Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Aelita, tocmai ca prin aer se transmite. asa l-a contactat si el si am fost cu ea la dr. cand i-a spus dr. ca e contagios!!!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
daca v-a spus medicul cum se numeste virusul,poate ii dai ei ceva sa citeasca in tema...nu stiu,ideal era sa intrebe direct medicul daca poate sau nu sa plece pe avion.
e pacat sa o rupeti ,pana la urma a fost o parere a ta si ea nu trebuia sa inchida telefonul ci sa isi spuna si ea punctul de vedere.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

tuturor florilor si Paste fericit!

Melly e bine ca ai scapat de cola...si eu am viciul asta...dar iau sticle de 0,5 si de obicei le bea tati...io-s cu Pepsi.
Fara praji e greu sa rezisti...la noul stil de viata e o mamica ce face niste minuni sanatoase si cu putine calorii!

simo si io zic apendice-apedicita, amigdale-amigdalita...tot aia!

va pup ca a venit Eli...vrea la Pc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Desiree da-mi si mie o functie in clubul ala, ca nu se poate, avem cam 4 treziri, asa.

Am fost in Herastrau, n-am vazut nici un M&M. Hmm....

Mihaser, Jady, sanatate multa puiutilor!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Lorich multumim! I-am facut baie ca mi-era si rusine la cum arata saraca...sper sa nu faca 40 in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Azi dimi am plecat la biserica si nu am avut timp, asa ca va pove acum ce s-a intamplat. Mi-am bagat mancarea la cuptor, cupila doarme, am timp. Deci asa: vineri dimineata m-a sunat si a zis ca baiatul are in gurita pungi de puroi intre dinti, ca nu a dormit, ca nu mananca si ii miroase gurita. Eu am zis ca daca ii miroase gurita e, cel mai probabil, infectie. M-a rugat sa sun eu la TeleHealth Canada sa vb. cu o asistenta, ca dr. era inchis. Am sunat si mi-a zis sa-l duca la spital ca daca e infectie ii trebuie, evident, antibiotic. I-am spus prietenei mele, m-a rugat sa merg cu ea la spital, ca ea nu prea vb. engleza. Acolo dr. care l-a vazut a zis ca e un virus luat din aer, de la cineva infectat si sa-mi tin fata departe de el. A zis ca atata timp cat abcesele sunt prezente, e contagios. Ea i-a spus dr. ca tre sa plece luni seara in europa si dr. a zis ca e riscant. NU ptr. baiat, ca el mai grav de atat nu va fi (cel mai probabil), dar e riscant ptr. restul lumii din avion ptr. ca e contagios!
Eu acu' de trei zile incerc sa-i tot explic frumos ca nu ar trebui sa plece sa puna la risc alti copii din avion, ea-mi tot spune ca nu o intereseaza de restul copiilor. Azi dimi practic i-am repetat ce i-am tot spus de trei zile dar io stiu ce i s-o fi pus ei vreo musculita... ma rog. Chestia acum e ca, sincer, nu cred ca vreau eu sa fiu prietena unei astfel de mame. Am intrebat-o daca ei i-ar conveni sa fie alt copil infectat cu cine stie ce virus in avion si sa ia copilul ei.. nu a raspuns, normal.
Aelita, legat de cat de multe imi permit sa vb. cu ea, cam orice! In sensul ca de cate ori a fost cu baiatiul la medic am fost cu ea intotdeauna. In oct. cand l-a operat am stat cu ea in spital, cu Victoria dupa mine o zi intreaga. Acum in 21 mai il opereaza iar si am vb. ca eu intru cu el in sala, ca are peste 1 an si ma lasa, pana il adoarme... eu sincer, NU vreau sa o las sa treaca singura prin operatia baiatului, dar nici nu vreau sa ii mai fiu prietena. NU POT sa consider prietena o MAMA careia nu-i pasa ca copilul ei imbolnaveste (sau ar putea imbolnavi) alti copii!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Desiree da-mi si mie o functie in clubul ala, ca nu se poate, avem cam 4 treziri, asa.

Am fost in Herastrau, n-am vazut nici un M&M. Hmm....

Mihaser, Jady, sanatate multa puiutilor!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Nu are rost sa ma obosesc, ca mai o saptamana si Robertelul va dormi 10-11 ore legate/noapte si dup-aia tu renunti la post... tre sa gasesc pe altcineva, asa ca... NU!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aelita, exact asa gandim si noi si incercam sa ii spunem si noi asta, sa o incurajam. Sunt ferm convinsa ca isi va reveni. Noi ii invadasem universul, cu toate ca o iubeste pe bebeluna era mereu nemultumita ca e dezordine, ca tata mai avea treaba si nu putea sa stea si el cu ea non stop, etc. Acum va reveni la rutina dinainte si totul se va linisti. Sunt sigura.

Laura, wow, ai bagat kfc??? Maine sau poimaine ne scoate nasha la cumparaturi ptr turta, poate o corup. Abia astept sa o vad, ca e gravidoasa si eu n-am vazut-o de 3 luni.

Eu am dormit cu fata, de pe la 18 pana la 19 cred ca la noapte bantui prin casa.

Pupici la fete.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara dragelor.
Incerc si eu un mic mesaj.
David e inca cu febra, mai mica 38,3-38,4 e adevarat, dar nas infundat, figura plinsa..irascibil. Ma bucur insa ca Mati e bine. DOamne AJuta sa scapam doar cu unul bolnavior de data asta..

LMA Iasminutza, toate florile si toti sarbatoritii zilei
Vreau sa pup si eu pe Micaela si pe Dariuca scumpa. AM sa adaug ca Mati al meu e cumintel, dar si plingacios si in ultima vreme disperat dupa Tzitzi...nu inteleg de ceee? Noaptea nu mai suge decit dimineata la 5-6, ceea ce e f. bine ca are si lapte suficient dimineata si nu mai stam nici lipiti toata noaptea..Dar ziua e terorist, ma trage de bluza si baga mina la tzitzi...nu conteaza unde ne aflam
Mihaser, eu cind sunt raciti ii spal asa rapid de tot, Mati saracul nici nu-si da deama cind intra si cind iese din baie. Iar David oricum face mai mult dus decit baie. Chiar voiam sa va intreb cum mai sunteti.Sanatate multa
Jady, of si voi??Sanatate multa si voua, sa vii cu vesti bune.
Desiree, nu-ti face procese de constiinta, nu cred ca ai gresit tu. Tipa e cam frustrata de boala copilului, mai ales ca trebuie sa plece...Pe de alta parte daca poti cauta s-o intelegi, imi pare cam neputincioasa asa..Scumpa Victoria eu cred ca se va regla cu kkuta, mai ales ca papa fructe si spanacel. Yummi
SIs, lasa draga ca poti sa bagi la cite kg ai, mi-ar fi si rusine sa vorbesc. EU oricum invariabil in we ma ingras.
Iulia, draga de tine..Refacere rapida lui COrnel, sa poti fii si tu linsitita.
Lorich, lasa ca trebuie profitat cind e vreme buna si plimbat la maximum, ca uite iar se strica de miineMisto ca te-ai intilnit cu scorti si mamica ei si-mi place comparatia de gene lungi Breaza -Bucuresti. Hihi.
Pupici si Aelitei
Acum va las, ma duc sa-mi oblojesc bolnavul . VA pupic

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

AH, am vzt ca si Ylari se pregateste de party de 1 an. SUcces!
De vaccin s-a preagtit careva??

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna tuturor!

Va multumim frumos pentru urari

Uram si noi tuturor floricelelor de pe aici: copii, mamici, tatici, bunici si alte rude!

Am citit tot, nu stiu cui sa raspund. Poate doar sa le urez sanatate maxima lui Robertel de Simonix, lui David de Simonacip, lui Eric de Jady si nu in ultimul rand Elianei lui Mihaser!

Zi obositoare...insa prima zi de Florii serbata pentru floricica mea . Vremea a fost cam ciudata si am stat oarecum crispata pentru ca numai pe afara a stat toata ziua. In vantul de azi...

Bon in alta ordine de idei si schimband registrul, vroiam sa va intreb ceva: ce tip de iaurt dati voi copilului: degresat, semi-degresat sau integral? Am eu o dilema si sunt curioasa sa stiu ce fac si alte mamici. Eu i-am dat semi-degresat si doar de putin timp integral.
Si alta intrebare, pentru cine da NAN la bb. De cateva sapt. am trecut pe NAN 3. Oricat l-as agita dupa ce-l amestec cu apa, dupa ce papa Iasmina ramane pe fundul biberonului o dara de praf de lapte ca si cum nu ar fi fost bine dizolvat. I-l fac cu apa calda (putin mai calda decat temp. corpului), agit de-mi sar capacele...inutil. I se mai intampla si altcuiva asta? La NAN HA1 si HA2 folosite pana acum nu era asa...erau si de o alta consistenta cumva...nu inteleg si nu mi se pare ok.

Deci azi am intrebari, dupa cum vedeti. Raspunsuri nu prea. Zi de wkd, deh...in vacanta-s!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput