*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mah, eu v-am zis devreme ca si Rebe se da singurica in leagan, pe ea nu o laudati? Eu v-am zis ca-s iritata, nervoasa si obosita...acum vedeti si voi. Ma tafnosesc imediat!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andreea, multa sanatate mamicii tale.

ce fac eu acum??? nu baie in sampanie cum crede mimo , ci o beau!! sampanie si ciocolata cu menta....de una singura
al meu om e la botosani, a murit bunicul lui si ieri l-au inmormantat. cum zice tuchi, avea 87 de ani si era bolnav. bine ca nu a suferit.

ma intorc la sampania mea si daca ma imbat si pun preturi aiurea pe site sa ma trageti de maneca ... "e de la ei"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel Tu esti poiata rau de tot, suberb ai scris!!

Clau, ai nau, ai nau . Imi suna f. cunoscut ce pove tu . Un pitic a cazut la datorie, mai unul care se uita la Dumbrava Minunata si asteapta un senvis cald cu cascaval

Simo, nasol ca n-ai facut terapie prin shopping, aveai nevoie...mai mult te-ai enervat...

Tuchi, nasol ca s-au dat planurile peste cap...pup puiutii!

Gudinde, imi pare rau ca nu mai vine ziua aia libera si pt. tine...chiar iti fac aia statuie acolo? Sanatate mamei!

Mimo, Mimo pup si eu un papacios de ficatel

Naty, deci chiar nasoale fazele din parc si din trafic!! si eu am ramas f. placut surprinsa cand am vazut-o pe Iulia, ti-am zis, e la fel de mare ca si ceilalti copilasi si face si ea atatea lucruri! nu te mai supara, da-le incolo de binevoitoare

Luny, bravo pt. plimbarica . Maii, si eu am facut asa cand l-am vazut pe Mufarin in leagan ca un baiat mare!! Vlad nici acum parca nu se tine bine, impiedicatul mamei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde...sa ma contrazica cineva daca lucrurile stau altfel, ca deh, io lucrez la stat nu la multinationala...chiar nu vad o explicatie (in afara unui bun simt exagerat al tau) prin care sa nu poti obtine o zi libera, hai, niste ore libere pt o astfel de problema. CUMVA!-zi de concediu de odihna, concediu medical, zi fara plata, deci nu cred ca nu se poate. Dar tu chiar astepti sa crapi complet ca sa te trateze aia ca pe o fiinta umana in rand cu lumea??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, nu te tafnosi mami, acum imi amintesc ca ai zis dar ce sa-i faci, daca Muffa ia mereu tot caimacul si daca mama de Vladut mereu il critica, atunci cand face ceva bun toata lumea remarca
Fetelor, va multumesc ca ma consolati. Rabdarea, doar ea imi lipseste mie...Pe langa o poveste ca a Emmei, necajiturile mele sunt niste prostii stupide. Aparent eu am uitat prin ce am trecut si eu si Iulia, la nivel constient am cautat sa las in urma totul, asa, ca intr-o alta viata. Subconstientul iata insa ca se razbuna si rabufneste prin temerile astea ale mele...si tot ma intreb cand va veni ziua in care voi uita ca Iulia a fost prematura si ma voi uita la ea ca la un copil normal, ca toti copiii, fara toate aceste frici ca ceva nu e in regula. E greu...v-am zis ca si randunoiul meu e nascut la 7 luni; si soacra-mea mereu imi repeta ca i-au trebuit ani de zile ca sa scape de aceste temeri; din punctul asta de vedere cel putin, e persoana din preajma mea care ma intelege cel mai bine...

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Mah, eu v-am zis devreme ca si Rebe se da singurica in leagan, pe ea nu o laudati? Eu v-am zis ca-s iritata, nervoasa si obosita...acum vedeti si voi. Ma tafnosesc imediat!

da, eu stiam!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Naty, din pacate daca tii de jobul ala, de cariera ta, daca banii aia iti sunt absolut necesari...din pacate spun inca o data, compromisurile se tin langa unul dupa altul...mai ales daca l-ai facut pe primul V-as spune numa' cum a facut taica-miu colica renala prima oara in viata lui si a crezut ca moare saracul, ca ala-i sfarsitul..gata...si era singur cu teo mica in casa, a rugat-o sa ma sune si sa-mi spuna sa vin repede acasa ca nu-i de gluma...iar eu n-am putut pleca de la servici...am trimis salvarea, a deschis Teo usa (avea vreo 6 ani), a ajuns omu' meu acasa, o prietena...tot neamul...si la urma, cand deja se relaxase toata lumea, am venit si eu...dedicata, devotata,minunata Dar rata era mare, cat salariul de mare In fine, fuse si se duse

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si acum va dau o veste buuuunaaaa. o colega de forum, o fata foarte draguta, ni se va alatura cu statut de "randunica". pe 15 mai isi va avea puiul mult dorit in brate, un baietel dulce, Alexandru. Dosarul de adoptie e inca la judecator, dar mai e putin. Succes, Miha, Doamne ajuta! Noi te primim cu bratele deschise!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf Doamne, am citit la subiectul despre Emma!. Asta mai imi trebuia in seara asta...

Am glumit mah mai devreme cu laudatul Rebeccai, nu-i nevoie..., se lauda masa destul cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Clau, nu te tafnosi mami, acum imi amintesc ca ai zis dar ce sa-i faci, daca Muffa ia mereu tot caimacul si daca mama de Vladut mereu il critica, atunci cand face ceva bun toata lumea remarca
Naty

Care toata lumea draga ? Si ce mare lucru bun a facut, ca zisei ca a luat mainile la sfarsit si era sa pice-n freza aia minunata Ia vezi ca-mi retrag zarzarica imediat
Clau bravo Rebecai , bravoooo! Si eu am retinut faza cu "suflatul in ceafa"

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput