Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Yamyy...Lala ce co-na-na frumos!
Io am o vecina de apartament, care are saraca 80 si de ani si face niste cozonaci de inebunesti.
Asa ca cozonacul o sa'l am de la ea....nici ca am mancat mai bun in viatza mea.
Io nu fac pregatiri, inafara de oua rosii pt ca mergem la ai mei si mancam in ziua de Paste, apoi primim la pachet si de la mama si de la soacra'mea. Si asa se chinuie ele, ce sa ma mai chinui si io.

si coffee time!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose saru-mana mult ca ai cautat! lasa ca mai caut eu prin magazine sa vad ce gasesc. in bucu sunt 2 magazine real .. o sa merg la ambele, poate dau de setul minune ..

pupici multi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elle n'ai pt ce m'as fi bucurat din inima sa vi'l pot trimite. Poate gasesti la Buc totusi, caci pretul e fantastic de bun, nici cat un carucior obisnuit de papusele. Si e solid, duce 10-11kg prin casa aproape zilnic.

Fetelor io nu ii mai iau nimic de Paste Iuliei, credeti ca sunt mama rea?
Ii ia Bui o masutza cu niste lego si eu am cheltuit destul cand am fost sapt trecuta la Buc. I'am luat hainutze si pantofi de nici nu le mai poarta, la cat de repede o sa vina vara.
Asa ca nah...ce sa'i mai iau?
A...mint, comand azi calutul rosu pe care il are Bitzi si Irisuka. daca vine inainte de Paste ala e cadoul, daca nu.... asta e.
Ma tot indoctrinez de ceva timp : 'E criza' si tre sa cheltuim mai putzin, ca cine stie ce vremuri vin.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Shose...ata ete....
Elle cred ca mama a fost in cel din dristor,sau pe langa....eu nu cunosc aproape deloc Buc....Oricum...celalalt Real in ce zona e?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Shose...ata ete....
Elle cred ca mama a fost in cel din dristor,sau pe langa....eu nu cunosc aproape deloc Buc....Oricum...celalalt Real in ce zona e?

POZE
Video
Ma fac mare

unul e in vitan si celalalt in berceni. intreab-o, te rog, pe mama ta unde a fost. macar sa nu mai ma duc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle...in Vitan a fost mama...

POZE
Video
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ziua buna si de la Sibiuuuuuu
eu abia apuc sa intru sa citesc dar nu mai apuc sa si scriu....toata ziua ma invart in juru coziisi zici ca a intrat ziua la apa pe la noi
am intrat sa ma laud ca astept pastiile cailor adica am ajuns si eu in sf la coafor,rasfat totatl,tuns,vopsit,pensat,trat facial lights,manichiura si pedichiura.....eeee cum suna???ma simt minunat,am scapat de coada de cal care a devenit celebra ,am o frizura frumusica si ma simt minunat.....in tot acest timp Sasa a fost la bunica si prin parc la copii si a fost in extaz,imi povestea mama"Alina sa fi vazut cum chiuia si alerga dupa copii, canta si aplauda de mama focului"saraca fata......mai eu i-am amenajat un parculet in gradina,leagan,nisip,multe mingi,chemam in fiecare zi si copii de pe strada dar tot nu e farmecul de la blocurii unde sunt 100 de copii care freamata ca furnicile ....asta este ,o sa incerc sa o duc mai des la blocuri la copii
va pup

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

ziua buna si de la Sibiuuuuuu
eu abia apuc sa intru sa citesc dar nu mai apuc sa si scriu....toata ziua ma invart in juru coziisi zici ca a intrat ziua la apa pe la noi
am intrat sa ma laud ca astept pastiile cailor adica am ajuns si eu in sf la coafor,rasfat totatl,tuns,vopsit,pensat,trat facial lights,manichiura si pedichiura.....eeee cum suna???ma simt minunat,am scapat de coada de cal care a devenit celebra ,am o frizura frumusica si ma simt minunat.....in tot acest timp Sasa a fost la bunica si prin parc la copii si a fost in extaz,imi povestea mama"Alina sa fi vazut cum chiuia si alerga dupa copii, canta si aplauda de mama focului"saraca fata......mai eu i-am amenajat un parculet in gradina,leagan,nisip,multe mingi,chemam in fiecare zi si copii de pe strada dar tot nu e farmecul de la blocurii unde sunt 100 de copii care freamata ca furnicile ....asta este ,o sa incerc sa o duc mai des la blocuri la copii
va pup

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

ali ce-as merge si eu sa ma rasfat la coafor...
ia zi=-mi cand punem noi de-o intalneala?ar fi cazu nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Moni draga fugi iute iute la coafor mami,pai si eu tot asa am zis ca la pastile cailor o sa ajung ,dar ia uite ca am fost,deci sunt pe vine pastile alea
primu weekend dupa pasti......am zis......Duminica in muzeul satului si zoo si apoi praji pe undeva......e ?ce zici?/?mai stabilim oricum

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzici
Iulia, iti dau ei cartela de la receptie O sa vezi ca-i foarte fain, eu am fost foarte incantata (e prima data cand merg a 2-a oara in acelasi loc, dar mi s-a parut super fain pt familii cu copii).
Mey, fetelor (mai ales Shose) de ce nu mi-ati spus ce ieftin e carutul de la fisher price? Am dat o caruta de bani pe asta pe care l-am luat si nici nu-i asa de solid, adica spatarul e sustinut doar de o centura trecuta prin spate Eu am tot cautat pe net (ca zicea Shose de el) dar nu m-am gandit sa intreb de unde e luat si am crezut ca-i adus de afara

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput