Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 12
georgetani spune:
Uratica tot raul spre bine
macar acum sti ce ai de tratat, sti unde este buba si ce, cum o vei trata.
Daca iei antibiotic nu uita sa-l asociezi cu Metronidazol sau Nistatin pentru a nu face candida - intreaba-ti medicul
Pe mine ma doare capul de nervi de la vestea de dimineata, daca ii vedeati fata lui Micu,mai bine zis dezamagirea ce se citea pe fata lui sigur ma intelegeati mai bine-pur si simplu nu ii venea sa creada ca e posibil sa fie asa putini, dar eu ma gandesc acum-poate era prea dimineata pentru foliculii mei si nu se trezisera toti dar pana vineri le dau eu desteptarea![]()
uratica spune:
deci asa cotofenelor,deci voi va dati inca disparute-ai??in loc sa veniti aici sa ma sustineti!!deci...daca nu va faceti aparitia-vin dupa voi!!dupa toate si va aduc de urechi aici pe forum ca vad ca vi s-a urcat distractia la cap!!treceti aici pe baricade!!
hmm..noroc cu fetele astea doua de aur..ca altfel cadeam in butoi la cati nervi am avut azi!
asa ca le multumesc inca odata si le doresc tot binele din lume!
anamy spune:
uratica
aici sant si te sustin
imi pare rau ca ti-au iesit analizele asa
,dar daca iei tratament sigur o sa scapi de toate alea si o sa fie bine
si eu tre sa merg la ceva analize,anticorpi antispermatici si secretie din col,dar acum mai astept ca sant inca la CM.tu le-ai facut ?
geogetani
vorba lui Kry,iti ajung 4 dar intradevar sant totusi putini(la cat te-ai inj pana acum),ce ti-a zis micu,nu a avut nici o explicatie?succes vineri la eco!!
restul fetelor ,unde ati disparut?
uratica spune:
uite ca aparu cotofana de georgie!
Hristos a inviat fata frumoasa!uff..mai fetita nu-ti mai fa atatea griji..trebuie saa fie bine!asta trebuie sa fie reusita ta!ne-am inteles??dr micu so fi trezit cu fata la cerceaf si de asta era asa suparat!!dar foliculasii tai sunt acolo bine formati!s-au jucat un pic de-a v-ati ascunselea!insa vineri o sa-si faca aparitia pe podium!!hmm..asta inseamna ca vei avea numai cotofene fotomodele..ca outele bebeline isi fac mai greu aparitia pe covorul rosu!
asa ca stai linistita fata frumoasa!nu te mai stresa ca iti faci singura rau!
las ca o sa vezi cum vor curge vestile bune!!incepand cu ziua de vineri!cand ne vei spune ca ai numai foliculasi de 21!!vreo 8-10 asa cat sa iasa vreo 30 de oute barosane sa-ti tot ajunga ptr o echipa de fotbal! 

si fetele-va multumesc ca ma ajutati cu informatii!uite habar nu aveam ca se pot lua chestiile astea ptr a nu ma trezi cu candida!
si daca e s-o intreb pe drita mea-garantat nu stia..sau eroare umana-nu-si aducea aminte sau nu s-ar fi gandit la asta!insa..garantat o bombardez cu informatiile astea!!
hmm..ar trebui dr-ii sa ne dea bani inapoi de pe consultatii la cate invata ei de la noi!![]()
anamy spune:
uratica si eu am luat anul trecut in vara zanocin(antibiotic) inainte de HSG si am luat nistatina chiar 6 pe zi,2 dim,2 pranz,2 seara sant antimicotice.
uratica spune:
anamy-
si tie si multumesc!
asta e..si daca as vrea nu pot sa schimb analizele acum!dar ce sa zic..vor trece si astea!garantat!o sa bag pilule in mine pana nu mai pot!dar cu siguranta va trece!
si da!am facut si celelalte analize si mi-au iesit ok..acum oi vedea cum scap de balaurii astia!

hmm..sa fie si la tine cu noroc fetita!sa-ti iasa analizele beton!si pe urma o fotomodeala frumoasa ca mama ei!!
anamy spune:
multumesc de urari uratico,sper sa vedem si noi II liniute la subiectul nostru luna asta ,cealalta,oricand numai sa fie.caci tare am avea nevoie !sa de-a DD
uratica spune:
anamy-
!asa sa ne ajute Dzeu!sa ne dea la toate scartietoarea mult dorita!hihi..am bagat-o pe asta cu scartietoarea ptr ca asa e nepotelul meu acum-plange mereu!!da tacsu-i mandru ca ia dat un dintisor la fecioras!
e simpatic foc asa cu un dintisor in partea de jos!
hmm..fetele eu ma duc sa fac o baita de 2 ore,cu bule asa cum imi place mie,apoi imi fac manchiura si apoi la somnic cu mine!ca de..am avut o zi ff grea!mai bine zis..o zi neagra..insa asa cum spuneam sta in puterea noastra sa o facem buna!deci ca prefer sa vad doar partea plina a paharului si sa merg mai departe!
hmm..maine dimineata coafor,shoppinguiala...asa ca..va fi o zi cu siguranta FFFF BUNA!
deci..somnic usor fete dragi!multa sanatate si bafta la fabricat bebei!
uratica spune:
hey!!!!!!!!!!buna de dimineata fetele!![]()
ce mai faceti??hmm..eu nu am putut sa dorm toata noaptea..m-am gandit doar la analize..rezultate..etc etc..
insa acum merg la coafor sa-mi revin!
apoi terapie prin shopping si ioti-asa ies la liman!

deci fete frumoase va doresc o zi buna plina cu intamplari frumoase!
aaaaaaaaaaaaa...si cafeaua........apropo-ziceau astia la tv ca virgula
cafeaua contine cianura!!!
![]()
deci nu va dau cafea ci va dau laptic si ceiut..

o zi buna!
uratica spune:
you hooooooooooooo!!cotofenelor,unde sunteti???
eu am venit de la coafor
!m-am facut o mica frantuzoaica cu bretonas pe frunte!hihi..o sa moara intrusu cand o sa ma vada!
m-am facut si negru albastrui..asa ca..am schimbat tot la mine
!oare ma va recunoaste intrusu cand o veni??![]()
hmm..abia astept sa-mi vina si mie cm sa ma apuc de tratament!ca sa-mi revin!
asa...si acum terapia prin shopping!![]()
asa ca va las cotofenelor ca si-asa vad ca parlamentez singurica pe-aici!