Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
Nocom spune:
Iubita mea doarme dar eu nu ma puteam duce la culcare fara sa urez
La multe lunite Andreea de Irina , Hari de Cristinescu , Anda de Ramona , Efe de Ege Sa cresteti mari si sanatosi!!
LA MULTI ANI, TEO!!!! Sa le faci viata frumoasa parintilor tai asa cum incearca si ei sa ti-o faca tie!!
Noapte buna tuturor!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
alexa si mami spune:
Va spun si eu noapte buna! sunt f ravasita dupa asa veste
Monica, te rog mult sa ai grija de burtica, nu mai citi mesajele triste, odihneste-te si fii optimista.
alexa, cipri si mami
Nausica spune:
Intr-adevar, trista veste.
Am scris mai mult, dar am sters tot. Nu-si au locul cuvintele aici.
Am vrut sa zic "Sa le dea Dumnezeu putere parintilor", dar mie, in momente din astea, mi-e greu sa ma gindesc la Dumnezeu. Cred, insa, in rai. Raiul e unde se duc copilutii acestia.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
danadumitru spune:
nerantula am folosit cu succes microclisma ne-ai facut fericite atat pe mine cat si pe minunea mea iar pt asta ai o
,![]()
babytza multumim pt raspuns 
tuturor
mamidestefan spune:
am intrat pe topicul cu final tragic...ca sa constat cu stupoare maxima ca este vorba de fetitza unei "colege" de SUPERDIETA ...inca nu imi vine sa cred ...viata e asa nedreapta...

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danadumitru nerantula am folosit cu succes microclisma ne-ai facut fericite atat pe mine cat si pe minunea mea iar pt asta ai o ,babytza multumim pt raspuns ![]() tuturorDana si Riana Maria (05.10.2008)http://community.webshots.com/user/dana78ddd |
Ma bucur mult ca v-a ajutat, iar floricica o dau mai departe pediatrei mele, care e o tipa super, imi place mult de ea.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Despre Emma, nu vreau sa par ignoranta, dar nu-s in stare sa leg nici un cuvant ... 

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
_giulianna_ spune:
Offfff am cautat cu disperare un mesaj de-al Nerantulei ca sa-ti raspund tie Roxana si cand vad a postat chiar acum 
Deci, Roxana caruciorul este www.flickr.com/photos/30462666@N03/3417365253/in/set-72157616395010314/" target="_blank">asta numai ca pe albastru.
Sper sa nu se supere Nerantula ca "apelez" la pozele cu Gruia dar mi-e o mare lene sa ma duc pana la carucior. Sunt super infofolita, invelita si fix in varful patului ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nerantula spune:
Am achizitionat dispozitivul acela de molfait alimente, multumesc Lauretei, pentru idee, si Ancai, pentru sursa 
Deci, iata cam care e rezultatul (emoticon care se ia cu mainile de cap)
Am incercat cu tifon, dupa ideea Mirunei, insa e mult mai interesat de atele care ies de acolo si scapa des din manute bucata 
Edit: scuze, in filmulet se aude hota, nu mi-am dat seama atunci 
Hypnotic Parade