Fiv la cluj 19 - mult noroc!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

salutare, vad ca incet ,incet va faceti aparitia
Anamy bafta la injectat, ma bucur ca nu sunt singura albinita
Astazi de dimineata am fost la dr. Micu la control si sunt cam suparata deoarece dinsul a fost tare dezamagit de evolutia mea in urma tratamentului de pana acum. Am doar 3foliculi pe stanga-din care doar unul mai maricel(12)restul mici iar pe stanga doar unul si acela prapadit- la voi cam cum a fost si de fapt cum, cati ar trebui sa fie? dr. a zis ca dupa ce analize hormonale am se astepta,ar trebui cel putin 10 foliculi sa am- sunt necajita dar ma gandesc ca pana vineri cand merg din nou la control poate se mai inmultesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

asa..si acum...ptr ca vad ca ati cam disparut de tot..sa vad cine ma ajuta si pe mine??
am asa..
prolactina-11.47
estradiol-47
lh-4.57
fsh-5.31
si..
CMV igm-0.186 NEGATIV
cmv igg-197.1 pozitiv
alte nebunii-adica toxomoplasma,rubeola,HCV,HIV,HBS,antifosfolipidici,herpes,lysteria toate negative si nonreactive..
iar acum ZBANG!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-am mai facut un pap si....a iesit prezent ureaplasma,myclopasma!!!
asta la interval de nici o luna?????stand numai in casa,baricadata??fara raceli si avand grija maxima??eu nu mai inteleg nimic!
si acum varianata dritei mele..pe care binenteles am chemat-o de acasa!-deoarece la primul pap nu mi-a iesit asa..parerea ei e ca poate le-am avut mai demult!asta fiind si cauza aderentelor,a trompelor infundate etc etc...asadar..eu nu mai inteleg nimic!asa ca..luminati-ma si pe mine!!cum e posibil sa fie analizele atat de diferite?intr-adevar acum am facut analizele la alt laborator!
si daca e adevarat ce a iesit acum..inseamna ca am avut bazaconiile astea!de unde?nu stiu!!!dar le-am avut!!la hsg,respectiv instilatii le-am impins in uter..si ioti-asa s-ar explica si diagnosticul meu!!
dar acum ma apuca nervii!!nici un dr nu si-a dat seama??nu a putut interpreta chestia asta??la cate analize am facut??nici macar mare dr marinescu nu si-a dat seama??dupa ce a zis ca toate analizele sunt ok?? mama ce-mi vine sa-i sparga fata!!asa mi-as dori sa bat cativa dr acum!!sa le sparg fata ce se joaca cu viata noastra!!acum caut analizele din urma sa vad daca gasesc analizele astea..ca stiu sigur ca le-am facut!!100%!si daca erau prezente bazaconiile astea in mine si cu toate astea marele dr m-a trimis sa fac instilatii-o sa fac o criza de nervi!!!!ba frate-dupa ce ca ii platim,tot noi trebuie sa ne interpretam analizele si sa-i verificam pe dr sa fim sigure ca isi fac bine treaba????
mama fetele..am niste nervi..de nu mai pot!!!vai de fundul alora la care ma mai duc sa-mi fac analize!orice nu inteleg,orice mi se pare suspect,orice e diferit,orice si orice.....o sa-i strang de gat daca nu le fac cum trebuie,cum vreau eu-asa ca la carte!!
aaa..si vdrl,chlamidia,si alte nebunii negative..
deci nici nu stiu ce stare am acum!!ras cu plans!!imi vine sa plang de nervi si rad ironic la cat de nesimtiti,insensibili,dobitoci,dezinteresati,indiferenti,cretini si as mai putea continua la nesfarsit..sunt unii doctori!!de fapt nu doar unii-ci majoritatea!!!!
deci aveam dreptate!!medicina e o loterie!!!o loterie cu doua necunoscute-rectia organismului nostru si...indiferenta sau interesul doctorilor!!!!!
ma duc acum sa iau aer!ca simt ca ma sufoc!!daca ma supara careva azi..s-a lins pe bot!!!!!!mai ales sa fie si dr!
fetele

Mergi la inceput

georgie-imi cer scuze!nici macar nu am vazut mesajul tau..ca vedeam negru in fata ochilor!!
imi vine sa ma dau si eu cu capul de pereti!!deci..eu am aju ns la concluzia ca nu incep nici un fiv-pana nu imi ies toate analizele ok!!la 10 laboratoare daca fac analizele sa iasa ok!altfel..nu fac si gata!astept o minune!poate mi se intampla si mie!!
insa..acum imi dau seama ca sunt ff nervoasa si.... nu vreau sa incepem perioada asta intr-un mod pesimist!promit ca dupa ce altoiesc pe careva imi revin!
georgie-nu te stresa acum..gandeste-te ca va fi bine!mai e timp pana vineri!pana vineri te vei umple de foliculasi!pune mana si intereseaza-te ce trebuie,ce e bine sa mananci,ca sa ajuti un picut evolutia lor!hai curaj!!tu cea vesnic optimista-crede in sansa ta si valorific-o!!trebuie sa fie o reusita!nu mai tarziu ci acum!!de data asta trebuie sa reusesti!fetita frumoasa!

Mergi la inceput

gata fetele..am luat o gura de aer!am injurat cativa soferi care ma claxonau..si m-am mai linistit un pic..ptr ca mi-am propus sa imi revin!si asta cat mai repede!
asa ca..m-am programat la coafor si o sa bag si o sesiune de shoppinguiala!ca trebe sa-mi alin si eu sufletelul cumva!
asa ca..astept rusii si incep din nou analizele..ca cine stie ce mai descopar!!!!deci..aprofundam..pana la urma oi ajunge si eu sa am un scartietor in brate!mai ales ca cica stau bine cu fsh,lh-ul care habar nu am ce reprezinta..da daca asa au spus 3 doctori....facand o medie..ii cred - ce-mi ramane de facut?
off..sper sa scap de bazaconiile astea-mycoplasma,ureaplasma-care nici astea nu stiu de unde si cu ce se manca....dar bag antibiotice la greu..asta am inteles ca ma asteapta!!asa ca..ma pregatesc sufleteste!fetele
...aaaa..uitasem..cmv-ul ala cu ce se manca??cum adica e si negativ si pozitiv??ma luminati si pe mine,please????ptr ca eu in doctori nu mai cred!!doar daca vreo 3,4 imi vor spune aceleasi lucruri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

uratica, nu-i prea roz situatia in sensul ca trebuie sa amani proiectul bebe pana iti ies analizele bune.
Hormonalele sunt ca la carte si asta e bine ca nu-ti mai bati capul cu ele. Cand le-ai facut in ziua 2-3 a CM?
CMV igg pozitiv inseamna ca ai avut infectia
CMV igm negativ inseamna ca in prezent nu o ai.
Deci inca o veste buna.
Intr-adevar pentru ureaplasma si myclopasma pozitive vei face tratament cu antibiotice. De la antibiotice probabil o sa te trezesti cu candida. Vb cu dr. sa iei vreo pastila in plus ca sa nu o faci.
Daca tot vb cu dr. intreaba-l daca nu trebuie sa faca si sotul tau analiza pt ureaplasma,myclopasma ca eu stiu ca e posibil sa o aiba si partenerul. Cred ca spermocultura va v-a lamuri. Daca cumva o are si el atunci va face si el tratament caci altfel o iei din nou.
Si rabdare, rabdare.....
Va pup

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

mai Uratico, linisteste-te , pai tu in stilu asta bati cativa medici la fiv, ce sa mai zic de asistente( nu de alta dar pe mine m-au lasat de mi-a iesit sangele prin perfuzie inapoi) Deci sa le luam pe rand.... hormonale perfecte, ce sa zic de fsh si lh, cu valori de domnisoara. CMV, citomegalovirusul este pozitiv la igg, adica acest
rezultat indica infectie in antecedente/vaccinare/infectie recenta. Corelat cu IGM negativ esti in regula, inseamna ca nu ai acum , si ai avut candva. Cat despre pap, las ca faci un tratament si trece
Georgetani, nu te necaji, si cei 4 foliculi daca au fiecare oute, iti ajung 4 copilasi, nu? Hai, ca pana data viitoare mai cresc si altii si vei fi multumita. Trebuie sa fii optimista acum , lasa stresul pe alta data.
Va pup pe toate si va doresc numai bucurii

Mergi la inceput

moni- si multam mult mamicuta frumoasa de bebeline!hihi..mai ai un pic..ce repede trece timpul!parca mi te imaginez cu cele 2 bebeline rozalii in brate!sa fiti sanatoase,fericite si iubite toate 3!!sa aveti parte numai de bucurii in viata voastra!
si da..si sotul trebuie sa faca tratamentul..desi a facut si el analizele si i-au iesit ok..atat spermograma cat si spermocultura!
doctorita mi-a zis ca ar fi bine sa fac si antibiotic intravenos..ceva mai puternic-ptr ca exact cum ai zis tu..e posibil sa dau in candida sau alte cele...acum astept sa vina cm sa vad ce si cum..
si mi-a mai zis sa ma feresc sa am bebe deocamdata!ca e riscant cu bazaconiile astea!acum..oi trai si oi vedea!mi-a mai zis ca s-ar putea sa dureze tratamentul ceva timp..ptr ca..desi se iau antibiotice maxim 10 zile..trebuie repetate analizele 2-3 luni,ca sa fim siguri ca am scapat de belelele astea!
si..am reusit sa vorbesc si cu dr micu..a zis ca asa se explica si diagnosticul meu si bazaconiile gasite in mine!!deci..e un pas inapoi dar si unul inainte!macar am descoperit de la ce am avut aderente!ca altceva-chisturi sau fibroame nu am avut!si mi-a zis si el ca stau ff bine la hormonale!mi-a zis ca ar fi analizele unei femei de douazeci de ani!!asa ca stau bine din punctul asta de vedere!si mi-a mai zis sa il anunt ce imi prescrie doctorita mea pentru chestiile astea atunci cand imi vine cm!si apropo..am gasit analizele din urma!!!!!si le-am dus la doctorita!!si surprize-dr marinescu m-a trimis acasa sa fac instilatii desi aveam ureaplasma,micoplasma POZITIV!!spunandu-mi totodata ca e totul ok!!e perfect!!mi-e sila de astfel de doctori!!l-as strange de gat daca as putea!!deci de asta au aparut complicatii si starea mea s-a inrautatit asa tare!!frumos..nu??sa tot cotizezi la astfel de doctori si sa mai ai si incredere in ei!!halal!!
off off mai mai....
cu un picior in groapa si cu unul pe mal..asta e!acum ma tratez..nu am ce face!insa acum...stau cu frica-n san!!daca oi fi ramas insarcinata??nici nu stiu cum ar fi mai bine!!insa..prefer sa nu ma mai gandesc!!stiu ca Doamne Doamne e acolo sus si are El grija si de mine!!
fetele!si multumesc moni!!mi-ai mai inseninat ziua cu aparitia ta si a bebelinelor!m-ai repus pe picioare!

Mergi la inceput

kry-multam si !sincer acum am trecut in starea ailalta!!rad de necazul meu!da asta e!!
cat despre asistente...cat despre faptul ca o desteapta vroia sa-mi bage de fapt mi-a bagat acul de la branula in os..nu mai zic!ca iar o sa zica madutz ca sunt masochista ca am indurat!!asta pana cand i-am spus asistentei ca mi-a infipt acul in os si nu in vena..iar perfuzia se ducea pe apa sambetei..de fapt nici nu se ducea..ramanea la locul ei!!da astea hai sa zicem ca se mai intampla!!ca sunt greseli sa le zicem "omenesti"..desi..
da sa te trimita marele profesor!!marele doctor al lui peste sa faci instilatii cu toate ca aveai chestiile astea pozitive..mi se pare strigator la cer!!practic trebuie lui sa-i multumesc ptr cele 2 operatii si pentru altele ce vor urma!!vai de mama lui daca imi va iesi vreodata in cale!!ca nu mi-s normala cand ma supara careva!!o sa-si blesteme singur zilele daca o intra pe mana mea!!il fac knock out numai din vorbe!ca de sarit la gatul lui as face-o si pe asta..da e mai umflat ca mine!!ca de..cu banii unor proaste ca de-al de mine..o duce bine!!insa daca vreau sa altoiesc pe cineva..pot sa o fac din vorbe atat de tare incat sa-l usture si pe unde nu spera ca se poate!!o sa-i parpolesc sufletul ala negru numai din vorbe!!
uffffffffff..gata!!m-am descarcat!doar asa un pic!ca mai am!da sincer-tare mi-as dori o bata de baseball sa-l cotonogesc doar asa un pic!cat pentru cele 2 operatii ale mele!si pentru anii astia pierduti in care inca nu imi tin scartietorul in brate!
cam asta l-ar astepta!
tu ce mai faci draguta?parca trebuia sa-ti faci pap-ul?aaa..sau stai ca ziceai ceva de sfarsitul lunii..mai ai un pic..sa dea Domnul sa-ti iasa perfect!dar perfect ptr ca e perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

ei, mai greu cu pap perfecttot timpul se gaseste ceva... o sa-l fac saptamana viitoare, daca nu e ok imi da ceva tratament si asta este.
Imi pare rau ca uite, medici cu renume fac asemenea gafe. Pana la urma nu renumele conteaza, sa fie cel mai ilustru necunoscut, dar sa ne acorde importanta si sa ne trateze pe bune.E prea mult sa cerem asta pe banii nostri? ca pana una alta,eu de vreo 3 ani doar pentru contributii la sistemul de sanatate muncesc, nu mi-au decontat nici macar o aspirina, e prea mult sa avem pretentia sa fim tratati uman?Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea din cauza unei erori umane, din pacate la noi nu se prea pune accent pe culpa medicala. Eu zic mai bine sa nu faci bebe in perioada asta, sa termini tratamentul si sa repeti analizele. Las ca faci apoi, macar esti sigura ca totul e bine din punctul tau de vedere.

Mergi la inceput

kry..ce sa zic?macar am depistat cauza aderentelor-a bazaconiilor ce s-au gasit in mine!deci..nu e nimic intamplator..sau cu cauze necunoscute!!la baza e ceva!!!!!!
eu sincer prin cate am trecut..ii multumesc totusi lui Dzeu ca sotul meu e perfect dpdv medical!si ciudat e ca el a facut spermocultura odata cu analizele mel..si a iesit totul perfect!!deci..era clar ca eu aveam dinainte bazaconiile astea!!si au mai ramas niste resturi pe-acolo..no..da asta e!m-am dat eu cu capul de pereti-desi ar fi trebuit sa-i dau pe altii!!si merg inainte!nu am incotro!!si..ai dreptate!nu vreau sa risc sa am o sarcina cu chestiile astea pozitive!!ptr ca am o prietena cu un bebelas care are probleme tot asa din cauza ca avea nu stiu ce infectie cand a ramas insarcinata..de fapt are un copilas ca acum are 7 ani!!da se comporta ca unul de 2 ani!nu vorbeste si nu poate merge prea mult..cativa metri..si sincer-ti se rupe inima vazandu-l asa!!ceea ce ma bucur e ca am facut si eu o fapta buna-si am convins-o sa ramana insarcinata-ca ii era frica!!iar acum are o frumusete de fata sanatoasa tun!!a atat de frumoasa!!!!!mereu imi multumeste ca am convins-o sa faca inca un bebe!!mai are o minune in viata ei!!si sincer se bucura de amandoi in egala masura!!nu am vazut mama,femeie,om care sa aiba atat rabdare si zilnic sa mearga de 2 ori pe zi la orele de recuperare ptr copil!!deci astea sunt adevaratele probleme!!si uite ca unii rezista!!asa ca..si noi trebuie sa mergem inainte!!daca altii,altele pot si noi putem!!
sa dea Dzeu sa avem si noi copiii frumosi si sanatosi cat de curand!!si sa nu mai avem parte in viata nostra de experiente neplacute, traumatizante sau de greseli,erori,indiferenta,dezinteres din partea unor dri!
fetele frumoase!

Mergi la inceput