Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 14
uratica spune:
fetele eu si-asa v-am inebunit de cap cu vorbaraia..asa ca..de azi o sa fiu absent motivat!![]()
ma duc sa-mi dea drita tratamentul iar apoi trec la o sesiune de shopping..si in weekend fug in lume cu cortul dupa mine!
asta asa sa va mai dau un momentel de respiro!ca nu vreau sa va inebunesc de cap ca sa va speriati si sa fugiti!

uratica spune:
![]()
![]()
nici nu mai vorbesc cu voi!na!asa!gata am plecat ca vad ca nu va arde voua de palavrageli!![]()
![]()
![]()
![]()
naida87 spune:
hey, fetele mele! ce faceti? in sfarsit ati aparut...dupa ce m-ati lasat singurica sa vorbesc atatea zile....sa va fie rusine....
ei, uite ca acum am absentat eu vreo 2 zile...
am avut treaba mare...a iar am internat-o pe maica-mea...a venit intrusul din tarile calde(sau ploioase, cum vreti...), e si sfarsit de luna si trebuiau duse milioanele de declaratii...dar am venit!
la mine nu-i nimic nou. incerc sa nu ma mai concentrez asa de tare asupra proiectului cu suzeta, si imi ocum timpul cu orice altceva. De exemplu azi am fost la dr de fam sa imi iau certifcatele prenuptiale, ca luni le depunem.
Da, uratico, ne nuntim peste 2 saptamani.si dansam tot atunci. Mi-am luat niste sandalutze criminale, dar cu care probabil nu voi sa mult pentru ca sunt foarte inalte, si eu am deja aproape 2 metri
.cat despre analizele tale, sai linistita, ca se trateaza.bine ca cele hormonale sunt bune, toxoplasmele la fel....ca restul trec cu medicamentatie.dupa cum ti-a zis doctorul, ai analizele unei fete de 20 de ani. subliniez 20, ca eu am 22, de aia-s dezastruoase.
hai ca v-am plictisit cam mult. ma duc sa-mi asez oasele pe-un pat, ca-s franta de cat am bucatarit
. v-am poopat!

Ennni spune:

Azi am fost si eu in sfarsit la control. Am ajuns la clinica pe la ora 10 dimineata, era cam liniste, doar 2 tipe asteptau pe-acolo, era cumva careva dintre voi fetelor?? Pe una din ele am intrebat-o daca e dr. Micu in cabinet. georgetani tu la ce ora ai fost la control?? Nu cumva erai una dintre fete???
Am lasat o poza cu strumfisorii nostri 
pt panou, cand treceti pe la clinica sper sa-i remarcati ![]()
![]()
(sunt imbracati la fel in albastru, doar caciulitele difera, Raymond e cu caciulita albastra iar Roland cu caciulita verde).
bruni LA MULTI ANI!!!!! (cu intarziere dar motivat) sa ne traiesti o mie de ani si sa-ti vezi visul implinit cat mai curand.
si 

si din partea R & R
tuturor
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)
brunadria spune:
enni multumesc iubita!!!
ce ti fac bebeii?
la control totul a fost ok?
m am uitat la poza de pe mess , sunt foarte draguti strumfii tai!! sa ti traiasca!!!
uratica mama , eu sunt
!!!ce analiza nu ti a iesit bine???
cum se poate asa ceva??? de nu i una i alta!!! of of mai mai!!!
georgie cate oute ziceai ca ai???3 am inteles bine???
cand faci punctia?
iti doresc sa ti se implineasca visul mult dorit!!!!!
brunadria spune:
nadia , imi pare rau pt mama ta...
eu in noaptea nuntii aveam niste tocuri asa cum ti ai luat tu , dar nu am prea stat cu ele si am terminat nunta desculta...
tu esti in toiul pregatirilor , cred ca ai niste emotii....
iti doresc sa ai o nunta frumoasa si sa iasa totul cum iti doresti..
brunadria spune:
denisule , cum esti?
mara , maddutz pe unde umblati???
eu am fost ieri la cj dar , doar la aeroport si m am intors repede acasa...nu am intrat in oras...

pe toate !!!
o seara frumoasa si week end placut!!!!
Ennni spune:
da bruni, la control totul a fost ok, uterul s-a retras perfect, ovarul existent este si el ok, putem trece acum la urmatorul fiv pt 2 fete ![]()
![]()
![]()
. Glumesc, desi nimic nu e imposibil, mai ales ca intrusului tare ii surade ideea, iar mie deja mi-e dor de perioada in care am fost gravi ca a fost tare tare fain (parca nici nu am realizat atunci, abia acum imi dau seama mai bine ce frumos a fost, as repeta experienta fara sa clipesc).
R & R sunt bine, ieri am facut vaccinul de 2 luni, desi peste cateva zile avem deja 3 luni, dar asta e , nu te poti pune cu sistemul medical din Romania, insa dr. a zis ca e ok. Au suportat bine, au plans putin cand i-a intepat, dar a trecut repede, nu au facut febra, deci totul e ok.
georgetani asteptam vesti
tuturor
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community (poza nr. 210 din albumul comorile noastre am dat-o la clinica)
brunadria spune:
enni ma bucur ca sunteti bine cu totii!!!
lasa ca fac eu 2 bebeline si ramane cum am stabilit
, ne incuscrim si ti dau tie una...
prin iulie august sunt si eu pe baricade...offf abia astept!!!
pupici la bebici !!!3 luni ??sunt deja mari!fericito!!!
brunadria spune:
wawww enni acuma am vazut si pozicile!!!
sunt foarte frumosi copilasii tai!!!
si tu deja ti ai revenit !!! foarte bine arati