Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 16
Ennni spune:
anamy se pare ca scriam mesaje in acelasi timp, acum l-am vazut pe al tau. Ma bucur ca v-a placut poza, multumim de complimente

. Doamne ajuta sa-i vedem si pe ai vostri cat mai curand.
tuturor
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)
naida87 spune:
georgie, nu te descuraja. Daca este sa se prinda, se va prinde.Important este sa crezi TU asta.si in plus, daca ti-a zis ca analizele sunt bune, nu are ce sa mearga prost, nu?3 oute zici ca ai? ohohooo...suficient! tripleti iti doresc iubita. Sa se prinda toti!
sau macar 2
..enni stie![]()
maam e mai bine, multumesc. figureaza in continuare internata, dar se duce de 2-3 ori pe zi la spital ca sa ii faca antibioticul(meronem..sau ceva de genu')si aminosteril. Ameteste ea dupa perfuzie, dar macar nu o doare ficatul.A facut si RMN si nu i-au vazut pietre, ci numai aer pe caile hepatice, dar doare tot la fel...in schimb, cica are o pata pe ficat(are ea o denumire..dar nu o stiu
)Oricum, ne pregatim de nunta. Maine dimineata depunem actele la starea civila.
aaa..si azi am fost la un preot la o manastire si ne-am spovedit. Ne-a dat binecuvantarea de a ne casatori si a zis sa nu mai zic ca DD sa imi dea un copil..ci sa imi dea CATI COPII doreste el...bun.Acum zic eu....SA IMI DEA CATI VREA, DAR SA SE GRABEASCA![]()
V-am poopat gagici!

Lilicica spune:
Enni

, sa-ti traiasca flacaii!! ca tare frumosi sunt, ti i-am admirat azi cand am fost la clinica ptr eco. Pana a venit medicul, am studiat panoul cu bebici impreuna cu anamy, ai tai sunt pusi chiar jos pe primul panou, se vad de departe

.
La mine azi ziua 11 s-a vazut un folicul de 18mm pe ovarul drept si un folicul de 14mm pe ovarul stang, endometrul era de 9.9, in seara asta fac pregnylul, iar marti dimineata inseminarea.....
Imi puneam si eu intrebarea azi, daca se poate face pregnylul in burtica?, dar am vazut ca au scris fetele de la subiectul FIV cu donator, ca se poate face si in burtica. Eu pana acum l-am facut in sold intramuscular, dar de data asta am sa-l fac in burtica.....sper sa fie cu noroc.
Va 

.
brunadria spune:
lilicica, mult noroc iti doresc !!!
sa te ajute d zeu sa reusesti!!!
nadia,sa ai parte de o nunta ca n povesti!! apoi va veni si bebele..
enni, tare mandra trebuie sa fi cu asa flacai!!!sunt vedete deja,
uratica ce mai faci?
mara, maddutz, voi?
jovana voi cum sunteti?
julia ce ti face burtica?
brunadria spune:
maine sa fiti prezente!!!!
ne e dor de voi!!!!
criadema, denisu 
acuma au trecut si sarbatorile, nu mai aveti motiv sa chiuliti![]()
va pup pe toate fete dragi
uratica spune:
buna fetele!
scuze ca nu am mai dat pe aici..insa luna asta m-a dat peste cap!!am stat numai in patut si mi-am luat antibioticele..insa am un cm..cum nu am avut in viata mea!!si culmea nu sunt racita..s-a intamplat ceva luna asta,habar n-am ce..insa drita mi-a zis ca s-ar putea sa fie vorba de un avort menstrual..mi-a dat cu tesla-n cap!!dar..asta e..
oricum..acum stau cumintica..imi urmez tratamentul..sper sa scap de azaconiile astea,apoi fac o laparo si o histero sa vad cum e uterul si pe dinauntru-ca s-ar putea sa am aderente si pe-acolo..iar apoi o sa vad catre ce ma voi indrepta-dar cred ca voi merge pe calea fiv-ului!om trai si om vedea!
deocamdata ma bucur pte fiecare dintre voi si va tin pumnii!
enni-ai niste ingerasi superbi!si cu falcute asa cum imi place mie!!

moni-o burtica demna de 2 printese frumoase ca mama lor!
anamy,lilicica-tinem pumnii stransi stransi sa fie cu noroc de data asta!
hmm..georgie-daca devii pesimista sa stii ca ne suparam!!ti-am mai zis-crede in sansa ta!!ptr ca vei reusi!ai crezut din prima ca vei reusi-cu gandul asta mergi pana la capat si vei vedea cum va rasari si
in burtica ta!
eu nu stiu..am o intuitie..mereu presimt cand e ceva..de asta nici nu m-am bagat la fiv!si aveam dreptate!ptr ca nu imi reusea!insa acum..dupa ce voi scapa de bazaconiile astea-garantat voi reusi!
hmm..copilus..ce mi-ar place sa te vad miresica!
mai e putin..
bruni-te pupa fata si multam ptr cafea!e tare buna!
fetele-
eu ma duc acum la dr..ca vad ca cm al meu nu mai inceteaza!!din contra!!
asa ca-va
si va doresc o zi excelenta!
georgetani spune:
Bruni multam fain de cafea -foarte bunaaaaaa
Uratica nu m-am descurajat, tocmai de aceea am hotarat sa merg mai departe, inca cred ca unul dar bun e de ajuns
Naida fetita dulce putem veni si noi la nunta?
vreau si eu sa vad macar o data o printesa in viata mea
azi am fost la control nu am decat doi foliculi,unul de 21 pe dreapta si altul pe stanga de 17. Asa ca am hotarat merg mai departe-miercuri fac punctia.
vroiam sa va intreb-mia dat sa fac pregnil doua fiole de 5000-se fac i.m. da? se face cu 36 ore inainte de punctie-da? dar am uitat sa intreb daca mai fac restul de injectii( dipherelin si menopur)
In concluzie fac pregnilul in seara asta dar mai fac maine dimineata diferelin si menopur?
Ennni spune:
lilicica, uratica 

georgetani iubita, pai vroiai mai mult de 2 puisori 
deodata??? Eu cred ca nu, deci cei doi foliculi sunt suficienti pt reusita. Mai ales ca sunt grasunei. Eu nu imi mai amintesc daca dupa pregnyl am mai facut si dipherelinul si gonalul (in cazul tau menopur), cel mai bine ar fi sa-l suni pe dr. sa-l intrebi decat sa faci vreo prostioara acum pe final. Pregnylul eu l-am facut seara la ora 9 (asa mi-a zis dr. Micu) intramuscular. Bafta multa miercuri la punctie.
tuturor
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)
kry spune:
Georgetani, daca faci in seara asta pregnylul maine nu mai faci stimulare, eu asa stiu, si asa am facut in cele 3 tentative de fiv.
Uita-te pe fisa care ti-a dat-o, sigur a notat pe ea la ce ora sa faci injectia. Jos, sub tabel. Iti tin pumnii, sa iasa 2 gemeni.
Bafta fetelor
Lilicica
Doamne ajuta.
va pup pe toate