Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
laureta spune:
Pup toate fetele.
Ada La multi ani pt teo mic ( e el primul dar tot mic este)
Am vrut sa scriu mai multe dar nu am starea sa scriu, viata e asa nedreapta :(
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Joy21 spune:

Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
Nocom spune:
Hei Monicule,
Cum apari, cum imi luminezi ziua!!!
Deci cocosului ii cam tremura manutza cand e vorba de sotioara lui, ha? Ai multe de facut? eu nu ma pricep deloc! Ori se obisnuieste el, ori nu va mai fi cazul, oricum va fi tu vei fi bine! Imi doresc taaaaare mult sa ne revedem, si daca Feli ti-a promis o fitzosica sigur o sa ti-o dea cu maaare drag!! Imi aduc aminte ce bine m-am simtit data trecuta cand ne-am intalnit si ce mi-a placut de Feli ca s-a gandit la burticutzele noastre umflate... Daca va hotarati, spuneti cand si eu vin sigur! Chiar imi e dor sa mangai o burtica cu bebe.
We placut si poate chiar ne vedem dupa paste!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
CosmyB. spune:
Fetele
Maya are gatutul rosu
Pediatra a zis sa-i dau Nurofen doar, e deja o saptamana de cand a zis ca e putin rosu si tot nu a trecut si nici pofta de mancare nu a revenit. Oscilococcinum se poate da, oare? Ajuta?
Pozici
Mamica
de
Maya
Joy21 spune:
Oscilo e pt sporirea imunitatii. Dc se apropie o raceala (sper ca nu), e bun. Dc. are gatul rosu de la tipat/aer rece, nu cred ca ajuta prea mult (rau nu face, oricum) 
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Fetele Maya are gatutul rosu Pediatra a zis sa-i dau Nurofen doar, e deja o saptamana de cand a zis ca e putin rosu si tot nu a trecut si nici pofta de mancare nu a revenit. Oscilococcinum se poate da, oare? Ajuta?Pozici Mamica de Maya |
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
andreea_ada spune:

offfff condoleante
eu ma retrag , in w-e o sa fiu plecata , asa ca ne citim luni ...va pupic pe toate si pe comorile voastre 

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
Didididi spune:
Uraaa!!!! A venit we!
Daca mai aud un cuvant de cifre, fisc sau probleme nerezolvate imi dau demisia! Asta ca sa ii raspund Anamonei. Chiar mi a fost f greu fara copil si picata in plina inchidere de an, plus un control de la fisc. Bine ca macar am "ratat" auditul
. Una peste alta lucrurile s au mai asezat, copilul este mai asezat si el, iar eu mai socializez cu adultii.
Credeam ca m ati uitat. Dar spre fericirea mea, nu.
Nerantula sigur ca nu le am bagat in seama pe amabilele mele colege, dar pe forum poti sa ignori, in viata reala tb sa fiu civilizata si sa nu le zic ceva deplasat. Oricum am invatat la varsta mea cum sa sar delicat peste diverse. Ascult ce mi se spune, dar fac cum cred de cuviinta, ca nu degeaba fac in vara 35 ani. Sunt crizantema cam tomnatica, hmm,
.
Sa nu uit. Anca si baiatul meu a ragusit intr o zi brusc (ca doar de asta am bona..) si dr a zis ca e laringita (cu un control la spital unde lucreaza). I am dat nurofen, ca sa nu se agraveze si sa ii fac aerosoli.
Va salut si sper sa reusesc sa va citesc macar.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
CosmyB. spune:
Joy
multumesc. O sa-i dau si Oscillo, dar acum sa scapam de gatutul rosu
Minunea ta ce mai face? 
Didididi 
Tocmai am vorbit cu o cunostinta plecata in Anglia, care a nascut de curand, era suparata si mi-a spus ca nu mai alapteaza ca i-au facut nu stiu ce test al laptelui si cica nu e bun laptele ei
E prima data cand aud asta! Ce test se poate face? Exista asa ceva si la noi? Ca eu una n-am auzit. Babymom unde esti?
Toate iti simtim lipsa 
Pozici
Mamica
de
Maya
gaia.nevia spune:
Dumnezeu s-o odihneasca pe Emma si sa dea putere parintilor ei.
A luat-o la El si i-a curmat suferinta. 

M-a intristat imens vestea.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Emma