Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 17
monica_dicut spune:
VAi Alina, am dat scroll imediat ce am vazut ce ai scris... mi s-a facut rau instantaneu... Doamn iarta un suflet mic si nevinovat. Cuvintele sunt de prisos si mult prea goale sa exprime asa o durere 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
_giulianna_ spune:
Buna seara!
Fetelor multumesc pentru aprecierile la adresa flacaului meu.
Cristineescu cu caruciorul m-am descurcat relativ bine, pe scari l-am urcat si coborat singura (bineinteles cu Edi in el), e foarte foarte usor, si Edi la fel :)
La intrare si iesire mi s-au deschis portile (la propriu) :)
Bashchetii i-am luat de la un magazin de la mine din Militari.
iepurila eheeee mi-ar fi placut sa stiu sa fac eu tichiute d-astea. E cumparata, de la acelasi magazin cu bashchetii.
claudinna
caruciorul l-am scos in lume de mult. E super practic si a costat atat de putin.
Lumi te pup!
Laura stai linistita ca nu-i graba 
Nocom si noi va pupam si ne e dor de voi! Trebuie musai sa ne vedem intr-o zi sa le facem cunostinta mirilor :)
Da, sta in picioare pe tricicleta, e "batzos" rau!
Andreea_ada esti mortala! 
Paula-Laura, Alina 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
denisa.g spune:
Sabinel – cred ca o sa luam motul mai devreme ca saracu se chinuie cu parul in ochii- cat despre Karinuta, noi ne consideram cei norocosi
.
Paula_laura – si noi murdarim mereu hainutele si cum folosim detergentul minune dermalin care nu le spala bine deloc raman patate ..
Nocom – e bine ca reusesti asa.. la noi daca nu vrea nici o maimutareala de-a mea nu tine… si tot la doamna tzitzi apelam…
_giulianna_ spune:
M-a apucat tremuratul, Doamne de ce-ai luat-o pe Emma? 

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
offff mai bine nu stiam///simteam eu ceva trist zilele astea.Am o stare deplorabila

le: atat pt seara aceasta, prefer sa ma retrag si sa cuget.Va doresc o seara linistita
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
nici nu mai stiu ce vroiam sa va scriu
,
pentru sufletelul Emmei
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
Dar trebuie sa ma adun, sa urez sarbatoritilor de astazi la multe lunite:
Andreea de Irina , Hari de Cristinescu , Anda de Ramona , Efe de Ege

La multi ani Teo, sa cresti mare si sanatos

Andreaa, 300 sunteti tari, Andreea e pe locul 1, dar, Anamona, te contrazic, oricand poate fi detronata, sa nu ne punem cu neuronii lauzi![]()
Ramo ma mai ameninti mult cu clatitele?
mi le oferi acum in we, cand nu avem masina sa venim sa le revendicam
babytza, ce pregatiri faci acolo? sa nu cumva sa zici si tu clatie sau alte bunatati, ca te caut
Din fericire nu s-a iritat la fundulet Miku' ieri, deci sunt clar cea mai denaturata mama![]()
Nausica, acum ca tot e vremea "confesiunilor", poate ma lamurestri si pe mine cu o chestie: unde a disparut Nedelcu? si cum a aparut Cipi?
am pierdut ceva pe drum si tot vroiam sa intreb![]()
giulianna, ce smecher e Edi la metrou
, noi am fost doar cu autobuzul ieri, dar era sa ma pravalesc cu tot cu carut din autobuz si sa dea naiba daca pune cineva mana sa ajute
, ce carucior asa usor ai?(desi mi-am promis ca nu mai cheltui bani pe care nu-i am
) Nu mai zic ca la urcare s-au inghesuit ca naiba, abia am apucat sa ma urc, le era frica sa nu cumva sa ma asez pe scaun
Astazi tocmai vroiam sa scot seringa
ca facea Mikul figurine la masa, dar mi-am zis: kalmmmmmm
si l-am luat, l-am pus la joaca in balansoar si ma pregateam sa inchid taraba, sa arunc mancarea, cand am mai facut o incercare (eu trantita pe jos pe langa balansoar) sa vezi si sa nu crezi, a mancat domnu' un iaurt mic pitic de copii (nu dati cu rosii, stiu ca nu e bun
) si o para cu 2 masuri cereale, bunnn
In pauza dintre plimbari, cu o jucarica in mana a mancat omu' 150 ml legume cu carme, iar pe seara 80ml brocoli cu cartof
Cred ca a auzit el cum papa picii nou diversificati si a zis sa nu se lase![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

andy (07.04.2002) &