***Prietenie la plesneala-Emma ingeras iubit!***
Raspunsuri - Pagina 14
MadameBovary spune:
Gabi, toate trec. Din pacate sau din fericire. Noi suntem aici, langa tine! Te pupam, te imbratisam si te imbarbatam!
Fetelor, aveti grija de voi! Va imbratisez cu mare drag si trag la somn pentru ca nu mai sunt in stare sa leg nici doua vorbe. Ne cetim maine!
, sa aveti un somn linistit! 
Delphinas spune:
gabi
vorba Tanzei...toate trec. exista remediu pt orice, iar Adi va fi bine.
va las
sa va treziti mai bine. eu ma duc in pereegheza...vad eu ce gasesc.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
deci neatza.
meteo astia mint de rup... cica soare si e si cald pe deasupra
e un frig de nu m-as scoate nici pe mine din casa... dar copchilu??? da tre sa facem una sesiune cumparaturi hartie igienica
asa ca tre sa iesim...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
violeta69 spune:
buna dimineta,
Oana e cald afara
din interior pare frig, dar afara e bine,sunt 8 gr Celsius....
va
pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
'neata,plesnitelor!
delphi,ce m-as face eu fara cafeau de la tine?
gabriella,capul sus!suntem langa tine!
anca,ce face mariuca,cum se mai simte?
vio,mihnea ce face?ai mai luat legatura cu el?
kay,foarte frumos gestul tau!
pup toate plesnitele,fara exceptie si va urez o zi cat mai senina si buna!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
O zi frumoasa va doresc si numai bine.
Noile noastre ocupatii:
Donu' asteapta iepurele...stie el ca acesta aduce"kindel"
,
Isabella incepe sa-si formeze un program...
eu invat sa le satisfac nevoile ...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
misha71 spune:
Deci:
Vin io ieri sarind intr-un picior de la serviciu si vad in usa o hirtie. Ma uit: Delphi ma invita respectuos
sa-mi misc basanau' pin' la posta. Casc ochii mari da' ma duc. Deh! Curiozitate mare! Si ce vad? Un pachetel micut pe care abia incapeau cele 2 adrese scrise cu grija. Normal ca alerg pin' acas' ca muream de curiozitate sa deschid kinderu' cu surprize din mina mea.
Gifiind ma reped la sertar, iau o foarfeca de 3 ori mai mare ca pachetul si incep sa injur: fata!!!!!!!
mai aveai scotch sau ai secat toate librariile din Vaslui!!!!!!
Dupa lupte seculare am reusit sa dechid pachetelul si ce-mi vad ochii?
MAX in toata splendoarea lui zacea in miinile mele!!!!!! 2 oo incondeaiate, prea minunate ca sa-mi gasesc cuvintele sa le descriu. Imi era si frica sa le tin in palme, atit pareau de fragile. In virful picioarelor ajung in fata bibliotecii si le depun usor intr-un cosulet impletit in care pusesem niste iarba artificiala (a nu se intelege ca subsemnata "depune" oole lu' Max
).
Contemplind minunile, imi aduc aminte ca parca mai era ceva in pachetel. Zic io: o fi pus ceva hirtiute ca sa nu se sparga ouale, da' totusi sa-mi arunc un ochi. Ce hirtiute! Alt amalgam de scotch mi se desfasura falnic inaintea ochilor. Draci baltzatzi! Pai cu foarfeca aia de taiat copacii sa desfac io pachetelul ala???
Il iau usurel in mina, cu atentie, mai ceva ca pe oua si reusesc sa dau jos fo treij de kilometri de scotch. Un servetzel! Ce?
Fata asta e clar: a hotarit ca se anunta vremuri grele si-mi face stoc de oaresce hirtie inginereasca, da' mai fina, asa pentru basanau' meu de doamna
.
Mai sa fie! Cam intzepatoare hirtia asta. O desfac. In primul moment nu stiam ce sa fac: sa-i dau drumul din mina, sau sa rid. Normal ca m-a plesnit un ris de cred ca saracii mei vecini or fi zis ca am dat de vreun dildo pe sub pat si-n loc de locul cu pricina l-oi fi nimerit la subtioara. Ce credeti ca era in servetel? MAX, in toata splendoarea lui, pe post de TAIETEI DE CASA!

Asa ca, draga Delphi, nu'sh ce faci matali, da' io ti-l bag pe Max in cazanu' cu ciorba de miel, ca sigur ii va da o aroma deosebita!

Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
misha, iti multumesc ca m-ai facut sa rad ! 
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
violeta69 spune:
Mihaela
Mihnea e bine....
cu el nu am vorbit, dar din ce mi-a spus sensei nu a racit desi a fost vremea urata....au 3 inspectii pe zi in camera deci nu are incotro si tb sa fie ordonat,apoi sta cu doi baieti mai mari(si inca unul mai mic,cam ca el) si astia il pun sa faca patul si nu-l lasa sa fie dezordonat ![]()
o sa ne spuna el mai multe,sper
ca de fel nu prea vorbeste 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 buey, pi mini vad ca m-ati uitat.Da' io "ma spovedesc " aici ,ca sa n-o iau razna. So... puteti sa ignorati ce scriu, da' io tre' sa scriu ca nu de alta, am auzit ca spitalele de nebuni is pline si raman pe dinafara... Buuuun... azi fost la Iasi, internat sot. Doctorita nu primit bani...ori or fi fost prea putini..iaca nu mai stiu da' mi-a zis ca inca n-a facut nimic si ca n-are motiv sa ia banii. O fi semn rau..o fi semn bun?! Cu doua zile in urma, l-am dus pe Adi aici la spital, si-mi dau trimitere direct la Iasi.... mama afla, ca era normal sa-i spun, i se face rau ,cade, se loveste la ochi si acum parca-i batuta. Io cred ca Doamne, Doamne are ceva cu mine. Mi-a lasat un ragaz doar cat sa ma odihnesc si am luat-o de la capat. Incerc sa plang... n-am lacrimi..am impietrit .Ma intreb uneori de unde mai am putere.Mai am?!Mai pot?!Pana cand?! La mine vine Pastele doar cat sa-i aprind lui tata lumina si cat sa dau de pomana de sufletul lui. In rest.... preferam painea cu ceapa, un tata aici,langa mine, un sot betiv si curvar ,o mama nuj cum, dar toti SANATOSI. Doamne, ce pacate am de tras?! M-am racorit,deocamdata! pup mahalaua ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Gabi suntm alaturi de tine si e bine ca ai povestit ,asa te mai descarci

Pai cand aflati mai exact situatia sotului?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM