FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 12
@dodo@ spune:
bytzi, ma bucur ca te-au mai lasat durerile, de acum nu-ti mai ramane decat sa te rogi sa fie bine. Iti tin pumnii stransi, stransi.

montytaiana, inca nu stiu , nu am puterea sa o iau de la capat, cred ca anul acesta nu mai fac nimic. Dar poate incerci tu.
simonete,imi pare sincer rau, sper sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci mai departe. Noi suntem aici pt a-ti alina durerea si pt a te ajuta, daca putem.

diana, imi place ca esti optimista si cu siguranta va fi bine. Bafta multa.

DMA, te rugam, da-ne ceva de veste.
Nu mai stie cineva nimic de dma?
hudak_ali spune:
bytzi
sunt in a 11-a zi de iad...a zis dr.zadori... sa-mi fac maine un test....
dar mi-e frica de un rez neg...mai bine sa-mi vina ciclul asa,decat sa-mi fac test si apoi sa plang 3 zile...eu sunt la prima inseminare...sot azoospermic,biopsie testiculara 0...multa bafta tie si la toate sufletele care isi deschid sufletul aici pe forum...
diana23ct spune:
dodo, nu stiu ce sa-ti spun, eu personal daca as fi in locul tau nu as lasa asa mult timp sa treaca. Te inteleg ca dupa atatea esecuri sa fi asa deprimata, mai este si partea materiala la mijloc, dar eu zic sa te mai gandesti. Cu fiecare luna care trece pierzi inca o sansa de a fi mamica. Oricum indiferent ce decizie iei pana la urma noi vom fi alaturi de tine.
bytzi spune:
Buna dimineata!
Hundak-ali,stiu de biopsia sotului tau de la sub Azoo ,am stat cu "sufletul la gura"asteptind rezultatul,imi pare rau ca a trebuit sa fie asa
dodo imi mai statura durerile de burtik ,citeodata ma iau iarasi,dar sper din tot sufletul sa fie bine,caci la fel ca si tine nu stiu cind voi putea sa fac FIV-ul daca nu ar fi atitia bani si anul asta cu criza e greu...
stii ne plimbaram mult prin Sibiu ,prin piata mare ,erau o groaza de copii cu mamici cu bunici si stateam cu sotul si ne uitam la ei...si trecu o fetita scumpa de vre-un anisor si ceva si se opri si statu o gramada si se uita la noi...
in alt parculet un baietel mic mi-a oferit o papadie
,era un scump....si m-am gindit poate v-a fi un semn ca voi fi si eu mamica...
simonete ,sa-mi scrii te rog ce ti-a zis dr Ispasoiu aici sau pe PM 
dma,chiar vrem o veste, ne tii atit in suspans...
diana,mult succes pe luni sa ai fliculasi multi si grasi
rodicutza,tu te-ai hotarit ,cind vei face prima inseminare?
un weekend placut!
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
dma2007 spune:
fetelor sunt bine sa zicem
am 2 teste poz si intarziere...n-am facut bhcg
astept sa merg la dr sapt viitoare sa vad cand
sper sa fie bine
iuca felicitari mamico
minunea mea
diana23ct spune:
dma ma bucur nespus, sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine. Eu zic ca e sigur bebe daca ai deja 2 teste pozitive.
hudak_ali spune:
fetelelor daca sunteti careva pls rsp....
ieri mi-a zis dr sa fac azi un test de sarcina...l-am facut si rez.era o linie rosie si una roz...
cand i-am zis rezultatul mi-a spus sa merg sa fac bhcg....eu ma gandeam ca e prea curand....l-am facut si rez.e 70.2 eu fiind in a 12 zi de inseminare....
ce inseamna asta?
ca nu mai inteleg nimic...am niste dureri de spate de simt ca mor...
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hudak_ali fetelelor daca sunteti careva pls rsp.... ieri mi-a zis dr sa fac azi un test de sarcina...l-am facut si rez.era o linie rosie si una roz... cand i-am zis rezultatul mi-a spus sa merg sa fac bhcg....eu ma gandeam ca e prea curand....l-am facut si rez.e 70.2 eu fiind in a 12 zi de inseminare.... ce inseamna asta? ca nu mai inteleg nimic...am niste dureri de spate de simt ca mor... |
Inseamna ca esti insarcinata. Felicitari. Scuze ca m-am bagat peste subiectul vostru dar am vazut ca nu ti-a raspuns nimeni.
3: 5 - 50
4: 3 - 426
5: 19 - 7,340
6: 1,080 - 56,500
7-8: 7,650 - 229,000
9-12: 25,700 - 288,000
13-16: 13,300 - 254,000
17-24: 4,060 - 165,400
25-40: 3,640 - 117,000
Valorile beta HCG in functie de saptamana de sarcina.
oana
"Where there's a will, there's a way."