Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreea, esti bestiala

Feli, Mi, offff, mama lor de hoti

Giulianna, micul plimbaret. Super caciulita

Noutati nu avem, Carla a adormit ieri tun pe la 20.30, s-a trezit la 5 a papat si somn pana la 7. Orice as face nu doarme mai mult de ora 7 iar mie mi-e un soooooomn . Si de la 7 dimineata e pe baricade, misuna peste tot prin casa, roade/linge tot ce prinde (inclusiv parchetul). As merge afara cu ea dar e cam innorat. Aaa, si in tarc nu sta deloc.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Andreea, pot sa te intrb de ce faceti kineto? Sunt cam pe dinafara...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

am bani de dat ....am datorii la stat ...ma duc sa platesc rds-ul ca raman fara internet revin

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

maia era putin in urma cu evolutia motorie , acum e ok , facem preventiv ca sa nu se puturoseasca

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Muuh pentru ca am vazut ca ai intrebat si Babytza ti-a povestit corect.Eu stiam doar de ieri.Mi-a trimis Delphinas PM dupa ce a vazut ca i-am raspuns Evei prima data in care mi-a povestit tot adevarul.Oricum eu eram convinsa ca Babytza nu minte.
Asta a fost o explicatie si atat.
Revin cu urarile.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

multumim din suflet pentru urari! si Teo va multumeste, alearga p-aci cu Bucse intr-o mana...

deci.... io nu concurez cu voi, da?! Ca de-aia m-am vopsit si am pau nou, ca sa ma ascund si sa nu fiu depistata. Si sotul se uita cu indoiala la mine... o fi "blonda"? nah... e numai obosita.

300 n-ai de ce sa-ti ceri scuze, Doamne fereste!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Irina, nu stiu daca se poate folosi la fel batista bebelusului. Eu folosesc aspiratorul nazal Belvital. Se gaseste in sendiblu la vreo 25 lei. Mama lor de muci, le venim noi de hac. Multa sanatate si o zi frumoasa

Gaia Nevia, sa va traiasca bebele mare, mare si voinic si sa va lumineze vietile.

300, ffff tare povestea cu telefonu'. Cat despre raceala, intr-adevar nu e de antibiotic. Pana la urma am luat si eu ce ii dau lui harri. Am baut cot la cot siropel si paracetamol. Lasa ca ne facem bine si ne vedem in parc .
micuta Anda.

Am o nelamurire - daca vreau un tratament cui il cer? Medicului de familie caruia ii precizez ca alaptez? Mai verific si cu pediatrul daca pot sa iau medicamentele respective?

Giulianna, cum te-ai descurcat cu carutul la metrou? Eu stiu ca nu pra sunt rampe? Super misto bashchetii . De unde?
Acum am inteles de ce papa asa bine, pentru ca isi alege singur mancara din magazin.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata la amiaza.
La noi e innorat si bate vantul. Deci vom servi toate camerele din apartament. Si NU nu voi calca!

Intai de toate as vrea sa o pup pe Ratonelul si pe putoiul ei iubit. Le doresc tot binele din lume.

Monica, te pup pe burtica. Ai grija de tine.

Delphinas, toate suntem aici si te iubim si te incurajam. Minunea ta se va intampla. Nu renunta. Te asteptam cu vestea cea mare.

Monyca, cat ma bucur ca printesa ta e bine!!! Doamne ajuta sa nu se mai intample nimic rau.

Sabinel pup strumfita eleganta. Mai, mai ce rochita in trend, si pantofiori...de bentita ce sa mai zic.

Andreea, imi face mare placere sa te citesc. Si da, meriti premiul I cu coronita!

Aaaa, cat pe ce sa-l uit pe Edy. Vreau si eu tichiutade aia. Mami tu ai facut-o?

Felicitarile in posturi separate ca nu vreau sa amestec borcanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Incep cu sarbatoritul cel mai mare
TEO sa fii sanatos, sa ai o viata minunata si sa binecuvintezi fiecare zi din viata parintilor tai!

ANDA la multe lunite!!!! Esti o printesa speciala!!!! Multa sanatate si tot ce e mai frumos pe lumea asta!

La multe lunite Andreea de Irina , Hari de Cristinescu, Efe de Ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multe lunite pt bebelushii ascuti intr-o zi de 10!!
Anduta, pai tu faci 6 luni?? sa cresti mare!!!

La multi ani pt domnisorul Teo!!

_giulianna_, Edi e simpatic, ca de obicei! super baschetii (avem si noi, pe bleu si Razvan se trage de ei de zor) si vad ca ai scos la plimbare caruciorul cel nou:)

andreea, esti mortla!!!!

Rotonelu, ma gandesc mereu la tine! sanatate multa!!

Razvan a dormit de la 21.30 la 8.00!!!!!! nu a cerut papa, nu nimic!!!
sa o tina tot asha!! ieri s-a trezit la 5 si a dormit iar pana la 8...ca i se facuse foame:)

Deplhinash, imi pare rau ca s-a intamplat asha!
eu chiar sunt curioasa ce zice moderatorul...ca undeva tr sa fie mesajele alea...

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput