Fiv la cluj 19 - mult noroc!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

julia..ce emotionant!!
hmm..11 saptamani deja?ce repede trece timpul....in curand o sa ne dai vestea ca iti tii mogaldeata in brate!
si sanatate multa mamitico!!tie si feciorasului tau!

Mergi la inceput

mama fetele-eu sunt asa nervoasa!!aveati dreptate cu munca asta..sa fiti stresate!eu daca nu am mai lucrat de mult la patron..nu mai stiu cum e!insa azi am fost la un interviu si m-a enervat administratorul firmei la culme!!eu binenteles ca am luat prima initiativa,avand in vedere ca el si cu contabilul sau nu ziceau nimic!stateau si se uitau la mine,se gandeau ce intrebari sa puna..iar eu le-am zis pe sleau-ziceti fratilor ce vreti ca sa stiu ce pot eu sa va ofer-si pe ce bani!!cel putin mie mi sa parut normala abordarea asta!nu???ca de asta m-am dus!nu m-am dus sa pierd timpul pe-acolo!insa asa deranjati au fost de ceea ce le-am zis-desi am folosit o exprimare fff politicoasa,dar ideea cam asta ar fi fost!au zis ca au peste 100 de persoane ce stau la usa lor sa se angajeze,iar eu imi permit sa nu las capul jos si sa accept ce imi ofera??mi s-a sculat parul in cap frate!!!cine se cred patronii astia?sau ce se cred??binenteles ca m-am ridicat si am plecat!le-am zis ca eu nu am de ce sa accept un comportament ca al lor si ca sta la latitudinea mea unde sa ma angajez si ptr cine sa lucrez!!eu aleg!nu ei!m-am enervat ff tare!si-au luat-o toti in cap!!asa ca..pana la urma cred ca imi deschid eu firma!ca altfel ii pocnesc pe toti idiotii care ma mai iau asa de sus!de parca cine stie cine sunt ei!!
imi vine sa urlau,nu alta!insa am avut satisfactia ca am plecat dupa numai 2 minute cu capul sus si am ridicat un pic si tonul ca sa-i fac de ras de fata cu angajatii si viitoarele candidate!oricum nu le venea sa creada ca plec..pai..chiar asa am ajuns??sa-si bata niste mascarici joc de noi??mama lor de dobitoci!

Mergi la inceput

fetele,scuze ca am vorbit atata,dar chiar m-am enervat!promit sa imi revin!insa nu voi lasa pe nimeni sa ma calce in picioare dupa bunul lor plac!am eu destule pe cap ptr a mai accepta asa ceva!

Mergi la inceput

aaaaaaaa..fetele vedeti ca m-am hotarat!!!!!!!!!nu voi deschide alt capitol decat daca imi promiteti ca imi veniti cu vestea cea buna-ca sunteti posesoare a cate 2 liniute!!ca sunteti gravidute!ne-am inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Azi dimineata la ora 10, adica fix la 36 de ore de cand am facut pregnylul, am avut inseminarea, sa dea d-zeu sa fie intr-un ceas cu noroc si de data asta sa fie "Poarta Deschisa!", sa-i primesc la mine.
Dupa ce am venit acasa, am stat numai in pat si am avut dureri de ovare, ba intr-o parte, ba in cealalta, nu stiu ce sa zic..... oare e normal sa fie asa?
Geogetani, azi dimineata ma gandeam la tine cand eram la clinica, deoarece o auzeam pe Stela vorbind cu medicul anestezist, sa vina maine la 9 ca are o punctie de facut..... si stiam ca despre tine este vorba.
Asa ca eu iti doresc sa ai bafta maine si sa fie si la tine totul intr-un moment norocos, sa nu-ti fie teama ca totul e foarte simplu.
Enni si la tine m-am gandit azi..... stand sa astept sa-mi vina randul, era o tipa din Gherla azi dimineata la clinica, care mi i-a aratat in poza pe bebelusii tai si-mi zicea ca sunteti ceva rude, ca a venit din Canada sa-si faca FIV la Cluj si o face cu Stamatian, ca DR Micu nu a vrut sa o primeasca, ca deja era ziua 5 de ciclu si el vede pacientele din ziua 2 de ciclu. Nu i-am zis nimic tipei ca-ti cunosc bebeii foarte bine de pe forum, ca urma sa intru la inseminare si nu mai aveam timp sa povestim...., ea era f incantata ca si sora ei a reusit prin FIV o fetita si de voi zicea ca aveti gemeni, si ca ea are incredere in centrul de la Cluj.
Kry, Criadema, Naida,Geogetani,Naida Julia,Enni,Turqoise,Uratica,Mara,Brunadria,Anamy va multumesc la toate de sustinere si va imbratisez cu mult drag.
Anamy sper sa-ti fie cu succes inseminarea de vineri iar peste 2 saptamani sa ne luam de manuta si sa le tragem pe toate fetele dupa noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Lilicica sa fie cu noroc si sa se lipeasca bebe de burtica de data asta. Da intr-adevar era Carmen, o vara de-a intrusului, a venit din Canada sa faca fiv la Cluj ca nu are incredere in aia din Canada (a patit-o cu ei de cateva ori - nu cu fiv, dar oricum nu mai are incredere). Si sora ei are o fetita de 1 an, obtinuta prin fiv cu dr. Micu. Mi-a povestit si mie ca Micu nu a vrut s-o primeasca, adica nu ca nu a vrut ci i-a zis sa vina luna viitoare cand e ziua 2 de cm insa ea a zis ca nu poate sa astepte urmatorul cm ca nu poate sa stea foarte mult in Romania, ca vrea sa faca acum daca se poate si atunci Micu a zis ca nu o primeste. A mers la Stamatian si el a zis ca in principiu e ok si-asa si a luat-o el. Acum sa speram ca va fi cu noroc.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)

Mergi la inceput

lilicica-deci cand???cand??cand deschid capitolul cu 2 liniute???cand?cand?????peste 14 zile????pana atunci nu deschid capitol nou!ca vreau 2 liniute!!ne-am inteles??
enni-tie si strumfilor!

Mergi la inceput

hihi..georgie si anamy urmati voi dupa lilicica!!si sa va tarati picioarele ca sa va urmam si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

multumesc pentru urari si pentru gandurile frumoasev-as lua acasa la mine pe toate. pai, ce?!nu suntem noi surori in suferinta?atatea surori am...sunt cel mai bogat copilus.

as sta sa va mai scriu un roman, dar sunt rupta de oboseala....m-am culcat la 3 azi-dimineata, ca intrusu' iar a plecat, si eu tre sa fac o baita si sa dau de papa la copiii cu blana...dar sunt teleghidata. abia astept sa dau un cap in gura pernei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Enni, ce mica e lumea cateodata...
Sa dea d-zeu sa reuseasca verisoara voastra..... dar tu neaparat sa ne tii la curent cu stirile despre ea.
Este minunat albumul vostru...., prichindeii sunt foarte reusiti.
Va.

Mergi la inceput