Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
CosmyB. spune:
Offf Ada nu i-a trecut febra? Sa treaca repede sa se distreze de ziua lui 
Monica saracu "injiner", imi imaginez cat curaj i-a trebuit
si mie mi-a facut soata Clexane dupa ce am venit acasa din spital si cu toate ca el a mai facut injectii (nu mie
) si are facuti si doi ani de Medicina, tot i-au tremurat mainile si chilotii
ca eu am zbierat "Auuuu" doar asa sa-l sperii ![]()
Gata s-a trezit minunea si mergem la pediatra sa ne cantareasca 
Pozici
Mamica
de
Maya
gaia.nevia spune:
Moni, sa nu ma injuri, eu mi-am facut singura injectiile...
E drept nu eram gravi, dar nu cred ca impiedica burtica. Stateam pe o parte si pac, in buca....
Daca se descurca sotul tau, lasa-l pe el, daca nu, poate incerci tu...
Multa sanatate si-un 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Carla cand nu mai vrea tine mancarea in gura si nu inghite neam. Dar gura o deschide |
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
anamona spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
Incepem cu cel mai mare Teo de Gaia.Nevia :) La Multi ani Teo!
La multi ani si voua bobocei: Anda, Andreea, Harri si Efe !
anamona spune:
Referitor la clarificarile de azi.....eu as zice sa nu ne precipitam....poate a fost doar o interpretare de moment a unor cuvinte spuse la repezeala?....sa lasam moderatorul sa clarifice.
Imi este foarte greu sa cred ca cineva poate sa fie atat de lipsit de inima si sa adreseze aceste cuvinte unei mamici ce a pierdut sarcina......daca intr-adevar este adevarat e foarte grav.
anamona spune:
si acum sa va povestesc despre noi 

Thea a mancat cu super pofta cerealele de azi....Am vazut si de ce - i-am dat Milupa Orez si Porumb cu lapte inclus dar si cu vanilie si scortisoara .....astea erau ingredientele nu le-am adaugat eu....
intr-adevar erau mai dulci decat cele de ieri Orez Bio preparate cu laptele meu...
In fine imi venea sa o mananc si eu pe ea de cat de frumos manca....abia astept maine sa o vada si tati. Astazi am pus cam multa apa din greseala la o lingura de cereale si au iesit vreo 40g - ar mai fi vrut chiar, dovada ca mi-a devorat un san dupa aia:)
Oricum e mult mai ok asa, decat sa ma mai strofoc cu mulsul....
anamona spune:
Andreea tineam sa iti zic ca ai clar locul 1, si e tare greu sa mai fii detronata vreo data :)))
lala77 spune:
Noi ne-am trezit cu febra 38.5 azi dimineata!Am luat paracetamol si ne-a trecut deocamdata.Urasc mucii si febra!!!!!!!!!!
Monica, imi pare rau de ce-ati patit si voi. Bine ca si-a revenit micuta!
300, am ras tare. Nu stiu daca esti cea mai, insa esti cu siguranta blonda.Cand o sa am timp, scriu si eu la capitolul "blonde" ca nici eu nu-s mai breaza.In ultima vreme parca nu mi se mai potriveste deloc satenul asta. Trebuie neaparat sa ma vopsesc.
Si eu sterilizez biberoane de apa, suc sau lapte. Castronele si lingurite, nu.De calcat, calc pt ca sunt obsedata. De lucrusoarele lor; pe ale mele nu dau doi bani.
Gaia, sa-ti traiasca voinicul! La multi ani!
Si eu am luat antibiotic in urma cu 2 sapt pt ca am facut o infectie uraa dintr-un rosu in gat. Culcer mi-a dat sa iau amoxacilina si mi-a spus ca in lapte trece f putin si ca nu se intampla nimic. Oricum, decat o mamica cu pneumonie...Nu cred ca e problema si decat sa intrerupi alaptatul pt cateva zile de antibiotic...In Romania pe mine nu ma mira treaba asta. Pe cumnata mea au pus-o sa nu mai alaopteze pe motiv ca a facut copilul un scaun apos (singurul).Deci no comment.
Am vazut si eu poze cu bb frumosi; nu nominalizez ca a trebuit sa citesc trei capitole si nu vreau sa uit pe cineva.
Am incarcat pozele pe Google pt ca la Webshots erau fete care nu le puteau vedea. Asa ca pt cine vrea, iata cum ne petrecem noi zilele si asteptam sa ne facem mari:
POZE
alexa si mami spune:
acum am ajuns la calculator, Doamne ce copii frumosi am vazut, Amalia si Edi
sunt absolut minunati!!!
alexa, cipri si mami
alexa si mami spune:
ramo, andreea sunteti totale:)))
am vazut o poza in stinga sus si un titlu f f f f trist.
alexa, cipri si mami