Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 21
uratica spune:
aaaaaaaaaaaaaa..si fetele..am si eu o rugaminte la voi-stiti cumva daca se poate face fiv pe ciclu natural la cluj??
eu am mai intrebat odata de chestia asta..si sincer mi-as incerca odata norocul asa daca tot stau bine cu ovulatia..eventual cu o stimulare usoara cu clostybegit (parca asa ii spune) decat sa incep sa ma intep..am vazut ca sunt fete care au reusit si asa..
voi ce ziceti?
Lilicica spune:
Uratica
, vezi.... sa faci cum stii tu mai bine cu urmatorul capitol, dar sa fie plin cu liniute rosii si multi

.![]()
anamy spune:
Lilicica
sa de-a DD
vii cu II liniute,vreau sa vad II liniute la cluj ne-am inteles!!!de azi esti gravidutza asa ca ai grija de tine,nu te stresa ,gandeste pozitiv ca va fii bine!!!!
uratica
azi am fost la eco si chiar am intrebat medicul,pt tine de fapt,daca ar fi fost posibil sa am pana acum un avort menstrual ,la 5 IA cate am pana acum,el zice ca daca s-a intamplat asa vreodata,inseamna ca embrionul nu a fost de calitate ,daca asa a fost la tine atunci bine ca s-a dus.apucate de antibiotice ,ca parca simt cum te gravidesti tu inaintea noastra ,cu siguranta ti-a pregatit DD 2 scartietori
!!!
criadema
multumesc de urari,sper ca toate fetele de aici sa reusim,nu conteaza cand ci important e sa reusim si sa luptam mai departe
bendeljulia
sarcina usoara si ai grija de tine!!!tu cred ca ne vei trage dupa tine!!!
enni
azi dimineata iar am stat in fata panoului si ti-am admirat puiutii,tare scumpi mai sant,sa-ti traiasca!!!
georgetani
succes maine la punctie!!!!asteptam vesti cat mai curand de la tine!!!
restul fetelor
azi la eco,dezamagire nu asa,am crezut ca voi obtine poliovulatie,dar se pare ca nu e asa,din 2 foliculi,unul a mai crescut celalalt nu a mai vrut,chiar daca am facut cate un menopur in fiecare zi,asa ca voi face IA doar cu un folicul,azi era de 15-16 mm,endo de 8,5-9.
anamy spune:
fetelor,azi dimineata asa m-a luat o melancolie,stand si uitandu-ma la pozicile cu bebei,ca sant in butoi nu alta si asta inainte de IA,chiar nu stiu de ce,poate de la atatia hormoni,ideea este ca deja am si stabilit urmatoarea schema de stimulare pe luna viitoare ,voi face clomi+menopur,pe asta n-am incercat-o.poate asa voi avea si eu 2 foliculi,sa-mi creasca sansele.

o seara frumoasa
bendeljulia spune:
Uratica - cred ca v-am povestit ca la ultima IA am stat de vorba cu un cuplu care facea FIV pe ciclu natural, infertilitate inexplicabila, problema a fost ca Stamatian nu a socotit bine zilele si doamna ovulase cu o noapte inainte. Cred ca se face.
anamy - nici eu n-am avut foliculi mai mai, cu stimulare, si uite ca mi-a iesit, fii relaxata, conteaza enorm. Tot incerc sa va trag dupa mine, sunt cu gandul la voi, sunt sigura ca peste 2 saptamani voi auzi numai vesti bune.
Numai bine, bafta!
11+
uratica spune:
fotomodealo-multumesc iubitica!!si..cred ca avea dreptate drita..ptr ca ceva s-a intamplat cu siguranta!!!!ptr ca acum s-a redus cantitatea de cm..insa e negru-dar negru ca smoala si fff vascos!!e ciudat mai ales ca la mine dura cm doar 3 zile maxim!!cred insa a din cauza bazaconiilor alora nu s-a implantat cum trebuie sau cum zici tu ca a spus drul o fi fost de proasta calitate..nu stiu ce sa mai zic!si incerc sa imi mut gandul de la asta ptr ca ma apuca groaza si incep sa ma deprim..asa ca..mai bine ma gandesc la ce posibilitati am de-acum incolo!si nu-mi ramane decat sa gandesc pozitiv!!voi merge insa si la o monitorizare ca sa vad ce dimensiune are foliculul ce-l voi avea atunci cand ovulez natural si apoi voi mai vedea..dar,pana nu imi ies analizele super ok..stau pe tusa!asta e!sincer?mi-e tare frica mai ales dupa experienta asta..insa voi incerca sa nu ma mai gandesc,ci sa rezolv tot ce e de rezolvat!
pana atunci sunt in reparatii capitale!![]()
hmm..dar o sa ma bucur cu tot sufletul ptr voi!o sa beau,o sa ma distrez si o sa dantuiesc pe-aici pana nu mai pot de bucurie cand voi vedea cele 2 liniute!!
hai fetele-vreau sa umplu capitolul urmator numai cu 2 liniute!pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
!

uratica spune:
hmm..da julia..acum imi aduc aminte!
ce sa-i faci?a mai imbatranit cu un an baba de mine!![]()
cred ca o sa sun maine sa vad daca si dr micu face pe ciclu natural fiv..ca m-ar bate gandul!multam si pupici tie si fetitei din burtica!ptr ca sigur ai fetita!
![]()
si anamy..lasa gandurile astea deoparte!ca va fi bine!trebuie!fii in continuare pe baricade-nu te lasa!!eu abia astept sa scap de toate,sa-mi iasa analizele ok,sa fac cele 2 operatii-laparo si histero,iar apoi un fiv!asta si in functie de dimensiunea foliculului ce-l voi avea!daca e baban ma bag..daca nu e baban..incep cu stimulari asa ca fetele!insa cu siguranta va fi si la mine cu ochisori..ca prea m-a tinut Dzeu pe banca de rezerva!![]()
asa ca fetele-capul sus si-i dam bataie!!
uratica spune:
no gagici..eu ma bag la somnic..
am mai tras un ochi la albumu lui enni-ca sa-i vad din nou pruncusorii si acum sper sa dorm linistita..cu siguranta voi visa numai bebelasi frumosi..
va
si va invelesc de noapte buna!sa-mi visati frumos fete frumoase!
iar tu lilicica pregateste-le patucul si lapticul celor mici..ca vor sta bine gazduiti in burtica ta timp de 9 luni!

uratica spune:
georgie-in seara asta bag o rugaciune speciala si ptr tine!sa fie intr-un ceas bun!sa ai numai oute de calitate superioara care sa se destrabaleze rau de tot cu gigeii!e timpul sa iti tii si tu puiutii in brate peste 9 luni!
fetele va tin pumnii si sunt cu sufletul alaturi de voi!sa fie intr-un ceas bun ptr toate si sper sa umplem capitolul urmator numai cu liniute pozitive!
anamy spune:
buna dimineata fetelor!!!
haideti la ceiuc ,cacao,laptic avem si cafeluta decofeinizata
!!!
hmmm,se pare ca aseara ati stat prea mult la
,sau???
aseara nu prea am putut sa dorm,pe la vreo 2 am adormit si la 7.30 am servit deja cafeluta,de cand fac stimulare chiar nu mai am somn si iar nu am pofta de mancare,dar culmea dupa ce termin tratamentul ma apuca o foame,dar nu imediat ci dupa cateva zile.hormonii astia chiar imi d-au bataie de cap
haideti fetelor
,santem alaturi de voi!!!lilicica
georgetani