***Prietenie la plesneala-Emma ingeras iubit!***
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Dodo, despre dragostea lui Andrei pentru sanutii care l-au hranit 1 an, 9 luni si 17 zile pot sa-ti spun multe .In ultimul timp mi-a cerut de vreo 3 ori: - Vreau sa pap laptic de la mamy!!! Vreau sanutz! Se alinta, stiu, si oricum ii explic ca "mamy nu mai are laptic la san, iar tu esti baiat mare, nu mai papi sanutz" dar sigur se preface ca nu m-aude. Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
Ce dragut!!! Asa face si Maria si nu adoarme decat cu mana pe tzatica
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O 'neata,plesnitelor! delphi,ce m-as face eu fara cafeau de la tine? ![]() gabriella,capul sus!suntem langa tine! anca,ce face mariuca,cum se mai simte? vio,mihnea ce face?ai mai luat legatura cu el? kay,foarte frumos gestul tau! ![]() pup toate plesnitele,fara exceptie si va urez o zi cat mai senina si buna! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Neata
Maria a avut si azi -noapte febra pana pe la 1 dupa care nu a mai facut ,eu cred ca incepe sa ii treaca...multam de intrebare

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Mihaela ![]() Mihnea e bine.... cu el nu am vorbit, dar din ce mi-a spus sensei nu a racit desi a fost vremea urata....au 3 inspectii pe zi in camera deci nu are incotro si tb sa fie ordonat,apoi sta cu doi baieti mai mari(si inca unul mai mic,cam ca el) si astia il pun sa faca patul si nu-l lasa sa fie dezordonat o sa ne spuna el mai multe,sper ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Laca acum cand vine o sa va capieze
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
Mamaaaaaaa catamai steaua am la nume!!!!!!![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Mamaaaaaaa catamai steaua am la nume!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI UN VOT VA RUGAM |
mai da si la altii care nu au!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Mamaaaaaaa catamai steaua am la nume!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI UN VOT VA RUGAM |
asa ma gandesc si eu,ce urmeaza
...da'peste inca 2 luni urmeaza alt cantonament de la ce ai stea in frunte?
sanatate la puiut

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ancadragoman spune:
pai cred ca de la numarul de mesaje![]()
Miho ce vrei stele sau kg?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai cred ca de la numarul de mesaje Miho ce vrei stele sau kg? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI UN VOT VA RUGAM |
doamne fereste!
...kilogramele tinele pt tine....eu vreau stele..MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
beyy,am o gramada de treaba,dar mai am si o durere groaznica de burta...si ma mai doare si fundul de la injectii,de ma misc in reluare....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Tizo!!! E post! Nici injectii de astea nu ai voie sa faci, nu mai zic de altele

Anca
printesica. Sanatate multa!
Gabitzu
uf! mai soro, ce Dumnezeu de nu se mai termina problemele astea? Spune-mi, te rog, cum as putea sa te ajut? 
Vio
vorba Ancai, sa te tii ce guraliv va fi cind se va intoarce.
Un cantonament, in stilul spus de tine, nu poate decit sa fie util copiilor in drumul prin viata.
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)

.
Andreiut Puiut 11.06.2006