Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Iubita mea doarme dar eu nu ma puteam duce la culcare fara sa urez

La multe lunite Andreea de Irina , Hari de Cristinescu , Anda de Ramona , Efe de Ege Sa cresteti mari si sanatosi!!

LA MULTI ANI, TEO!!!! Sa le faci viata frumoasa parintilor tai asa cum incearca si ei sa ti-o faca tie!!

Noapte buna tuturor!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Va spun si eu noapte buna! sunt f ravasita dupa asa veste Monica, te rog mult sa ai grija de burtica, nu mai citi mesajele triste, odihneste-te si fii optimista.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Intr-adevar, trista veste.
Am scris mai mult, dar am sters tot. Nu-si au locul cuvintele aici.
Am vrut sa zic "Sa le dea Dumnezeu putere parintilor", dar mie, in momente din astea, mi-e greu sa ma gindesc la Dumnezeu. Cred, insa, in rai. Raiul e unde se duc copilutii acestia.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

nerantula am folosit cu succes microclisma ne-ai facut fericite atat pe mine cat si pe minunea mea iar pt asta ai o ,
babytza multumim pt raspuns

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

am intrat pe topicul cu final tragic...ca sa constat cu stupoare maxima ca este vorba de fetitza unei "colege" de SUPERDIETA ...inca nu imi vine sa cred ...viata e asa nedreapta...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadumitru

nerantula am folosit cu succes microclisma ne-ai facut fericite atat pe mine cat si pe minunea mea iar pt asta ai o ,
babytza multumim pt raspuns

tuturor

Dana si Riana Maria (05.10.2008)

http://community.webshots.com/user/dana78ddd

Ma bucur mult ca v-a ajutat, iar floricica o dau mai departe pediatrei mele, care e o tipa super, imi place mult de ea.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Despre Emma, nu vreau sa par ignoranta, dar nu-s in stare sa leg nici un cuvant ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Offfff am cautat cu disperare un mesaj de-al Nerantulei ca sa-ti raspund tie Roxana si cand vad a postat chiar acum

Deci, Roxana caruciorul este www.flickr.com/photos/30462666@N03/3417365253/in/set-72157616395010314/" target="_blank">asta numai ca pe albastru.
Sper sa nu se supere Nerantula ca "apelez" la pozele cu Gruia dar mi-e o mare lene sa ma duc pana la carucior. Sunt super infofolita, invelita si fix in varful patului

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Am achizitionat dispozitivul acela de molfait alimente, multumesc Lauretei, pentru idee, si Ancai, pentru sursa

Deci, iata cam care e rezultatul (emoticon care se ia cu mainile de cap)

Am incercat cu tifon, dupa ideea Mirunei, insa e mult mai interesat de atele care ies de acolo si scapa des din manute bucata

Edit: scuze, in filmulet se aude hota, nu mi-am dat seama atunci

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nerantula e super haios gruia :)
nu am fost pe faza, de unde l-ati achizitionat?

Mergi la inceput