Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
cristineescu spune:
Din ciclul "sa nu faceti ca mine" ...azi am aflat ca branzica de vaca nu se incheaga daca pui lime ![]()

Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
felicic76 spune:
cristineescu: lapte cu lime nu egal branza
bine de stiut, dar de ce nu s-a facut branza?
la inceput Vladutz papa foarte fin pasat, daca erau ceva bucati mai mari si era si infometat iesea cu circ. Acum merg si bucati mai mari, spre exemplu in seara asta a mancat avocado+banana+branza, iar avocado eu nu reusesc sa-l fac pasta, raman 'splente'
Nu am vazut ce lingurite are babytza
in clip, la inceput ii dadeam numai cu cele de la Avent, stiu ca si ea le avea, sunt micute si nu risti sa-i pui mancarea sub limba, acum ii dau cu ce-mi pica in mana, una de la Nestle, mai am un set de la Nuk, dar nu-i place cea de silicon de la Chicco, adevarul este ca este cam lata.
cu alte sfaturi nu te pot ajuta, nu a refuzat nici un aliment pana acum, se cam sclifoseste daca lipseste carnea dintre legume, drept urmare i-am dat spanacul cu carne
(mi-era teama ca prinde aversiune fata de el) 
noi ne pregatim de baie, este chior de somn, a dormit 2 ore jumate
azi si este treaz de la 6,30 dim.
edit: ai luat scaun de masa?
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
preety spune:
Piersicutza noi folosim Klorane cu spf 50+.
Nikolici coondoleante familiei prietenului tau 
Azi legumele mi-au iesit amare si nush de ce... nu am putut sa i le dau Sorinei sa le pape
drept ptr care a papat doar piure de fructe...
preety spune:
Andy_garlo super bebe Andrei in premergator 
Claudinna pare misto jucaria... pp ca si canta si lumineaza in dif forme ... 
preety spune:
Cristineescu o fi de la dinti? inainte papa mai bine? Sorina de vreo 10 zile e si ea la mofturosi... si nu cred ca linguritele au ceva a face ![]()
multi!
claudinna spune:
preety, nu canta, nu lumineaza
e pt copii de la 9-36 luni...sa invnete ceasul...are o roata de telefon...sa bagi niste cifre si litere prin gaurele corespunzaqtoare...e colorata, il atrage
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nausica spune:
Nikolici, imi pare rau pt prietenul tau
CD27, uite cum a fost: Nedelcu a disparut repede dupa ce-am venit cu Cipi acasa, pentru ca ma pufnea risul cind ii ziceam Nedelcu si ma durea operatia rau. Apoi a fost Ratzusca (pentru ca-si tzuguia ciocul ca sa gingureasca), apoi Cipi-Cipi (cred ca de la o salopeta pe care scria Cip-Cip), apoi doar Cipi. A urmat Cipi Cipiceanu si acum e Cipanu'. Oricum, am grija sa-i spun si Ania suficient de des. ![]()
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici fetelor, v am zis eu ...am in ultimul timp niste zile f f proaste si vad ca in jurul meu e cam nasol. Tocmai am auzit de mama unui prieten foarte bun ca s-a stins.Si normal ne vom strange cu totii la ei acasa.Numai ca mi s-a zis ca nu e bine cu copilul la mort! ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Draga mea, bine sau nu, eu am stat cu Anda la bunica mea (nu la priveghi ca nu era posibil datorita conditiilor, insa in dimineata de ramas bun si pana am ingropat-o tot am stat. Am stat mult afara, dar la slujba am tinut-o in biserica si suntem bine mersi, eu cam blonda cum bine stii, dar OK.
Sincere condoleante familiei indurerate.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Claudinna cat costa asemenea jucarie?
Si in caz ca va era dor de noi va invit la
de astazi:
la joaca
portret de gogoshar
veselie mare
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Nerantula UPPPPS!!! Atunci oare cine?! ![]() ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Pe mine m-a interesat subiectul dar am renuntat inainte de a ma apuca. Fiind textile inseamna sa-mi tin copilul ud la fund sau eu cel putin asa cred... si-mi displace ideea. Iar alea de unica folosinta sunt scumpe.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)