FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

off simonete,nu's ce sa zic....credeam ca de acum v-a merge totul bine dupa reusita lui dma,eram asa nerebdatoare...e greu...multa putere sa mergi mai departe(asta e a3a IA ,nu?)
sint alaturi de tine si stiu prin ce treci in asemenea momente...

off si mie mi-e frica de ziua cind voi afla rezultatul...

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

simonete imi pare tare rau

bytzi & diana va tin pumnii stransi strinsi stransi

dma

dodo noi mai asteptam sau intram si noi in cursa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

simonette
imi pare nespus de rau...asa o sa fie si testul meu:negativ...durereile pe care le simt de duminica sigur anunta venirea ciclului menstrual....poate data viitoare o fi mai bine...nu-ti pierde speranta,eu nu mi-am pierdut-o....merg inainte...
feteleor as vrea sa intreb ceva:mie dr.mi-a dat sa iau utrogestan dupa iad...oare daca simt ca-mi vine ciclul ar trebui sa renunt,sa nu-l mai iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

bytzi tin pumnii stransi de tot pt tine sa fie cu ochisori de data asta.sa de-a DD.si eu voi face IA,eu sant in z 6 ,ma duc la eco azi sa vad daca mai trebuie sa fac in continuare inj.pooop si succes si restul fetelor!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

kudak ali utrogestanul e bine sa il pui pana vine CM
asta daca vine , daca nu o sa il pui in continuare in functie de recomandrile dr., el este fff bun pt sustinerea sarcinii asa ca daca e un bebe mic acolo nu face decat sa il ajute, eu una nu te sfatuiesc sa il opresti
daca e bebe acolo?
rau nu are ce sa iti faca
asa ca nu fi pesimista si mai ai o lecutza de rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

simonette imi pare sincer rau. mai asteapta cateva zile poate cine stie...si nu strica sa iti faci si analiza de sange. Daca inca nu ti-a venit cm mai sunt sperante, uneori mai dau rateuri si testele. Fi optimista. Suntem alaturi de tine si te vom sustine mereu.

Mergi la inceput

bytzi cum te mai simti dupa inseminare? te mai doare burtica? iti tin mulnii stransi si te astept cu 2 liniute peste 12 zile.

mai stie cineva ceva de dma, ce mai face, cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Hundak-ali,in a cita zi de la IA esti?eu zic ca ar fi bine sa faci un test de singe ca sa stii daca mai iei utrogestan ,daca nu trebuie sa-l opresti ca sa-ti vina CM ....hai poate va fi un test pozitiv,vrei sa te trec pe listutza noastra?
anamy,heii reusii sa te scot la interval...multumesc mult si tie iti doresc mult succes sa ai foliculasi frumosi si un test pozitiv...
ai mai luat ceva pt endometru
ce schema ai avut pina la urma closty si continuare cu gonal?
simonete,ia zi cum esti?ce ti-a zis dr ?ai vorbit cu el?
dodosa speram ca vii cu forte proaspete
monty,am citit eu bine intri iarasi in lupta pt bebe?iti urez succes...unde te-ai hotarit sa mergi?
diana,nu am vazut o fata mai optimista ca tine,sper sa-ti reuseasca stimularea si inseminarea sa vii cu vesti bune...imi amintesc ca asa eram si eu la prima inseminare,dupa IA deja ma visam gravidutza

pe mine m-au mai lasat durerile de burtik,incerc sa ma odihnesc cit pot ,poate o sa fie bine....astazi am fost la o minastire si m-am rugat la dumnezeu sa-mi ajute....

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

byti multumesc frumos. Asta ma tine, increderea, optimismul. Am si eu momentele mele in care simt ca o iau la vale dar incerc sa nu ma las. Asta e tot. Stii vb aia: daca vrei, poti. Asa si aici psihicul e cel care te face sa reusesti. Nu sunt neaparat optimista ca e prima inseminare, am vazut si am auzit destule inseminari care nu s-au prins. Ceea ce ma face sa ma simt asa sigura e nr f mare de foliculi pe care il am si siguranta cu care vb doctorita. M-au facut sa cred f mult si sa simt ca o sa fie bine. Acum nr cu nerabdare zilele care le mai am de asteptat pana fac inseminarea si pana aflu rezultatul. Iti doresc sa reusesti si sa te bucuri de minunea de a fi mamica cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine , chiar v-am simtit aproape , mai ales ca nu prea am cu cine sa vorbesc si azi la serviciu a trebuit sa ma prefac ca e o zi ca oricare alta. Nu a venit inca CM , dar am facut si testul de sange si e 0,1 deci nu mai am sperante .
Bytzi nu am vorbit inca la Sibiu pt. ca nu-mi venise CM si mai aveam cateva sperante ratacite iar rezultatul la sange l-am luat acum 20 de min. cand ei terminasera programul.

Mergi la inceput