Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
denisa.g spune:
Buna fetelor, si noi pe aici..
Andreea_ada – super tare faza - esti no. 1 intr-adevar.
Sabinel – cat este de scumpa Amalia – si are niste copanele….. iti vine sa o mananci 
De fiecare data cand papam reusim sa ne mozolim pe hainute. Voi ce fel de bavetele folositi? Reusiti sa nu va murdariti?
cristineescu spune:
Multumim de urari, Babyta, Luminita, Mimihoo, Baby_Boy, Andy_Galro, Andreea_Ada, Anca, Iepurila, Claudinna
Ce multe urari am strans ![]()
Poftiti si de la noi o
si un 
Andreea_Ada,
Daca vroiai sa-ti iasa asa pacaleala de 1 aprilie nu ai fi reusit. Saracul sot.
Anca, si noi avem doar parchet pe jos. Ma gandeam sa iau o mocheta macar in sufragerie unde o sa instalam ziua cartierul general. Vroiam sa te intreb daca e cazul sau ei oricum misuna peste tot? Ii dor genunchii pe parchet?
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
_irina_ spune:
Andreea 

esti tare!!!
Eu sunt un pic mai modesta, stateam langa o masina cu telecomanda de la alarma in mana si tot incercam sa deschid usa si injuram de mama focului. Eram cu o colega si mi se parea asa penibil, am oprit-o sa plece cu autobuzul si am zis ca o duc eu cu masina si uite ca tocmai acum imi face telecomanda figuri.
Si la un moment dat imi zice tipa timid (ca ma vazuze ambalata si probabil s-a gandit ca sa nu tip la ea sau ceva) ca e in apropiere o masina care clipoceste de fiecare data cand apas eu pe telecomanda, nu o fi asa masina mea?
Eu imi scot mucoasa afara.
O fi rau? E destul de cald si daca mai stau cu maraici in casa ma apuc sa urlu si eu. O sa evit orice alt copilas ca nu vreau sa racesc tot cartierul, dar cred ca totusi o iesire la aer nu are cum sa ii faca rau.
fericita de
Andreea-Maria
luminita2008 spune:
eu am reusit sa spal geamurile in camera la huni... deci, pe langa faptul ca sigur o sa ploua cat de curand
, sunt f mandra ca am reusit sa nu ma prabusesc in gol 4 etaje.... geamurile noastre sunt cele mai urate, nu se deschid decat pe o parte si sunt f mari... deci ca sa spal si a doua parte trebuie sa escaladez pervazul... si de fiecare data le spal cu un singur ochi deschis, ala dinspre strada e inchis mereu, altfel pic... hihi, mai am balconul si sufrageria, wish me luck!!
am reusit sa si gatesc ptr huni, iar diseara Baby_boy incerc cartofii aia gratinati, ca tot o
am de ieri...
acum incerc sa continui curatenia, macar camera lor s-o termin azi, asa, pe bucatele....
ah... inainte sa plec:
irina si andreea_and, am ras cu lacrimi, sar'na mult!!
Edi de giulianna, esti un frumos si mami sigur e tare mandra de tine! 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
andy.p spune:
Buna dimineata..scriu rapid ca sunt intr-o criza de timp!!!
Anda
Sa cresti mare si sanatoasa

Teo

Andreea,Hari,Efe

Vreau sa va multumesc inca o data tuturor ptr aprecierile la adresa copiilor mei...ii iubesc si sunt tare mandra de ei![]()
Andree,Irina de mult n-am mai ras asa![]()
Anca eu de aceea nu o las pe Alexia pe jos..ca-mi linge mochete,parchet tot![]()
Ma bucur ca avem vesti de la Ratonelu
Moni ai grija de burtic
Delphinas imi pare rau ptr ceea ce ti s-a intamplat
..te asteptam cat mai des pe aici
Monyca ma bucur ca sunteti mai bine
Sabinel ce strumfita frumoasa ai
Giulianna
am Edi frumos,frumos
..sper sa reusim sa vb ca eu am fost tare busy zilele astea
Denisa,Claudinna,Dya
Lumi
si spor la curatenie si la gatit
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
kllemi spune:
neatza si de la noi sa incpem cu inceputul, aseara am fost la dr. ne-am facut vaccinurile (ca au fost doua) am urlat de ne-a stiut toata policlinica, chiar inainte sa ne intepe, avem 7.300 kg. si 66 de cm. cica am louaat putin in greutate
.....si dupa chestia asta ce sa vezi....i sa parut iei ca degetul mare de la nu stiu ce picior se duce in nu stiou ce parte (mam uitat si eu atent dar nu am obs. nimic) si mia dat trimitere la ortoped
acum va rog pe voi daca stiti care spital este mai bun ALECSANDRI SAU BUDIMEX??? va multumesc anticipat 
Vreau si eu sa urez sarbatoritilor de azi LA MULTE LUNITE SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI SA ASCULTE PE MAMI SI PE TATI
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
kllemi, eu stiu ca-i zice Alexandrescu:)
eu am fost la prof.dr. Jianu, de la Policlinica Dorobanti, care tine de Grigore Alexandrescu. trebuie programare, ca e f aglomerat
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
kllemi eu stiu ca Budimex(Marie Curie) ar fi mai dotat si cu dr.mai buni dar nu vreau sa te iei dupa mine
mamica ingrijorata.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna kllemi, eu stiu ca-i zice Alexandrescu:) eu am fost la prof.dr. Jianu, de la Policlinica Dorobanti, care tine de Grigore Alexandrescu. trebuie programare, ca e f aglomerat blog in scutec Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
da, asa ii zice, dar mam grabit sa scriu si unde este policlinica asta??
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)