Fiv la cluj 19 - mult noroc!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

nadia , imi pare rau pt mama ta...
eu in noaptea nuntii aveam niste tocuri asa cum ti ai luat tu , dar nu am prea stat cu ele si am terminat nunta desculta...
tu esti in toiul pregatirilor , cred ca ai niste emotii....
iti doresc sa ai o nunta frumoasa si sa iasa totul cum iti doresti..

sa stii ca ai dreptate cu emotiile. cred ca de acum ma cuprind. mai ales a ma uit afara si vad ca ploua cu galeatasper sa am mai mult noroc...Multumesc pentru urari!

enni...vai da' ce frumosi sunt copii tai! din asa parinti era normal sa iasa asa copii. Sa le dea DD numai sanatate, si voua pe langa ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

salut fetele dragute
nu am mai intrat sa vorbaresc cu voi deoarece am fost tare necajita , vineri nu a fost bine deloc ca nu au mai aparut oute noi si dr. Micu a spus ca e foatre dezamzgit de rezultate contrar analizelor f. f bune. Chiar mi-a propus mai subtil daca vreau sa renunt la tratament ca nu ar fi decat cele doua-trei oute si nici acelea foarte mari si sansele ar fi cam prea mici si posibil nici acestea sa nu fie productive.... dar am zis ca merg mai departe fie ce o fi, daca o vrea Dumnezeu sa fie as putea si cu un out-bun sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Enni eu merg de obicei pe la ora 8 , deabia astept sa merg luni iar la control si sa ma uit sa-ti vad cele doua minuni
Naida fetita frumoasa cum mai e mamicuta ta?dar tu cum mai esti?acum fericita sper ca doar ti-a venit printul acasa si peste ceva timp dupa cate am inteles vei deveni printesa lui-sa fie intrun ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Georgetaniimi pare tare rau sa aud asta...nici nu stiu ce sa zic...Nici nu stiu cum as proceda daca as fi in locul tau, dar cred ca nici eu nu as renunta. Nu ti-a zis din cauza pt care ai putine oute???

Fetele eu am o mare dilema. De ce la Fiv-urile facute in strainatate ies atatea oua si embrioni si la noi nu. O cunostinta ( indirecta) a facut in Israel, in Romania nimeni nu ii dadea nici o sansa, la 39 de ani a produs 25 de embrioni!!!!!!!!!!!!! Cu ICSI... I-a implantat 2 si are 2 baietei nascuti deja de cateva luni. Mai are congelati 23 de embrioni si e innebunita ca nu stie ce sa faca cu ei pt ca ii tine numai 5 ani.

Va pup si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna dimineata fetelor!!!!!!!!!!

Trezireaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Pai eu care m-am chefuit azi noapte la un botez sunt treaza la ora asta si prezenta aici, voi ce faceti???????? Ati chefuit si voi si nu va puteti trezi???????

Va asteapta cafeluta fierbinte , haideti stiu ca va place.

georgetani eu am un singur ovar si in urma tratamentului am obtinut 5 foliculi din care unul era gol, deci am avut 4 ovocite care din fericire s-au fertilizat toate, am transferat 3 si au rezultat 2 bebici . Deci nu te lasa descurajata, ca daca ai 3-4 foliculi si tu poti reusi. Tinem pumnii sa contina ovocite mari si grasune si totul va fi bine, vei vedea. Bafta multa
Abia astept sa mergi luni sa vezi daca au pus poza cu strumfii mei pe panou. Vineri a luat Marinela poza ca a mai vrut sa scrie ceva pe spate si a pus-o in cabinet la dr. Micu, sper sa o puna curand pe panou.

uratica pe unde umbli?????

naida87, bruni multumim de complimente

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Georgetani, nu fi trista din cauza ca Micu tocmai acum si-a exteriorizat sentimentele. Este la sub FIV o fata Kitta care la prima incercare a avut 2-3 foliculi. Tot asa ia zis dr. ca sunt prea putini si nu a mai terminat FIV-ul. De atunci a raspuns tot mai greu la tratamente si a facut FIV-uri si cu 1 sau 2 foliculi. Nu zic ca va fi si cazul tau, Doamne Fereste, dar nu stii ce se poate intampla. Plus ca sunt fete care fac FIV pe ciclu natural, adica un singur folicul. Acum ca ai ajuns pana aici cu hormonii in tine si eu zic ca ar fi pacat sa te opresti. Normal ca fiecare fata vrea o productie cat mai mare, dar fiecare organism e diferit si raspunde si altfel la tratamente.
Enni, ai doi baietei superbi si ce mult seamana intre ei si cu tine. Te descurci singura cu ei sau ai ajutoare?

Fetelor ce stiti de 1 mai e deschis Polusul? Sau alte magazine? Trebuie sa luam un prieten de la aeroport si as combina cu o plimbare prin Mall, pana mai pot. A, si uita asa www.flickr.com/photos/monicahhh/3472165023/" target="_blank">burtica am acum

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgie,nu te descuraja!!! eu in locul tau as continua tratamentul...
un embrion bun iti trebuie si noroc sa se prinda..
moni, foarte frumoasa burtica si numele bebelinelor sunt foarte frumoase
enni multumesc de cafeluta..pai tu intre petrecere si bebei cand mai dormi?
va doresc o duminica frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

brunadria, multumesc frumos . Cu numele de fetite e tare greu. Inca nu sunt convinsa ca vor ramane astea, dar am zis ca daca le vad zilnic poate ma obisnuiesc cu ele.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

moniland tare burtica frumoasa mai ai,tare as pune eu manuta pe ea sa se i-a si la mine
georgetaninu te lasa,eu zic ca si cu 2 foliculi ai sanse,daca tot ai inceput eu zic sa mergi pana la capat,nu se stie,poate vei reusi
enniazi dimineata am fost la eco,eu si lilicica si ne uitam la panou la puiutii tai scumpi,cu falcute ,scumpi de totsa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi!!!
uraticatu ce mai faci?ai inceput sa iei deja antibiotic?nu ai mai dat pe la noi!!!!iti ducem lipsa!!!
eu chiar daca nu scriu in fiecare zi va citesc mereu!!!
azi z 8,aveam 2 foliculi pe OD ,unul de 14 si celalalt mai micut un pic,mai fac menopur pana marti,sper ca saptamana viitoare sa fac IA,se pare ca luna aceasta obtin poliovulatie.
toate fetele dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

moni mersi de complimente Si burticuta ta e foarte frumoasa ai grija de ea ca mai ai putin pana iti vei tine printesele in brate, uite cum zboara timpul, strumfii mei au deja 3 luni si parca mai ieri ma luptam cu greturile si starile de voma si aveam impresia ca nu mai trece.
Pe mine ma ajuta mama, s-a mutat la noi, nu m-as descurca fara ea, deoarece puisorii aproape toate lucrurile le fac in acelasi timp (mananca, dorm, plang in acelasi timp ) asa ca e nevoie de 2 oameni aproape in permanenta. Acum depinde si cum ii obisnuiesti, ca se poate sa faci toate aceste lucruri si pe rand cu fiecare in parte, insa asa nu mai ai timp nici sa dormi, nici sa mananci, nici sa mergi la baie, nici sa faci o mancare, nimic, pt ca termini cu unul si trebuie sa incepi cu celalalt si pe cand termini si cu al doilea o iei de la capat cu primul .

bruni mai dorm si eu ca am niste ingerasi foarte cuminti, mai nou, de cateva zile, dorm noaptea cam 5 ore neintrerupt, se pare ca incet-incet vom elimina masa de peste noapte (ca deh suntem flacai mari de-acum ) insa mai trebuie si putina distractie.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)

Mergi la inceput