Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 17
uratica spune:
hihi..enni-ma uitai din nou pe pozici..
toate ca toate-imi place la nebunie faptul ca ii imbraci in toate culorile cu bulinute,liniute..sunt simpatici foc!!
uff..greu e sa alegi o poza din toate!!!!dar..de ar fi dupa mine-pozica 307 e mortala!!!!!!

de parca bebelinii tai ar fi in discoteca si ar dansa!!si sunt imbracati mortal!!iti vine sa-i mananci-nu numai sa-i pisti de falcute!!
iar tu mami-arati super bine!de parca nici nu ai fi nascut tu minunatiile astea doua!!
hihi..enni-sa-ti traiasca si sa te fericeasca zi de zi puiutii astia micuti!!
moni-in curand te vedem si pe tine la fel cu bebelinele!!
fetelor sa nu ne uitati si cand aveti timp sa ne mai vizitati cu tot cu bebei-ca asa ne umpleti de speranta si ne aduceti raze de lumina in viata!!asta pana vom reusi si noi!!
georgie-pai ai 2 foliculi-dar sunt babani!!asa ca nu-ti fa probleme!sigur vor iesi niste oute dolofane si de calitate net superioara!
naida-neaparat vrem sa te vedem miresica!!si apoi mamicuta!mai e un picut!
mara,madutz,turqoise,petruta,dedus,criadema,kry,denisu,julia,jovana,apalina,duia-fetele pe unde umblati??
lilicica,anamy,bruni-
fete dragi-va
dulce si aveti grija de voi!
georgetani spune:
Enni am vazut poza cu voinicii tai afisata pe panou sunt MINUNATI
Dragele de voi va multumesc pentru incurajari, sunteti niste scumpe
Apropo am sunat si am intrebat ce si cum cu injectiile deoarece cascata de mine am uitat fisa la Stela si voi face pregnilul la ora 21 iar maine am pauza , nu mai fac celelalte injectii.
Sa-mi tineti pumnii pentru miercuri
cand voi face punctia sa gaseasca dr. Micu acolo 
![]()
uratica spune:
georgie-tu ai fost optimista mereu si ff pozitiva!!asa ca..garantat te va rasplati Doamne Doamne si vei avea multe oute dolofane iubitoare tare de gigei!!asa ca asteptam vesti neaparat bune!
Lilicica spune:
Kry, Brunadria, Uratica, Enni, 

,multumesc de urari, sper sa iasa macar un bebic din 2 foliculi cati am obtinut luna asta.
Georgetani iti ajung si 2 foliculi, daca sunt maricei..... o sa fie o fetita si un baiat, o sa vezi.
Anamy 
, mult succes ptr maine la eco.
naida87 spune:
uratica, sa dea DD sa ai gura aurita si imediat dupa nunta sa vina BBle...ar fi ideal
Off....si tu tare mai ai necazuri cu sanatatea. Mai stai in pat si nu te lua dupa Dr-ita care ti-a zis ca e avort menstrual. Poate pur si simplu e o dereglare hormonala mai puternica..sau o fi din cauza unui tratament luat inainte..nu te panica. Stai cumintica in pat si ai sa vezi ca trece
. Apoi de poti apuca de BB-lit![]()
lilicica,iti tin pumnii..sa dea DD sa iasa MACAR un BB
georgie...suntem alaturi de tine.va fi bine si ai sa vezi ca in curand ai sa vii cu vesti bune! gandeste pozitiv. din cate am inteles esti pe maini bune. In plus, si noi ne rugam pentru tine!n-are ce sa fie rau!
FETELOR! nunta e pe 9 mai. VA ASTEPTAM CU DRAG SA NE FITI ALATURI!PE TOATE!

uratica spune:
ha!copilus..atunci e ziua lui socra-miu!!mersi ca mi-ai dat motiv sa ma fofilez!![]()

hihi..ce o sa ma mai dantui!
si..referitor la mine..hmm..dupa 11 ani de cand astept bebele-asa m-am obisnuit cu toate..parca nu ma mai afecteaza nimic!si mereu am fost genul de om caruia nu ii place sa-si planga de mila!asa ca..stai linistita ca voi trece si peste asta!!pana la nunta ta voi fi fresh!![]()
sa vezi ce dantui eu pe-aici ptr tine!si le corup si pe fete!mai ales ca la moldova tine nunta cate 3 zile!!

ioti-asa o sa fac toata ziulica!![]()
hmm..si mi-o bagat o injectie drita asta..ma doare
de nu mai pot!insa..a avut efectul scontat!asa ca..nu ma pierdeti stati linistite!asta in cazul in care va speriarati
!ca asa cum zice soata mea..draq mort si rata inecata nu vazura inca ochiu lui!![]()
lilicica-hai mai fatuca odata cu testul ala pozitiv!ca asa nu se va lasa nici fotomodeala de anamy mai prejos!![]()
georgie-tinem galerie!!trebuie sa fie cu ochisori!!ca te-ai luptat din tot sufletelul tau ptr ca o inimioara mica sa bata in burtica ta!asa ca..........haide georgie haide georgie ole ole ole!!!!!!!!!!
anamy spune:
buna fete scumpe si dragi!!!vad ca aproape toate santeti prezente,ce frumos!!!

uratico
avort menstrual?inseamna ca s-a prins dar....pai asta e bine,daca s-a prins odata se va prinde si data viitoare!!!trebuia sa faci un test ceva,sau analiza de sange.multumesc de incurajari si eu voi face dupa lilicica IA,ea inaintea mea,maine aflu cand fac.
lilicica
succes pe maine,tin pumnii stransi stransi pt tine si sa de-a DD sa reusesti de data asta ,te sun dupa ce te gravidesti
,vezi 
o sa faci la foliculii tai frumosi si babani!!!
uratica spune:
lilicica-iti tin si eu pumnii stransi maine!sa fie cu noroc de data asta!2
asa grasunei ca a lui enni!ca stiu eu ca nu se supara mamica frumoasa daca ii furam modelul!![]()
anamy-ai grija ca urmeaza fotomodeala ta!!
mandrete de fata o sa fie!
hmm..cat despre ce mi-a zis drita mea..sincer??am ajuns sa nu mai cred nici un doctor..in halul asta am ajuns!pana nu gasesc eu o logica sau nu vad eu negru pe alb-nu cred nimic!intradevar-ceva s-a intamplat cu mine luna asta!mai ales ca eu niciodata nu am avut dureri la menstruatie..insa acum..a fost mai rau ca la operatii..nu-s de ce!si ce e mai rau..e ca am ratat luna asta antibioticele,,le-am luat doar 3 zile..de azi am inceput sa le vomit!e prea mult ptr stomacul meu se pare..asa ca..luna viitoare voi face perfuzii..deci..din bine in mai bine..dar asta e!!si..ar fi culmea culmilor ca sa-mi iasa analizele ok luna viitoare!!ar fi.....dar..nu ma mai mira nimic!asa ca nu ma las..merg mai departe!voi reusi si eu in cele din urma!la fel ca si voi!
georgie-ai grija de dolofanei pana la punctie!hraneste-i bine!pana la urma conteaza calitatea nu cantitatea!!
somnic usor fete frumoase!
brunadria spune:
lilicica mult noroc pe maine!!
mai fetelor se pare ca eu iau tot ce mi sta in cale!!!
am tras o raceala de ma dor si ochii si toate...
uratica fa te bine!!of of mai mai , nu stiu cand incepem si noi treaba propriu zisa ,vad ca tot timpul apare ceva in program...
haideti fete cu teste pozitive!!!!
nadia o sa dantuim si noi p aici si ne gandim la tine pe 9 mai!!!
sa fie intr un ceas bun!!!

fetelor vreau vesti bune de la voi toate!!!!

georgetani spune:
heloooooouuuuuuuuuuuu azi chiar nimeni nu bea o cafeluta
, va servesc cu drag pe voi ca eu sunt la capitolul laptic dar va dau si voua din portia mea cu drag

Vreau sa va intreb daca pe voi va dureau outele dupa pregnil, ca pe mine ma dor cam taricel, iar pana acum nu am avut dureri de la tratament-o fi bine, o fi rau?
Apropo mi-au spus ca maine sa vin pregatita-cam cu ce?(pijama,papuci-altceva ce mai trebuie ca am inteles ca nu ma va tine prea mult pe acolo-oare va fi necesar sa am ceva absorbante sau altceva?
Am inteles ca de azi la pranz pana maine nu am voie sa mai mananc doar sa beau lichide-apa doar?
Ce ar mai trebui sa fac si ce nu?