Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 18
georgetani spune:
Lilicica azi ma rog
si pentru tine sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine-bafta,tinem pumnii stransi
Naida cu siguranta daca nu vom fi fizic alaturi de tine la nunta
cu sufletul vom fi toate alaturi de tine si cu siguranta vei simti asta atunci
Uratica nu fi necajita-tot raul spre bine-chiar daca ar fi avort menstrual macar sti ca se poate asa ca te tratezi frumusel pentru problemele aparute si dupa o sa faci cu siguranta o echipa de fotbal de bebei

![]()

Bruni dupa furtuna mareu apare soarele asa ca asteptam si sigur va iesi si in sufletele noastre
Lasati ca uite am vorbit cu Doamne-Doamne si mi-a spus ca azi ii da lui lilicica
, maine eu voi avea oute productive si apoi
si va promit ca voi pleca din clinica cu piciorul taras ca sa va trag pe toate dupa mine cu

![]()
VRETI?
georgetani spune:
Nu e frumos dar va intreb-sunt un pic cam constipata ar fi bine sa iau un laxativ ceva?
sau e de ajuns sa beau doar lichide mai multe
Maine sa iau la mine si ceva apa,am voie sa beau ceva dupa? scuze ca vam zapacit cu intrebarile
dar eu sunt genul care trebuie sa stie totul dinainte
asa ca rog fetele care au trecut prin asa ceva sa ma lumineze si pe mine-MULTUMESC
Ennni spune:
georgetani iubita
, in primul rand fi calma, nu te stresa deloc asta e cel mai important. Apoi pt maine dimineata hai sa-ti spun cum am facut eu. Mi-am pus un trening si inainte de punctie m-a dus intr-un salon sa ma schimb (deci nu e nevoie neaparat de pijama ci mai degraba ceva lejer, dar cum vrei, poate fi si pijama).De papuci nu cred ca ai nevoie (eu nu mi-am pus si nici nu mi-a trebuit) deoarece dupa ce te trezesti din anestezie mai stai vreo 15-20 de min, pana simti tu ca te poti ridica din pat fara probleme si gata, poti pleca acasa. Eu am avut un absorbant si l-am pus pt orice eventualitate, insa n-am avut nici un fel de sangerari sau altceva. Dupa pregnyl si pe mine m-a cam durut ovarul si uite ca a fost de bine. La fel va fi si la tine, cu siguranta. E foarte foarte important sa crezi tu cu adevarat ca va fi bine si asa va fi.
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
Ennni spune:
si apropo de apa sau orice altceva, eu de la 12 noaptea nu am mai baut sau mancat nimic absolut. Asa mi s-a spus sa nu beau nici macar apa, nimic nici dimineata (am luat dimineata putina apa in gura cand m-am spalat pe dinti si atat).
lilicica hai cu vesti bune
Eni
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)
uratica spune:
off..buna fata frumoasa!ce de-a griji ai si tu..insa nu stiu ce sa-ti zic eu??ptr ca eu sunt doar in faza de a ma gandi la fiv..
cat despre
poti manca pere..daca ai voie sa mananci..insa ai putea sa-ti dai drumul si de la lichide..
hmm..iar referitor la punctie..era o gagicuta in spital cand m-am operat eu..si avea la ea pijamalute,paucei,tamponase si avea suc natural..altceva nu avea voie-din cate a zis ea..ptr ca oricum era ff adormita si nu ii trebuia decat somnic!![]()
asa ca..hai odata si tu cu echipa de fotbal!!
promit ca eu vin sa o completez!![]()
lilicica-vrem gemelasi de la tine!!asa ca ai grija..trebuie sa te prezinti la raport cu 4 liniute
pozitive-roz sau alastre..sau roz si albastre-cum vrei tu!dar sa fie 4!
anamy-nici tu sa nu te lasi mai prejos!
hai fetele mobilizarea!!
bruni-
!tu ce mai faci??cum mai esti?
hmm..vad ca fetele nostre-veteranele cat si incepatoarele au dat bir cu fugitii!

fetele mele dragi
la toate si o zi buna!
Ennni spune:
de laxativ nu stiu ce sa zic, eu personal nu as lua. Ce te faci daca nu-si face efectul imediat ci mai tarziu, poate chiar maine dimineata???![]()
![]()
![]()
![]()
Acum daca esti tare constipata si te doare burta sau mai stiu eu ce, vezi tu cum faci, poate iei totusi ceva.
Eni
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)
uratica spune:
enni-mamicuta frumoasa-ce dragutei sunt bebicii tai!ma uit la ei in fiecare zi!!iti vine sa-i mananci nu alta!!
Ennni spune:
merg sa pregatesc papa pt copilasi 
si revin putin mai tarziu. georgetani daca mai ai intrebari iti raspund cu placere la ce stiu.
uratica uite ca de cand ne-am obisnuit cu programul de papa, somnic si alte alea, reusesc si eu sa-mi fac timp sa intru pe-aici sa vad ce faceti si sa va sustin.
tuturor
Eni
turqoise spune:
ciao fetele!
uratico, sa stii ca eu nu bau bir cu fugitii doa ca am ff mult de munca si nu mai apuc decat sa citesc ce ati mai facut si cam atat. chiar mi-as dori sa am mai mult timp liber dar anul asta e compromis
. trebuie sa muncim din greu ca sa facem fata cheltuielilor
.
aaa... referitor la avortul menstrual, si mie mi-a zis dr. acum cateva luni ca a fost avort menstrual, pentru ca era o sangerare abundenta si cu chegulete dar eu nu prea am crezut ca a fost. m-a intrebat daca nu am observat asa ca un chegulet mai mare, care ar fi fost embrionul,dar nu am observat nimic de genul ala.acum nustiu ce sa mai zic, poate la tine chiar a fost. sa dea DD ca luna viitoare sa ramana acolo si sa vii cu surpriza
.
georgi,lilicica, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa va vedeti visul cu ochii, si eu va tin pumnii stransi sa fie cu muuuult noroc
.
toate fetele!
kry spune:
Lilicica, ma gandesc la tine, sa vii cu vestea cea mare
Georgetani, mananca un iaurt, poate chiar din acela cu bifidus, si eventual o cafea cu zahar. Oricum, dupa masa trebuie sa mananci un iaurt si ceva mai lejer. Nu asa ti-a spus si anestezistul?