Fiv la cluj 19 - mult noroc!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mey...eu va zisei ca nu deschid capitol nou decat daca veniti cu 2 liniute!!credeti ca am glumit????nu am glumit!!vreau 2 liniute!vreau sa deschid urmatorul capitol cu 2 liniute!cu un test pozitiv!!
hmm..anamy..eu am facut o laparo si o operatie clasica ptr a scapa de aderente!insa la laparo se vede daca e ceva doar in afara uterului si respectiv peritoneul..la histeroscopie se vede daca e ceva si in uter!si..eu avand chestiunile alea inainte de a face instilatii..practic am impins infectia cu ureaplasma si micoplasma in sus pe trompe si e posibil sa fi ajuns si in uter!de asta vreau histeroscopie!sa fiu sigura ca e totul ok in uterasul meu..sa nu ma trezesc cu aderente sau cine stie ce alte bazaconii si acolo!iar laparo..vreau sa fac ca sa omor 2 iepuri dintr-o lovitura!!in caz ca s-au refacut aderentele-avand in vedere faptul ca mi-au iesit pozitive chestiile astea,inseamna ca e posibil sa se fi refacut blestematiile alea!!asa ca vreau sa scap eu de toti piticii de pe creier si sa stiu eu ca e totul ok!altfel nu as sta linistita si m-as duce la fiv cu ganduri negative..si decat asa..mai bine nu fac inca fiv!oricum..inainte de toate trebuie sa iau antibiotic sa scap de porcariile alea-asa mi-a zis si dr. mare!nu i-am povestit inca de laparo si histero..insa cand o sa-mi iasa analizele bine,iti dai seama ca o sa-l intreb!iar daca vad ca sovaie..bag un 2 in unu!ptr ca logic..cam asa ar fi..sa se fi duc infectia iar in peritoneu..trompe..uter..si nu sunt negativista..insa stii cum se zice..paza buna trece primejdia rea!!si acum am cam inceput sa ma axez pe zicala asta!e bine sa deschizi bine ochii inainte de a face ceva!!acum o simt pe pielea mea!asta e!dar..mergem inainte!
cat despre problema ta..intreaba-l daca afecteaza faza luteala mica implantarea embrionului!ptr ca prietenei mele asa i s-a zis..ca din cauza asta embrionul nu se poate implanta!sunt ff curioasa acum care e parerea lui dr micu!si stii ce e naspa..ca fiecare organism reactioneaza in felul lui!la cine se potriveste,la cine se nimereste..cert e ca exista si unele care reusesc!uite ca exista si din astea ce-si tin bebeii in brate!!
uff..oare georgie ce face??sper ca e bine!ca sarbatoreste deja productia de oooooooo!
lilicica sper ca nu te-ai dat jos din pat decat pana la baie si innapoi!ai grija fetita de tine!si de bebelasi!trebuie sa vii cu 2 liniute!e musai!

Mergi la inceput

deci..ziceti fetele..imi promiteti ca veniti cu 2 liniute??
daca nu promiteti-nu deschid capitol nou!si ma si supar pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

sunteti cele mai scumpe fete din lume, va multumesc din tot sufletul pentru sustinere
azi in sfirsit a fost si dr. Micu multumit oarecum si Stela, au spus ca au fost doua ovocite tare frumoase si sunt sperante asa ca sunt bucuroasa si va promit sa dau startul
lilicica, Anamy va doresc din tot sufletul sa fie foarte bine si la voi sa ne gravidim toate pentru a le trage si pe fetele noastre dragi dupa noi, undes trei puterea creste
va las ca nu ma simt chiar ok dar asta sa fie baiul, va pup duulce pe toate

Mergi la inceput

georgie-bravo fata!!!alea sunt outele alea de calitate superioara!!!!!!si altadata sa imi dai nr de tel..ca am stat ca pe ace!!faceam ture prin casa,apoi iar verificam sa vad daca ai scris ceva..am facut ture ture!!ma bucur fetita ca esti bine si sper sa ai 2 puiuti ff puternici si vanjosi!si sa ajunga la tinta unde o sa stea 9 luni de-acum incolo!!acum odihneste-te ca esti epuizata saracuta de tine!!
hmm..si fetele-hai ca va las sa plecati in gasca!!insa promiteti-mi ca veniti cu testele pozitive!!va rogggggggggggggg!!si apoi o sa deschid capitol nou!!pe cuvant de pionier,de soim al patriei sau ce vreti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Georgie felicitari pentru cele 2 oute grase, doamne ajuta sa se fertilizeze amandoua si sa fie 2 gemenasi acolo....
Anamy sa stii ca dupa inseminarea de ieri nu am sangerat deloc, doar ca durerile de burtica si de ovare le-am avut pana aseara pe la 11, apoi nimic.... a disparut orice fel de durere.
Am inceput de aseara cu utrogestanul.... si in rest viata normala, asa cum a zis medicul, binenteles ca nu o sa ridic, o sa ma menajez cat pot.
Nu stiu daca condusul face bine sau rau, azi toata ziua am batut orasul sa rezolv treburi de serviciu si tot ambreiaj....frana, acceleratie, numai cu I si cu a II am circulat la ce aglomeratie a fost in oras, de aceea ma intreb daca am tot calcat pedalele asa mult, nu a deranjat ceva prin burtica?.
Anamy tin pumnii pentru mine si ma gandesc la tine....
Uratica... sa ai grija de capitolul nostru.
Va , si va doresc o seara frumoasa.

Mergi la inceput

lilicica-ce bataie iti iei!ce crezi ca din prima le place sa fie dati in leagan??auzi la ea-frana,acceleratie..hmm...vin si-ti dau bataita daca nu esti cuminte!!
hmm..georgie m-a tinut in suspans azi..sa inteleg ca urmeaza anamy maine???fetelor eu inteleg ca suntei in gasca..da chiar asa sa va jucati in halul asta cu inima mea??mai mai..dar ce sa fac?trebuie sa suport!nu??ca doar toate sunteti ale mele!!
anamy-sa iti fie mila de mine maine si sa ne dai numai vesti bune!!tinem pumnii!
hihi..3 gravidute de-odata!!trebuie sa am mana buna!!asa ca astept ziua cea mare ptr deschiderea capitolului nou!!fetele-vreau 3 teste pozitive!ne-am inteles??

Mergi la inceput

hey!!
hihi..cat ati fost voi ocupate cu gravideala-eu am facut un calcul asa scurticel!si iese cam asa..
-nunta naidei!!casa de piatra(desi daca ai fi fost copilasul meu ti-as fi dat cateva palme la ,ptr ca te legi la cap asa tinerica in loc sa-ti traiesti viata!!)!sa fie intr-un ceas bun!sa aveti o casnicie fericita si multi purandei sa va zguduie casa!
-testul pozitiv al lui lilisor!va fi unul cu 2 liniute albastre si unul cu 2 liniute roz!asa la asorte!
-hmm..aici m-am incurcat un pic ptr ca nu stiu cine urmeaza..anamy sau georgie!insa garantat si voi veti tine in mana un test pozitiv neaparat cu liniute roz!!ptr ca pe voi,nu stiu de ce..va vad mame de fetite!asa ca pregatiti-va casa!!vopsiti-o in roz!
asa ca.. o sa am trei teste pozitive cat si o miresica care o sa ne poarte noroc si o sa ne duca si pe noi celelalte la odisee!!!
si visati frumos fetele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgie, felicitari pt cele 2 oute!!! sa se transforme in 2 embrionasi si apoi in 2 bebei!!!
lilicica si anamy,acuma asteptam testele voastre pozitive!!!
trebuie sa deschida uratica capitolul cu reusite!!
uratico , vad ca esti activa pe aici, eu nu prea am stat pe acasa...m am apucat la mama de renovat si schimbat una alta, asa ca sunt seafa de santier si bag si eu ca negrii pe plantatie...
dar promit ca termin cat de repede si stau si eu mai mult cu voi , imi lipseste forumul, adica voi !!!
mara , maddutz ,denisu pe unde sunteti???
pe toate !!somnic usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor
wow! am avut ce citi pe aici
vesti bune din belsug pe aici! sa tot fie tot asa
of...iar vorbesc singurica pe aici!
despre mine....ceva vesti proaste: m-am ingrasat de sarbatori dar...nu-i bai. o sa dau jos eu....intr-o alta viata probabil

Mergi la inceput

hihi..bruni..fii atenta ca intrusu meu ma intreaba mereu de tine,daca am mai vorbit!!asa ca..mi-am permis sa-i promit ca-mi vei face o fetita ptr un flacau de-al lui!!asa ca da-i bataie!ca-i surade si lui dar si mie ideea!promit ca vin si eu cu flacaul din urma!sa se laude micuta ta thailandeza ca si-o luat flacau tinerel!si intradevar ne e ff dor de voi!de toate!si va asteptam cu drag pe aici!pana atunci animez eu atmosfera!!decat sa merg la interviuri unde se dau patronii la mine...mai bine stau cu voi!
si fetele..eu m-am gandit toata ziua numai la voi toate!!si vreau testele alea pozitive!asa ca haideti odata!!!
hmm..eu sunt inca in faza de studiu..ca doar nu pot sta deoparte asa degeaba!si..referitor la histeroscopia ce as vrea sa o fac..am mai intrebat 2 doctori..iar raspunsul lor a fost ca e ff bine sa o fac!eu stiu ca dr micu e cam reticent la ideea asta,dar voi vorbbi si cu el!ptr ca e posibil ca uterul meu sa nu fie ok avand in vedere ca porcaria aia de infectie s-a imprastiat peste tot cu instilatiile mele!
deci..ne-am inteles?da??pe 9 mai e nunta naidei!!cam pe 12 daca socotesc eu bine..vine lilicica cu vestile-gemelasi-baiat si fata neaparat,apoi la 2 zile vin fetele astea doua-anamy si georgie cu cate 2 bucati de fetite fiecare!!iar apoi urmam noi toate in frunte cu miresica noastra!
frumos nu???
sa dea Domnul asa sa fie!sa ne binecuvanteze pe toate cu un scartietor,2,3..!

Mergi la inceput