*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Tuchi 
socrul cumnatului din Canada?? Pot sa intreb ce datorie are Ionel?...Sau in familie numai el are datorii??
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
gbutucica spune:
Tuchi, eu regret ca nu ti-ai putut respecta planurile
, Daca nu vrei condoleante nu le ai
, dar te
apasat
apasat
apasat,
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

tuchita spune:
aia sunt in Canada, cumnata mea e cea de care probabil va amintit ci cancer pulmonar....ei sunt doi batrani singuri in casa carora ei au firma...
iti dai seama ca lui nu-i face nici o placere sa se duca acolo( deja a plecat!) dar ce sa faca???
chiar imi zicea ca spera sa apuce sa plece la Cluj inainte de a muri mosul....problema e ca iar sufera Ilinca, bine ca inca nu ne apucasem de facut bagajul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gbutucica spune:
sa nu raman datoare va
pe toati di altfel.

a s fiindca mi-a amintit o pretena, aaaaaaa ba nu 2 pretene AMR 7 zile
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

gudinde spune:
Buna seara tuturor si La multi ani Teo, Matei si Alex!
Naty off ce rau imi pare ca va chinuiti asa cu mucii astia!
Tuchi nasol! Mda, din pacate imi este mult prea cunoscuta pozitia asta cu responsabilul in familie.
Giani Butu
Simo mai da rau mai tragi si tu cu racelile astea.
Mihuta nu reusesc sa dezinstalez YM9 si nici nu gasesc sa reinstalez YM7
Despre mine ce sa zic ... se pare ca nu o sa pot sa-mi iau liber nici luni

gbutucica spune:
Andreea si eu
, nic daca te duci in control panel si dai remove la acest nenorocit de mes 9?
Giani ..
Mamica de ANDREI

gbutucica spune:
eu ma duc sa parchez( vb "CUIVA"mama de bestie![]()
io pi ia) ca m-a obosit saptamina
deoarece s-a dat peste cap planul meu de a scrie va
esc va doresc noapte buna si odihniti-va ![]()
ca nush daca apuc sa recuperez daca scriti in ritmul aista, BRE
si sa nu uitati :
de zi intr-o saptamana imi vad piticul si in plus il aduc si acasa
Giani ..
Mamica de ANDREI

mimonix spune:
Tot eu, tot tarash la ora asta, dar cu mancarea mancata
Bineinteles ca nu din prima, nu in casa ci in parc, felul preferat adica ficatel cu cartof
Dar decat ca ieri, bine si asa
In rest , fugareala nene
...daca nu e un cos de gunoi e o tasnitoare, daca nu e o tricleta e o masinuta, daca nu e un copil e un caine...spatiul n-are limite...nu exista borduri, apa, noroi, biciclete...nimic..totul e d-amboulea
L-am pus si eu bineinteles in leaganele de copii mari , ca deh! ce face omu', face si maimuta
Senzational a stat, s-a tinut, s-a dat...dar si cand s-a plictisit
a luat mainile si gata, bravoooo
Noroc ca eram acolo cu c---u-n sus , pregatita pt surpriza
si l-am prins !
Ramane cum am stabilit, parcul Titan e first love...in rest, Teo a facut poze, buni a fost cu noi, Mimu a dormit acasa linistit
si s-a mai dus o zi ...
Nu v-am gasit prea vesele...Naty, Tuchi sa va imprumut zarzaru'?
Olgu eu sunt curioasa sa stiu ce ti-ai rezectionat 
Ariel ai umplut cada cu sampanie? 
Unde-o fi Zoze, o fi adormit si ea cu mancarea in gura?![]()
Mai stau p-aci o vreme...daca avei nevoie de ceva, o maslina , un zarzar...stiti unde ma gasiti ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:

Ne pregatim de baita, dar am zis sa stau nitel inainte...of, toata ziua am fost singurica cu piticii...abia am venit afara din tura a doua
, ne-am plimbat, am adunat iar doze de pe strada
, cine ne vede cred ca se cruceste
, am fost in parc, la supermarket...Stef e super incantat de tobogan, s-a dat o gramada singurel, impingea de fund sa alunece 
Naty, deci la noi a fost recent, sa-ti zic cum faceam cu Stef. Care urla pana nu mai avea aer cand ii scoteam din nas...dar asta e, ii trecea apoi! nu puteam sa-l las neaspirat. Deci, ma puneam in fund pe covor, pe el in fund intre picioarele mele, cu spatele la mine. Ii tineam picioarele lui cu picioarele mele, faceam crucis peste ale lui, yoga frate
. Cu mana stanga il tineam de ambele maini, cu dreapta tineam pompita si cu capul ii propteam capul lui sa stea nemiscat 
Hai ca fug la baita, ca nu mai are stare si revin dupa se culca amandoi.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Multumesc fetelor
!Da,se vede ca am de tras cu copilasii astia...sa va zic ca toata ziua m-a durut capul si simt ca ma ia si pe mine raceala???
David nu a mai facut febra,a papat fff bine,a cerut sarmale
si compot de mere
,si toat ziua am stat dupa fundul lui si a lui Sam care e super-ultra marait.a dormit doar o data azi si m-a miorlait,cum dispaream din raza lui...cred ca ii ies maselele,ca si noaptea avem show!
Azi am mers cu mare entuziasm si cu portofelu plin
la Kinder Expo si am venit dezumflata rau ,cu 2 sepci acasa
.Sotu a ramas cu copii si s-a distrat copios cand a vazut ce am luat
!Doamne,va zic mai nimic pt baietii.Am cautat geci de primavara de mi s-a urat de ele
,si mai vroiam cate ceva,dar nu am avut de unde sa aleg...naspa rau
!
Nu am mai apucat sa luam nici un copacel,nici floricele sa plantam...sigur voi lua dupa sarbatori!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008