a din cauza endometrului pt ca la mine creste f f f greu chiar si cu gonal.ieri am fost la eco,z 6 si se pare ca luna aceasta vom obtine poliovulatie,pt prima oara am 2 foliculi destul de maricei.sper sa reuseasca inseminarea ,fiind a 6 a care o voi face.
si tin pumnii stansi!!!
succes fetelor
bytzi spune:
Hundak-ali,sa crezi dragutzo,esti insarcinata,Felicitariii!!uau de la prima inseminare esti gravidutza....
te-am trecut si pe prima pagina pt incurajarea celor care ne mai citesc si sint in aceeasi situatie

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
anamy,felicitari pt foliculasi ,ce dimensiune au?dar endometrul de cit e?tu raspunzi mai bine la menopur decit la gonal,nu?
vino si tu mai des pe la noi poate te molipsesti si vei f gravi in curind
mult succes
eu sint in a3a zi de la IA si tot ma doare burtik
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
hudak_ali spune:
byytzi
da,e adevarat...mi-a confirmat de vreo jumatate de ora si dr.zadori..oricum nu-mi vine sa cred...la durerile pe care le-am avut...pe mine m-a durut de la inceput...eu m-am dus pe ciclu natural...dar am facut la sf ovitrelle...a inceput sa ma doara dupa aia ovarele...apoi am facut martea trecuta inseminarea...au inceput alte dureri... dupa aia de duminica nu mai pot de spate...
bytzi poate durerea aia la tine e de bun augur...va multumesc la toate si va doresc sa vi se intample acelasi lucru...
am mai spus,chiar daca eu nu am scris,v-am citit din umbra...in fiecare zi....
diana23ct spune:
Hundak-ali multe multe felicitari. Ma bucur foarte mult pt tine. Si eu sunt in aceasi situatie ca si tine. sotul azoo si 0 gigei la 3 spermograme. Luni fac si eu prima inseminare si sper sa ne molipsim toate de la tine. Inca o data mule felicitari si sarcina usoara.

diana23ct spune:
fetelor. maine dimineata trebuie sa imi fac pregnyl-ul. pana la urma trebuie facut intramuscular sau subcutanat ca am auzit mai multe variante. merge facut cu seringa si ac de gonal. Mi-au ramas mai multe seringi si ace sterile. Inca ceva. El trebuie tinut la frigider, cu cat timp inainte trebuie sa il scot sa se incalzeasca? Sau se face rece? Va rog luminati-ma ![]()
Pupici tuturor