Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Moni draga fugi iute iute la coafor mami,pai si eu tot asa am zis ca la pastile cailor o sa ajung ,dar ia uite ca am fost,deci sunt pe vine pastile alea
primu weekend dupa pasti......am zis......Duminica in muzeul satului si zoo si apoi praji pe undeva......e ?ce zici?/?mai stabilim oricum

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

zic perfect! sper sa tina si vremea cu noi! pusici noi iesim afara in curte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

da la baietei cu ce vine iepurasul la voi?ca sunt in pana de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Aseara n-am mai apucat sa intru ... de la 9:00 am tinut-o tot intr-o trezire - cam ca 2h, incepea sa planga si numai in brate o linisteam; dimineata am vazut ca are gingiile umflate, semn ca apar niste masalutze.

Asa,

Ana Maria, intrebai de pregatire spirituala; eu tin post doar ultima saptamana, dar nu ma duc sa ma spovedesc/impartasesc.
Cat despre pitik o s-o duca tatal meu, vineri, s-o impartaseasca.

LalaD, cozonacul arata demential - mi-am amintit de cozonacul facut de bunica mea; aceeasi 'regula' o aveam si noi: primul il mancam imediat cum era scos din cuptor; Doamne, ce bun era!
Acum, ne multumim cu ce gasim.

Helene, am 'corupt-o' pe mama sa faca totul de mere si crema de zahar ars.

Ali-stoisor, pai, sa vedem exemplificare la frizura.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

uff mai fetelor .. io-s tare amarata .. v-am spus ca mi s-a stricat blenderul aseara .. i-a pregatit socrella azi dimineata evei fructe data pe razatoarea de sticla, cu iaurt si cereale .... le-a vomitat .. nu pot sa cred .. copilul asta are sita in gat .. sunt disperata !! cand s-o invata sa manace ca omu'?? mi-e si frica sa plec pe undeva cu ea ca eu trebuie sa-i dau totul super pasat ca altfel face bac ... va dati seama .. in concediu trebuie sa-mi iau blenderul dupa mine si sa-i pasez tot ce ii dau ....

o sa fie interesant ... pe plaja .. ma duc la bar .. pot folosi si eu o priza .. caci copilu' meu e bebe mic si nu mananca decat blenduit ..

asta sa-mi fie invatare de minte .. la astalaltu' mic cred ca voi incepe diversificarea direct pasat cu furculita ca sa se invete ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

tare bine mai arata!!! eu o sa cumpar un cozonac .. gasesc la o cofetarie pe langa mine, unul de juri ca e de casa .. super bun.

de framantat chiar nu am chef .. desi as putea sa ma duc la restaurant sa bag totul la malaxor .. asa am facut si macinicii ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Elle mie imi place sa framant. Cand insa nu am chef bag ingredientele in masina de paine si le framanta ea + dospit.

Am fost aproape 2 ore cu baietii afara , tare bine a fost. Inebunisem de 2 zile in casa.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Hello!

David a facut un kk azi de a iesit prin dres, so am aruncat si dresul si body-ul. Am murdarit cu pampersul (curgea) si cada si chiuveta si wc-ul si olita,ca nu stiam unde sa-l pun pana spalam copilul. So, mi-a facut ziua de dimineata!

Eu sunt in verva cu pregatirile, adik mai mult mental, sa nu uit ceva ca de treaba ma apuc abia vineri.
Nu ii iau nimik lui David de iepuras ca nu stam foarte bine cu banii si imi pare rau intr-un fel, dar stiu ca o sa primeasca multe de la bunici. Dar tot as fi vrut sa-i iau si eu ceva...desi stiu ca se joaca max 5 minute cu respectiva jucarie si apoi o arunca.

Ma duc la o tigare si apoi muncesc, dar o sa mai intru sa arunc un ochi si pe-aici.
Pup

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

ziua buna si de la Sibiuuuuuu
eu abia apuc sa intru sa citesc dar nu mai apuc sa si scriu....toata ziua ma invart in juru coziisi zici ca a intrat ziua la apa pe la noi
am intrat sa ma laud ca astept pastiile cailor adica am ajuns si eu in sf la coafor,rasfat totatl,tuns,vopsit,pensat,trat facial lights,manichiura si pedichiura.....eeee cum suna???ma simt minunat,am scapat de coada de cal care a devenit celebra ,am o frizura frumusica si ma simt minunat.....in tot acest timp Sasa a fost la bunica si prin parc la copii si a fost in extaz,imi povestea mama"Alina sa fi vazut cum chiuia si alerga dupa copii, canta si aplauda de mama focului"saraca fata......mai eu i-am amenajat un parculet in gradina,leagan,nisip,multe mingi,chemam in fiecare zi si copii de pe strada dar tot nu e farmecul de la blocurii unde sunt 100 de copii care freamata ca furnicile ....asta este ,o sa incerc sa o duc mai des la blocuri la copii
va pup

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Si cand te gandesti ca eu tanjesc dupa curte si sunt satula de parcurile dintre blocuri cu nisip murdar, plin de kk de caine si mucuri de tigari...sa stii ca tu esti in avantaj din punctul asta de vedere.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata si de la mine,

Aseara n-am mai apucat sa intru ... de la 9:00 am tinut-o tot intr-o trezire - cam ca 2h, incepea sa planga si numai in brate o linisteam; dimineata am vazut ca are gingiile umflate, semn ca apar niste masalutze.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Pai sa vina iepurasul cu maselutele si sa treaca repede durerile. buburuza

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Jelimoni nici eu nu prea am idei pt iepuras, dar cred ca lui Andrei o sa-i iau ceva jucarii de lemn, cuburi, forme de potrivit, de bagat una in alta...ca lui astea ii plac...e un tip meticulos, iar Marc are jucarii ramase de la Mos, cand i-a luat taica-sau in nestire si evident ca nu i le-am dat pe toate si pt unele atunci era prea mic.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Continuare:

Helene, vroiam sa zic, a propos de blender, ia braun; eu am toate electrocasnicele - exceptie frigi si aragzul)- de la braun si sunt foarte multumita de ele.

Cat despre 'cremos', nici buburuza mea nu e fan bucatzele; doar fructele le accepta asa, sau sa muste din ele.
Noi, la mare o sa ne caram cu toate ustensilele dupa noi (insa ei i-am luat de la petit terraillon, fierbator+ mixer).
(asta a fost un alt motiv pt care mergem la marea noastra)

Roli, cam sadic iepurasul asta, ca prea suferim cu totii
Cum merge 'santierul'? Ai luat parchetul?
la strengari

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput