*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gudinde in fond la ce iti trebuia tie zi libera lasa ca o sa ai liber SIGUR lunea viitoare , ia la mama o floricica ...e de zarzar Sper ca ti-am fost de maaaareee folos

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Gudinde in fond la ce iti trebuia tie zi libera lasa ca o sa ai liber SIGUR lunea viitoare , ia la mama o floricica ...e de zarzar Sper ca ti-am fost de maaaareee folos

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mimo,

Imi trebuie tot zarharul si nu cred ca face fata.
Iti spun pt ce-mi trebuia o zi libera, din concediul MEU: CA SA-MI DUC MAMA LA MEDIC!
Mama mea a cazut si si-a rupt mana dreapta rau de tot in seara in care am intrat pe forum si am intrabat daca mai e vreo doctorita ca vroiam sa intreb ceva legat de medicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragele mele,
Acum 1 an cerul s-a unit cu pamantul si s-a desprins o stea care a ajuns in bratele mele. O stea micutza si frumoasa, galagioasa si zbanghie, o minune mica care acum a devenit barbatzel in toata regula.
Acum un an am cunoscut agonia si extazul, am vorbit cu Ingerii si am rugat Arhanghelii sa imi protejeze puiul toata viata. La 21.17 am inceput operatiunea "Hai la mama, Teo!", la 21.25 dr-ii au pus defibrilatoarele in functiune si mi-au reanimat puiul, mie mi-au bagat n-spe chestii in vene si m-au renascut, la 21.30 fix, pe ceas, puiul meu a scos cel mai dorit sunet:"OAAAAAAAAAAA!!!" si atunci am putut "pleca" pentru cateva momente prin alte lumi, caci stiam ca el e bine....
Acum 1 an am murit si m-am nascut iar, mai puternica, mai fericita, mai increzatoare. Viata mea a capatat alt sens si in sfarsit pot sa zic ca sunt EU: deplina, fericita si plina de speranta. Cum ziceam acum 1 an, inima mea e atat de plina de iubire pentru puii mei, incat daca s-ar revarsa ar umple tot pamantul. Acum zic ca ar umple tot Universul! Dumnezeu, Ingerii si Arhanghelul Mihail sa imi asculte rugile cum au facut acum 1 an si sa te ocroteasca, puiul mamii

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine mereu.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff Doamne, m-am tuflit si eu rau cand am citit de Emma!. Dumnezeu s-o odihneasca!

Gudinde, multa sanatate mamei tale, imi pare tare rau de accidentul cu mana. Si nu te lasa o zi libera sa mergi al doctor? Le-ai spus pentru ce ai nevoie?

Bubule, eu sunt tot timpul singura cu amandoi si uneori ( de fapt deseori) sunt capie seara...fiecare vrea ceva de la mine bineinteles, eu trebuie sa fiu afara numai in urma Rebeccai ca misuna fara oprire dar si Razvan ma striga sa vad ce face el, pe unde se mai da, ce a mai invatat...apoi unul vrea la nisip, unul tot sa misune, eu as vrea sa o pun pe Rebe in carucior sa mai fac o tura de parc, sa ma plimb nitel , dar nici gand de asa ceva...E nebunie curata...Iar cand vin acasa e si mai rau, incalzeste mancare pentru Rebecca, dar si pentru Razvan in acelasi timp ca vrea sa manance cu sora-sa, spala si vasele, hraneste fata, fa repede biberonul pentru culcare si tot asa...uneori am impresia ca alerg intruna sa fac ce???? Ca nu se vede nimic....

Naty, si eu am incercat ceva in seara asta, dar nu am avut succesul tau...o sa incerc si eu cu supita sa vedem

Tuchi, imi pare rau ca ti s-au schimbat planurile, stiu ca e suparator.

Cuscra, mai e putin si vine Andreiu' acasa!

Nu mai pun nimic prin mesaj ( emoticoane adica ) ca mi s-a dus bateria la mouse si-l folosesc direct pe cel de la laptop...si e oribil, nu suport si face si galagie mare la fiece click. Ca sa vedeti ce probleme ai eu acum...sunt obosita nene! Si iritata si nervoasa pentru ca-s asa obosita!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Naty, hai mah lasa-le pe "binevoitoarele" astea din parc! Tu sti prea bine ce copil minunat ai . Si Rebe tot 4 dintusi are dar nu-mi fac probleme, lasa ca o sa iasa si restul cu siguranta. Pup Iulia scumpa si mamica putin necajita! Iar de traficul din Bucuresti, se stie...e varza, e oribil, e dus cu pluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo imi pare rau sa aud ca inca aveti de tras cu febra!

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Butucica sa treaca mai repede AMRul ala ca vad ca ai preocupari cel putin dubioase Ai mai putea sa alegi fasolea cu manusile de box data viitoare!

auzi nu mai bine niste orez in loc de fasole?

Naty chiar nu are rost sa te consumi cu toate care isi dau cu parerea.. ele habar nu au prin ce ati trecut si cu toate astea Iulia arata f bine si progreseaza frumos!
da mai am citit si eu de Emma! bietul pui!

Tuchi imi pare rau de planurile ratate!
Gudinde hai mai.. nici luni? astia chiar isi bat joc de tine?
chiar mi se pare ciudat ca nu poti dezinstala.. iti da eroare sau ce iti zice? ca doar ymess nu tine de sistem.. ciudat..
Multa sanatate mamei tale!
Olgutza

ma duc sa hranesc vorbacioasa ca s-a trezit cu mare chef de hlizit si vorbit..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Dragele mele,
Acum 1 an cerul s-a unit cu pamantul si s-a desprins o stea care a ajuns in bratele mele. O stea micutza si frumoasa, galagioasa si zbanghie, o minune mica care acum a devenit barbatzel in toata regula.
Acum un an am cunoscut agonia si extazul, am vorbit cu Ingerii si am rugat Arhanghelii sa imi protejeze puiul toata viata. La 21.17 am inceput operatiunea "Hai la mama, Teo!", la 21.25 dr-ii au pus defibrilatoarele in functiune si mi-au reanimat puiul, mie mi-au bagat n-spe chestii in vene si m-au renascut, la 21.30 fix, pe ceas, puiul meu a scos cel mai dorit sunet:"OAAAAAAAAAAA!!!" si atunci am putut "pleca" pentru cateva momente prin alte lumi, caci stiam ca el e bine....
Acum 1 an am murit si m-am nascut iar, mai puternica, mai fericita, mai increzatoare. Viata mea a capatat alt sens si in sfarsit pot sa zic ca sunt EU: deplina, fericita si plina de speranta. Cum ziceam acum 1 an, inima mea e atat de plina de iubire pentru puii mei, incat daca s-ar revarsa ar umple tot pamantul. Acum zic ca ar umple tot Universul! Dumnezeu, Ingerii si Arhanghelul Mihail sa imi asculte rugile cum au facut acum 1 an si sa te ocroteasca, puiul mamii

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine mereu.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Ariel, cat de frumos ai spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost iar in Carol dupa masa, Mufa s-a invartit ca titirezul in jurul unui ghiveci d-ala mare cu flori, de am ametit uitandu-ma la el...dadea cateva ture, apoi schimba sensul! dupa asta, s-a apucat sa coboare trepte, si-a luat si o busitura mai nasoala ...eu credeam ca s-a speriat si nu-i mai trebuie,dar in urmatorul minut, era tot acolo, la munca ne-am intalnit iar cu Pucca, Bia si randunoiul si ne-am amuzat pe seama copiilor, Bianca e atat de haioasa si expresiva, m-a terminat, face niste moace!!
naty ce m-a enervat tampita aia...ti-o puneam la punct imediat..tu nu trebuie sa pui la suflet toate prostiile astea...si hai sa ne vedem mai des, ca sa nu mai vorbesti cu stainii toate bazaconiile!
Vlad, bravo ptr leagan!! ma bucur ca nu se va mai uita lumea stramb doar la noi, acum esti si tu in colimator, ca ai curaj sa-l lasi!..Glumesc!
tuchi doar te si nu zic nimic despre nefericitul eveniment din familie..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel, ai nascut, felicitari!
vaaai, Gudinde...biata mami!..refacere rapida! mai, dar ce sefi marlani ai si tu, in situatii d-astea sa faca asa figuri cu liberul ala...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput