Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 22
brunadria spune:
buna dimineata!!
anamy , multumesc de cafea!
georgie, lilicica
sa fie bine pt voi...
fetelor eu mai trag cu ochiul pe aici dar aseara a fost tarziu cand am venit acasa , am fost la mama la tara si imediat merg iar !!
asa ca va rog sa mi motivati absentele...

pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!
Lilicica spune:
Anamymultumim de
[cafea, delicioasa, are si putin laptic in ea, este exact asa cum imi place mie.
Uratica sper sa ai gura aurita.... sa trebuiasca sa pregatesc patutul si lapticul......ca apoi o sa am eu grija sa va trag dupa mine pe toate.... nu va las pe niciuna aici
.
Pe aici o sa trecem ca ENNi si Julia sa incurajam fetele
.
Georgeta ma gandesc la tine, sper sa ai cateva oute grase, sa iasa 2 puisori frumosi.
Anamy tinem pumnii stransi
.
Va
.
turqoise spune:
neata fetelor!
anamy, multam fain de cafeluta, char acum o savurez
.nu te mai gandi tu ce-o sa faci luna viitoare, gandeste-te mai bine ca luna asta va fii cea norocoasa
.luna asta musai sa va graviditi toate trei, adica tu, lili si giorgi, dar nu numai![]()
fetele si am zburat la treaba.
apropo... unde sunt veteranele?? au fugit in Spania??mara, maddutz pe und umblati?? stiu ca sunteti ocupate rau dar maca un salut.. ceva sa stim ca sunteti bine
uratica spune:
buna fete frumoase!hmm..buna cafea anamy!sa mai faci cafea decofeinizata!poate asa ma las si eu de cea cu cofeina!
ca si-asa alt viciu nu am!insa m-am obisnuit cu cafeluta de dimineata-ca daca mereu am avut tensiunea ff mica,ametesc dimineata daca nu beau o cafea!da..cred ca o inlocuiesc cu un pahar de vin rosu!
ce ziceti?
lilicica,georgie,anamy-din tot sufletul imi doresc si va doresc sa reusiti de data asta!!va tin pumnii si ma rog in fiecare zi sa fie cu 2 liniute neaparat!
hmm..cred ca veteranele noastre-madutz si mara au trecut deja la urmatorul fiv!se gravidesc fara noi!dar fiti fara grija!de nu apar nici saptamana viitoare dau zvon in tara sa le caute!!le dau in cautare la interpol!![]()
pai ce cred ele??daca ele nu ne vor noi le vrem!!pai nu??![]()
turqoise-noi vad ca o tot taraganim..cand nu e una e alta..asa ca ar fi cazul sa ne mobilizam si noi!eu am incercat sa iau din nou antibiotic,dar luna asta nu pot si nu pot!vomit tot!pana si stomacul de la antibiotice!nu le suport!asa ca tot pe varianta perfuzabil sau injectabil raman!insa asta de luna viitoare!uff..sper sa fie bine si sa-mi revin si eu!
enni-imi vine sa le mananc falcutele dolofaneilor tai!sunt ff dragalasi!mi-am salvat poza aia care imi place si ma uit zilnic la ea!ma inspira
!trebe sa fac si eu 2 ebelasi la fel de dragalasi!
criadema,kry,bruni-
si fetelor-grabiti-va!!ca vreau sa deschid capitolul cu 2 liniute!

anamy spune:
o intrebare pt fetele noastre scumpe si care se cunosc:cum e cu faza luteala?daca e prea scurta nu e bine sau?sincer mie la cateva zile de la IA ,cam la vreo 9-10 zile am simptome clare de CM.atunci stiu daca mi-a reusit IA sau nu,CM imi vine de regula dupa IA la vreo 11-13 zile.daca faza luteala e scurta,atunci nu se implanteaza nici embrionul sau?

fetele sa aveti o zi frumoasa!!!
simt miros de gravideala ,cineva tot va veni cu II liniute!!!sa de-a 

uratica spune:
anamy-eu am o prietena ff buna ce a avut problema asta si tot asa nu reusea sa ramana insarcinata!incerca de 7 ani-si nu se prindea,desi totul era ok..trompe,ovulatie,uter..era totul perfect la amandoi-numai ca li se pusese diagnostic-infertilitate inexplicabila!insa dupa multe cercetari..a reusit sa rezolve problema-iar acum are o mandrete de bebelas de 5 anisori!
oricum..am sunat-o acum sa o intreb cu ce a reusit,ptr ca stiam ca a luat ceva naturist..a cautat toate hartoagele si a gasit ce i s-a dat atunci ptr a lungi faza luteala-ptr ca ai dreptate-datorita faptului ca faza luteala e prea scurta nu se poate implanta embrionul!si mi-a zis asa..ca a luat MAstodynon timp de 3 luni..dupa asta i s-a marit faza luteala si asa a reusit!fara nici un alt tratament sau inseminare!a reusit natural!
deci..nu stiu ce sa zic??incearca si asa!sau intreaba-l si pe dr daca e ok!insa eu iti zic sigur ca prietena mea a reusit asa!am dovada in fata ochilor-o mandrete de copil de 5 ani-frumos foc!
si bafta!
uratica spune:
fetele mele,pai asa va graviditi voi?fugind pe pagina 2??
hmm..deci haideti odata cu testele pozitive
!ca imi ard degetelele sa deschid capitolul ala plin numai cu 2 liniute!![]()
mai fetele-oare cum e georgie?imi pare rau ca nu i-am cerut nr de tel.. ca nu am rabdare..parca stau pe un arici!!abia astept sa vad ce a facut!sa aud din gurita ei ca e bine si ca ia gasit dr vreo 10 oooo dolofanele,frumusele,babane-numai bune de iubit cu gigeii!
haide georgie,haide lili,hai anamy!!!!!!!

uite-asa fetele..cate una ptr fiecare!ca va sustin pe toate 3!va tin galerie!!!si sa stiti ca le am cu tinutul galeriei!am un tignal...mama mama!si plus de asta stiu si sa fluier ff tare!ca toata lumea ramane socata cand ma aude!ca de..asa dama stilata..hihihi..
da fiti sigure ca as face si tumbe,numai sa-mi veniti cu teste pozitive!![]()

anamy spune:
uratico
esti o scumpa,mersi de informatie,maine il si intreb pe dr ce si cum e cu mastodynon si cu faza luteala,poate ma lamureste el,ca oricum ma duc la eco sa vad pe cand fac IA.
sper ca nu te superi pe mine,dar daca ai facut pana acum 2 laparoscopii de ce mai trebuie sa faci inca una?din cate am inteles de la cineva,dr micu zice ca histeroscopia nu e relevanta,intreaba-l pe el ce parere are ,caci el este in masura sa-ti spuna ce ai de facut mai departe.
lilicico
tu ce mai faci?cum te simti?ai sangerat dupa IA ?i-a duphaston si stai cumintica,fara greutati,bai fierbinti,fara stres si vei vedea ca
vine la tine.
o sa-l intreb maine pe dr unde are cabinetul(asa de curiozitate)si o sa ma duc si acolo,cand zice el.
pooop fetelor,sper ca URATICA sa ne deschida un capitol norocos plin de numai vesti bune si