Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

fetele sunt in parc??
numai maia doarme
ma bucur ca datorita unicului meu neuron , care incepe si el sa dea semne de slabiciune , am reusit sa va amuz

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

buna fetelor!

noi suntem la partea de somn dupa pranz, asa ca mai recuperez pe aici

Ramo nu fi trista, si mie mi se intampla sa am suflet blond (ca parul e saten inchis)

Andreea ada de la mine ai locul I

Sabinel e o frumoasa strumfita ta!

Gaia sa va traiasca Teo, sa creasca mare si sanatos!

Giuliana Edi e un dulce, ca de obicei!

Denisa.g orice bavetele am folosi, tot reusim sa ne murdarim Azi i-am dat una din aia cu tot cu maneci ca nu vroiam sa isi murdareasca body-ul si si-a murdarit...ciorapii

Irina hai ca esti aproape de andreea Cred ca e ok sa o scoti afara la aer.

Luminita super-mami, ai grija sa nu cazi! Auzi la ea, spala si geamuri!

Kllemi, sper sa nu fie nimic! Dar mai bine investighezi sa stai linistita

Cristineescu sper sa va faceti bine cat mai repede! Legat de parchet/covor -am un nepotel de aproape 1 an care in casa nu merge in 4 labe pt ca aluneca pe parchet. Asa ca in casa se taraie(si mai nou merge sprijinit) iar la iarba verde merge in 4 labe. Chiar nu cred ca il dor genunchii de la parchet

Asta micu al meu cand nu vrea mancare strange buzele. Si daca reuses sa ii bag mancare in gura o scoate repede afara

Pup fetele si ma pregatesc de inca o tura de plimbare

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

EVA.F daca postul tau disperat de azi dimineata a fost de 1 aprilie (caci atnci nu ai participat) ce sa zic? Nu-i cu suparare si felicitari! Pe mine ma prinsesei!!! Daca nu, RU-SI-NI-CA, RU-SI-NI-CA!

Monica ma bucur ca puiuta Eva e bine acum. Da-i sa pape sa se sature pitica, nu cred sa mai fie probleme. Uf cat ma bucur ca a fost un episod izolat!

Azi, iar a mancat Daria TOT!! Ptiu, ptiu!!!! Daca scapam si de maraiala si mai ales de aerosoli.... dau de baut!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Fetelor, eu nu stiu cum insistati voi cu masa la bebelusi dar Edwin daca nu vrea sa pape tine gura inchisa si da din cap - stanga-dreapta.. Daca insist plange. Cand vrea el papa si 200g , dar cand nu vrea, asta e!!

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Cum?? Pai cu maimutareli, facut ca toate animelele, dat o jucarie de bagat in gura... orice o face sa rada si sa deschida gurita! Nu-i normal dar e sanatos!!! Pt mine.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
in picioare in patut si roade marginea, e plin de urme de dinti deja.

he, he, subscriu! Exact asa facea si Teo, e varsa patutul. Il asteptam si pe Radu la fileu.

Multumim pentru urari, sunteti niste dulci!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Teo fratior de Oadu

Andreea de Irina

Harri de cristinescu

Efe de ege

Anda de 300

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Ada faceti party? Ce i-ai luat puiului pana la urma?

Anca si la noi cred ca e la fel, fructele parca le mai pupa, dar legumele nici vorba

andreea_ada

Irina am patit si eu o faza asemanatoare cu a ta, am parcat masina intr-o parcare imensa, erau ff multe masini, eram cu sotul la un showroom, m-am plictisit si am mers la masina.. Da am merssss nu gluma si cand a venit el, eu inca cautam masina (asa vreo 30 min) eu nervoasa ca el nu putea nici sa vb la telefon, el abia se stapanea din ras si nu eram nici gravi

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

De cand nu mai papa Maya, bineanteles ca tzitzi e de baza la toate mesele si s-a marit produtia de lapte considerabil de tare, in toate diminetile ma trezesc uda, curg si sunt tari de plini. Pompa de muls am dat-o unei proaspete mamici, acum ce sa fac sa o cer inapoi sau sa iau alta? ca doctorita mea a zis sa nu ma mulg deloc cu mana ca se strica muschiul

N-am mai baut ceaiuri pt lacatie de mult si nici Galafor, iau doar vitamine cand imi amintesc ca destul m-am dopat.

LE: se pare ca sunt sunt singurica pe aici, am venit in casa ca a inceput sa ploaia doar ne-a speriat, acum e soare, pitica a adorimt si eu o pazesc sa se trezeasca ca vrem sa facem o vizita la pediatra sa vedem cum suntem.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

daaaaa, facem party cu novocalmin.

i-am luat (ce-i drept am inceput de sambata trecuta si pana azi, ca nu sunt toate in acelasi loc) personaje din Thomas (Toby care se adauga colectiei uriase deja existente), Cars (McQueen, Guido, Luigi, Bucse, Red si Sherrif) si Roary (Drifter, Aaron, Maxie si Cartita, ca pe Roary si Marsha ii avea deja). A si tati a gasit un trening cu McQueen, nu mai pot sa-l scot seara de pe el, nu mai zic de bagat la spalat.
Acu asteptam provincia Sora-mea a zis ca ii cauta o trotineta.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nocom cum mai e Daria? Cand mai mergeti la doc? Acum ca veni vremea frumoasa mai ne vedem si noi la o fitzosica? CA feli mi-a promis-o

Nu va spun ce fac de azi de dimineata ca dati cu rosii (ca taman apar acum in piata )

SI am uitat sa va spun ca aseara mi-a facut injineru' din dotare prima injectie cu Clexane rasu palnsu. N-a lesinat la vederea acului da-i tremurau boantele de numa. Injectia aia e super mica si finuta si nu putea sa o apuce cu dejtele lui de injiner Pe prima a bagat-o apoi a iesit din mana, a scapat-o pe jos... eu nu ma mai opream din ras el tremura ca un caine plouat. DEh, am cocoshel in casa unde canta de obicei gaina Asta in caza ca se intreba cineva ce mai fac...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput