Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Mi-a ramas si mie gandul la setul cu carucior...il vreau si eu, chit ca trebuie sa ma imprumut . Elle dc il gasesti, imi dai si mie de stire, te rog!
Referitor la blender, eu tot pe al doilea model de la Braun il am si sunt f multumita de el.
LalaD super cozonacul . Si mama s-a hotarat sa ne faca cozonaci, acum, de Paste. Inainte ne facea mereu, dar la un moment dat nu a mai avut timp, si ne obisnuisem sa cumparam. Abia astept

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

O dimineata cu baietii :

http://avlaudum.blogspot.com/2009/04/ceata-lu-pitigoi.html

Continuarea :
- dupa parc Andrei a mancat in 5 minute un castron cu supa de galusti , 2 buc maricele, o pulpita de pui dezosata, partea superioara, aia mai mare, nu ciocanel, intreaga si e in pat la nani :)))

Elle eu am avut unul care a mancat numai pasat pana la 2 ani si unul care mananca juma de castron ca un om mare, oboseste, bag la blender restul si papa tot.
Nici unul nu va ramane nemancat si nici un copil nu va manca toata viata pasat.
Pe mine chiar nu ma deranjeaza. Mai mult deoarece pe mine nu ma duc nervii nu i-am lasat sa manance singuri, am preferat sa le dau eu. La gradinita a mancat singur din prima zi si a fost ok.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

uff mai fetelor .. io-s tare amarata .. v-am spus ca mi s-a stricat blenderul aseara .. i-a pregatit socrella azi dimineata evei fructe data pe razatoarea de sticla, cu iaurt si cereale .... le-a vomitat .. nu pot sa cred .. copilul asta are sita in gat .. sunt disperata !! cand s-o invata sa manace ca omu'?? mi-e si frica sa plec pe undeva cu ea ca eu trebuie sa-i dau totul super pasat ca altfel face bac ... va dati seama .. in concediu trebuie sa-mi iau blenderul dupa mine si sa-i pasez tot ce ii dau ....

o sa fie interesant ... pe plaja .. ma duc la bar .. pot folosi si eu o priza .. caci copilu' meu e bebe mic si nu mananca decat blenduit ..

asta sa-mi fie invatare de minte .. la astalaltu' mic cred ca voi incepe diversificarea direct pasat cu furculita ca sa se invete ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Elle sa stii ca asta tine de suca fiecarui copil. Ozi a mancat blenduit pana la 3 ani...cand mergea la gradi stateam cu inima stransa ca se ineaca...cam pe la 5 ani am scapat de stresul asta...carnita a mancat-o tocata pana aproape de 6 ani...mai tot timpul ii pescuiam mancarea din fundul gatului ca-si dadea ochii peste cap (din cauza asta nu puteam avea unghii mai lungi si m-am obisnuit sa le port ca o scolarita). Uite insa ca Tudor a cerut singurel sa-i dau mancarica nepasata...pur si simplu a facut greva foamei si nu stiam ce are...i-am dat mancarea bucatele si a papat tot. La fel si cu bautul...Ozi a vrut bibe pana la 4 ani iar Dudu bea din cana (fara cioc) de la 7 luni.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetelor stiu ca multe dintre voi sunt foarte receptive la astfel de mesaje si apelez la ajutorul vostru.

Este vorba despre un baietel de aproape 9 ani care sufera de Osteosarcom telangiectatic. Andrei a fost operat la spitalul Marie Curie si i s-a extripat o parte din tumoarea care ii atinge coastele 3-4. Intre timp au fost depistati noduli si pe plamani.

Andrei este sub tratament in momentul de fata la Bucuresti si pentru o operatie in strainatate are nevoie de minim 30 000 de euro.

Povestea lui o puteti citi aici: http://andreidumitrescu.blogspot.com/

Va rog in masura in care fiecare poate sa il ajutam!

Va multumesc si va doresc sa aveti un Paste Fericit!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati pana la 3 ani ... Doamne .. eu am deja creierii pe moatze .. dar cand ma gandesc ca inca 2 ani de acu' incolo ma chinuiesc cu blenderul .. mor .. iti dai seama ca ma chinuiesc sa-i fac papica buna, sufleuri la cuptor, budinici .. pe care trebuie sa le blenduiesc ca d'onsoara are sita in gat ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

poftiti la ..

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Jelimoni nici eu nu prea am idei pt iepuras, dar cred ca lui Andrei o sa-i iau ceva jucarii de lemn, cuburi, forme de potrivit, de bagat una in alta...ca lui astea ii plac...e un tip meticulos, iar Marc are jucarii ramase de la Mos, cand i-a luat taica-sau in nestire si evident ca nu i le-am dat pe toate si pt unele atunci era prea mic.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

roli la de astea ma gandeam si eu da uite ca de cand ne-am despartit taicas-o lo bommbardat cu jucarii de toate felurile si cu forme si cuburi si minge,macara,masini,de nici nu stiu ce sa-i mai iau...merg dupamasa prin carefour poate gasesc ceva...si exact ca si anaandrei ma gandesc ..ca nu prea am bani,plus ca are de toate plus ca le baga 5 min in seama si gata..acum a prins pasiune pt galetuse lopatele toata ziua se joaca in curte in pamant...cred ca de astea ii iau ca cele cu care se joaca is de imprumut..

Mergi la inceput