Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
nikolici spune:
andreea and tare faza cu masina.
Ceva asemanator din volumul faze cu masina.Intr-o zi am fost intr-o vizita, am parcat masina frumos si am plecat.Cand m am intors m am dus la masina la care am constatat ca era toata lovita pe stanga, ca si cum intrase un tir in ea, tot tot bagat spre interior.Am inmarmurit...eram gravida si atat mi am zis: tre sa te linistesti ai un bb in burta si ai CASCO da o in puii ei de masina dar instantaneu am inceput sa mi curga lacrimile pe obraz...pana cand mi-am observat in 2 min ca masina mea era totusi parcata putzintel mai in spate...la 2 masini distantza
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Nausica sa aduci cate-o portie de ras si pe-aici, avem nevoie. 
Am editat mesajul de mai sus cu linkul ala ciudaT. aSA E CAND SCRII CU CUPIL AGITAT.. SCUZE nu mai modific ca nush ce fac de-mi pasa mereu caps. e a treia oara cand scriu fraza asta...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nocom spune:
andreea ada de muuuult nu am mai ras asa cu pofta!!!

ce bine a picat povestioara ta,....ca aveam asa un gust... amar!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
sabinel spune:
babytza, 300, iepurila, denisa, laura, nocom multumesc in numele strumfei pentru complimente si aprecieri.
la multi ani teo de ada, sa cresti mare si sanatos!
de asemenea la multi ani andutei, andreei, harri si efe! sa cresteti mari, pui de oameni!
ma chinui de dimineata sa dau trimite la mesajul asta. pupici!
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
anca81 spune:

Teo, fratior de Oadu 

Cristineescu, in living am covor pe mijlocul camerei, insa avem o masuta acolo si inca nu-mi vine sa o scot. Nu o dor genunchii de la parchet, adica nu se plange, mai aluneca in schimb si da cu fruntea. Ea e foarte fericita cand e pe jos. Ultima achizitie - se ridica in picioare in patut si roade marginea, e plin de urme de dinti deja. Si are doar 2, d-apoi cand ii ies toti ![]()
Sabinel, am vrut sa-ti spun de dimineata, insa am uitat. Amalia este superba in rochita mov. Imi place mult 
Acum ne-am intors de afara, incepe chinul cu legumele 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
300 spune:
Of Anca ce rau imi pare ca te chinui cu masa! Daca ar fi sa-i dai doar cat mananca ea... fara sa insisti... la ce cantitate ajungi?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
denisa.g spune:
Fetelor, eu nu stiu cum insistati voi cu masa la bebelusi dar Edwin daca nu vrea sa pape tine gura inchisa si da din cap - stanga-dreapta.. Daca insist plange. Cand vrea el papa si 200g , dar cand nu vrea, asta e!!
sabinel spune:
Anca, sarumana mult
deci asa cu domnisoara Carla... precoce fetita mai ai. si cand imi amintesc ce zicea doctorul de abilitatile ei motrice... sa-i dai 
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Fetelor, eu nu stiu cum insistati voi cu masa la bebelusi dar Edwin daca nu vrea sa pape tine gura inchisa si da din cap - stanga-dreapta.. Daca insist plange. Cand vrea el papa si 200g , dar cand nu vrea, asta e!! de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
asa si eu. nu vrea, nu vrea, o sa manance ea vreodata, eu nu insist.
ma uitam la pletosul tau, cred ca detine cel mai lung si bogat par din odisee. karinuta e o norocoasa
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
anca81 spune:
Sabinel, da, intr-adevar, pediatra mi-a spus ca are reflexele intarziate 
300, pai doar cateva lingurite pentru ca se plictiseste, nu o fortez oricum, dar ii distrag atentia cu cutii, linguri de lemn etc. A papat si acum 160 g. Carla cand nu mai vrea tine mancarea in gura si nu inghite neam. Dar gura o deschide ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare