Fiv la cluj 19 - mult noroc!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aaaaaaaa..georgie si fetele care-mi sunteti gheorghite,getute,georgici...sau daca aveti georgei,ghitisori si alte nume derivate din gheorghe..va urez LA MULTI ANI!!si sa aveti parte de cadoul inimii voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

multam fain Uratica pentru urare
Sa sti ca eu am acces mai greu la net-stau eu in casa verilor mei dar nu-mi permit sa fac orice, dar macar o data pe zi voi incerca sa intru sa vorbaresc macar putin, putin cu voi.
LA MULTI ANI- sa ne traiti cu numele si celorlalte GHE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Salutare la toate fetele
Georgetani si eu am avut la prima monitorizare 7 foliculi, iar la urmatoarea 10, deci nu dispera. Si din cate am citit la punctie s-ar putea sa mai descopere. Asa ca stai linistita. Ti-am trimis un PM acum cateva zile, l-ai citit? Era referitor la infectarea cu menopur...
Iti tin pumnii sa iti iasa cat mai multe oute grasune si lipicioase
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Medut, infectare cu menopur? cum e asta? nu ma speria te rog

Mergi la inceput

hey gagici..iara fugirati pe pagina 2?
hmm..cred ca inca mai sarbatoriti!ce va pasa?
fetele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!

uratica, sa sti ca eu va citesc mereu doar ca nu prea am multe povesti, nu sunt atat de povestitoare in comparatie cu tine, desi suntem amandoua pestisori.imi pare rau ca analizele nu sunt intocmai cum ar trebui sa fie insa sunt sigura ca le vei trata numaidecat, insa neaparat sa iei si nistatina sau ceva antimicotic ca nu cumva sa scapi de una si sa dai de alta.ceva semne de gravideala ai?, la mine rushii sunt pe finish, chiar am avut un cm super ciudat, nici o durere,in cantitati normale, si ma tot intreb de la ce a venit atat de repede. sa fie de la vitex sau de la alimentatia mai slabuta?ca am scapat si de cele 3 kg ce erau in plus, acum am 52-53 asa ca uratico, imediat te ajung.
celelalte fete, voi pe unde umblati? mara, madutz, bruni, denisu si celelalte ca nu vreau sa uit pe nimeni, va asteptam cu forte noi.

Mergi la inceput

hihi..turqoise..mie vorbaraia din facultate mi se trage!facand dreptul si avand atatea examene oral am avut mult de palavragit!plus de asta..de felul meu eram si sunt ff timida!iar ca sa scap de chestia asta..mereu incep sa vorbesc-vrute si nevrute!dar asta e..alta mama nu mai face!
cat despre cm..nici un semn inca..semne de gravideala?nu am..si nici nu stiu daca e bine sa am acum in situatia asta.....
insa....nu stiu cum si de la ce..incep sa ma ingras..asa ca..te ajung eu pe tine!!se pare ca limpezindu-mi un pic gandurile..m-a ajutat!sunt mai linistita,nu sunt ff stresata si imi prinde bine! asa ca..am 50 de kg..si ma simt ff bine in pielea mea acum!acum sper sa nu ma ingras in exces!ar fi chiar culmea!hihi..apoi imi voi cauta motive de stres ca sa slabesc!
hmm..referitor la cm-ul tau..eu stiam si am patit-o si eu,cand luam tot felul de nebunii naturiste..aveam dereglari de genul asta!asa ca..eu zic ca nu e cazul sa iei nimic daca tu nu ai probleme!sa nu inrautatesti cu ceva situatia la tine..ptr ca o fi ele natuiste..insa te pot da peste cap daca sunt luate aiurea!nu te risca..
off..eu nu stiu..sper sa rezolv si eu cat mai repede belelele astea si sa ma apuc calumea de treaba!ca nu mai tine!!insa..anul asta chiar vreau bebe!si il voi avea!cu siguranta il voi avea!si nu numai unul ci 2-3,4-cati o vrea Dzeu!!insa anul asta voi fi mama cu siguranta!
asa ca puneti-va si voi pe treaba ca sa plecam impreuna la odisee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Scuze....am vrut sa scriu INJECTAREA cu menopur, ma grabeam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata!!!
ce fac fetele mele?
va poftesc la
cum v ati petrecut sarbatorile??
eu am tot sarbatorit pana ieri ...
ma pun sa citesc ce ati scris si revin...

o zi minunata va doresc !!!!

Mergi la inceput

holla bruni!bine ai revenit si multam ptr cafea!o beau eu toata!!ca si-asa cica minim 2 luni trebuie sa iau tratament cu antibiotic,ca sa fiu sigura ca scap de bazaconiile astea..
hmm..ma gandeam eu ca voi petreceti in continuare!!!!!!!!bravo voua!
aaaaa..si azi,fara absolut nici un simptom,declar z1!deci azi incep tratamentul!
fetele- si o zi cat mai frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput