FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 14
hudak_ali spune:
diana
eu am facut ovitrelle...dar cred ca e acelasi lucru...mi-a zis zadori sa-l fac in burtica,subcutanat...l-am scos din frigider cu 10 min inainte ca sa il fac,asta deoarece trebuia sa ma duc la o doamna dr sa mi-o faca....sincer zadori nu mi-a zis ca trebuie sa se incalzeasca....
bafta multa, multa
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hudak_ali moniland m-am dus pe ciclu natural si nu am facut decat un ou.... |
Atunci e un baietel bine prins. Vezi ca acum durerile de CM nu maisunt asa bune din moment ce s-a cuibarit deja in endometru. Poti lua no-spa de 40 mg max 3 tb/zi. Fara nicio problema ca sunt fete care iau asa toata sarcina.
Bytzi, tin pumnii sa reusesti.
anamy, poate de aceea nu ai reusit pana acum ca DD avea in program gemeni la tine.

Diana, Si eu ovitrelle am facut si tot subcutanat. Poti sa scoti pregnylul din frigider cu 15 min mai repede. Sa ai mult noroc!!!!
26+
Laura Ioana
Irina Maria
gabri-ela spune:
hudak ali bine ai venit pe la noi si felicitari pt reusita. Sa dea DD sa creasca mare samburelul
bitzy sa stai te rog cumintica zilele acestea pt ca am o mare presimtire pt tine. BAFTA MULTA!
diana drum bun maine si multa bafta. Eu de fiecare data am facut pregnylul intramuscular si scos din frigider cu 10 min inainte. Nu stiu dar cred ca nu prea conteaza unde este facut
Moniland sarcina usoara in continuare
dma multa bafta si tie in continuare
Fetelor eu as vrea sa ajung in Sibiu pe la sfarsitul lunii mai pt prima consultatie
Cum trebuie sa procedez? Trebuie sa trimit mai intai un maill si sa-mi spun povestea? sau ar trebui sa sun si sa-mi fac programarea?Inca nu stiu cu ce dr sa merg. Dar cam cu cat inainte trebuie sa sun inainte de consultatie? Eu practic vreau sa ajung pe la sf lunii mai dar inseminarea sa o fac la ciclul urmator
Pt ca eu pot sa ajung si sa stau mai mult in Sibiu incepand cu sf lunii iunie, pana atunci nu pot. Am niste examene de dat si nu stiu cum pic
Ce ma sfatuiti sa fac? Astept de la voi sfaturi. Incep sa ma documentez acum mai mult Si in legatura cu dr cu care sa merg?
Pupici pt toate fetele

bytzi spune:
diana,pregnylul poti sa-l faci si sc in burtik si cum ti-au zis si fetele trebuie scos si tinut la temp camerei cam 15 min,mult noroc pt miine
gabri-ela,eu zic ca ar trebui sa suni sa-ti faci programare cam pe ce data poti tu sa ajungi ,daca vei vrea la dr Chicea v-a trebui deja sa ti-o faci ca dureaza mai mult ,la Ispasoiu si Mutuliga vei obtine mai repede programarea
nu trebue sa-ti scrii istoricul caci aveti atunci timp de povestit
fa-ti doar prog la ce dr vrei,pt inseminare te cheama oricum la CM imediat urmator de la prima intilnire
iti urez mult noroc
moni,sa dea dumnezeu sa fie bine,daca imi intinzi o mina poate vin dupa tine
,doamne ajuta
-ici la toate fetele
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
gabri-ela eu mi-am facut programare telefonic la: 0269.22.44.82. I-am zis cateva chestii asistentei si apoi m-a intrebat la ce medic vreau. Eu sunt la Dr Mutuliga si pana in prezent sunt foarte multumita de ea. Maine fac prima inseminare. Este bine cand te duci sa ai analizele facute, eu le aveam toate analizele de sange si am facut dupa doar HSG-ul. Programarea mi-a facut-o cam la 10 zile de cand am dat tel, deci relativ repede, nu ca in buc unde te programeaza dupa 2-3 luni. Multa bafta!
fetelor va multumesc mult pt incurajari. Gata am scapat de njectii, am facut si pregnyl-ul la 11 si maine sunt la Sibiu sa imi incerc norocul. Sunt foarte sigura ca o sa vin cu o veste buna, am eu presimtirea asta.
Va pupic pe toate

Moniland spune:
bytzi, nu o mana, amandoua si mai am inca patru in burtica asa ca,... cu toata viteza inainte ca are cine sa te traga la Odisee ![]()
Gabri-ela, multumesc
. Si eu zic sa suni si sa mergi la o prima consultatie cat mai repde ca apoi tratamentul il incepi la ce CM vrei.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
hudak_ali spune:
moniland
de ce zici tu ca e baiat?
cum stii....de mine fie ce o fi,sanatos sa fie...si sa fiu si eu sanatoasa...spatele ma doare in continuare...sapt viit m-a chemat dr la szeged la control(ultrasunete)....inca nu-mi vine sa cred....fac si eu ca pisix de la azoo...
anamy spune:
moniland
ce mai faci scumpa?creste burtica?ai grija de tine si de printese!!!sa cresteti mari si sa veniti pe lume sanatoase
surcel e un scump de dr.tu mai mergi la el la eco?
bytzi
scumpa ,durerile pe care le ai sant de bine,gandeste pozitiv si ai sa vezi ca in cateva zile o sa vii tu cu testul pozitiv.
da ,ai dreptate ,la gonal am raspuns tare prost dar la menopur,azi dimineata am fost la eco ,z 8 ,aveam 2 foliculi ,pe OD,unul de 14 ,sper sa mai creasca si al 2 le-a,ca e un picut cam mic,dar mai fac cate un menopur pe zi in continuare pana zice dr stop.endo acum 2 zile era de 5,5.cred ca a mai crescut,am uitat sa intreb.

toate fetele
dma2007 spune:
hudak ali felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu am dureri si spatele ma omoara ca sa nu mai vb despre somn...as dormi intr-una!
la cate zile dupa inseminare te-a chemat la eco?
pe mine nu ma treceti pe listuta?
minunea mea
gabri-ela spune:
Fetelor la cine ma sfatuiti sa fac programarea la Sibiu pt inseminare?
Sau practic nu ar trebui sa ma gandesc prea mult avand in vedere ca toti trei dr sunt amabili si foarte pregatiti profesional
Ei mai lucreaza si impreuna?
As vrea sa sun zilele acestea dar nu m-am hotarat cu cine sa merg
Mai trebuie sa trimit maill in prealabil, sau este de ajuns sa-mi fac programarea prin telefon si sa ma prezint in ziua stabilita?
Eu vreau sa ma programez pe la sf lunii mai cand as fi cu cateva zile inainte de CM si sa incep stimularea la CM urmator
Trebuie neaparat sa-mi fac si aceste analize? - Hepatia B, C, VDRL, SIDA, HCV
Pe restul analizelor le am
Pupici pt toate fetele