Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
Iacata ca ma luai cu altele si am uitat sa urez sanatate multa lui Robertel de Simonix, lui David de Simonacip, lui Eric de Jady si Elianei de Mihaser!
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
aelita spune:
DESIREE acum ca ai dat detalii ,se schimba situatia. Eu am raspuns la ceea ce ai scris initial,si din poveste reiesea ca ai fost mai brusca si poate ea mai sensibila.Nu ai scris ca dai continuarea
ca asteptam.
Acum,daca medicul i-a spus sa nu plece ca e pericol pt alti copii,de ce se supara ea ca i-ai facut copilul contagios? Medicul nu i-a vorbit in aceiasi termeni? cand el i-a explicat de ce sa nu plece pe avion cu copilul,nu i-a vorbit acelasi lucru ca tine? tu doar trebuia sa ii amintesti ce a zis medicul:alooo,cucoana,unde pleci,nu ai auzit ca medicul a zis ca nu e voie??? Si asa poate nu te mai acuza ca i-ai facut copilul contagios.
adica ce sens mai are sa ii mai explici si sa o intrebi daca ei i-ar conveni sa i se imbolnaveasca...i-o scurtezi cu "asa zice medicul" si daca trece peste,nu mai are sens.
in privinta prieteniei,da,poti sa nu o mai ai la suflet pt asta,dar o poti ajuta daca zici ca are asa mari probleme,nu e chiar asa grava situatia,asa sunt unii,multi dealtfel,care se gandesc doar la ei,ce sa le faci..e pamantul plin.Nu te mai enerva pt ea si nu ii mai da explicatii.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
stefany_p spune:
Inais...mie mi-a zis doctorul sa-i dau iaurt gras, asa ca-i dau cu 10% grasime...e disperat dupa el...mananca cam 3 linguri pline odata..
MsBB spune:
Mai dormiti????
Hai, ce-i cu linistea asta? TREZIREA
!
Ia luati
, serviti de va treziti ![]()
O saptamana buna sa avem 
noastra!
Reallaura spune:
Nu nu dormim. Pe baricade...
Inais eu ii dau tot iaurt gras, mi se pare mai bun si ma astept sa-i placa si lui mai mult ![]()
Mai fetele, eu la 9:30 miercuri sunt chemata sa ma spovedesc. Atunci m-a programat parintele meu. Alysh sa vedem cum decurg lucrurile ca nu stiu la cat termin. vorbim la tel sau pe mess.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
neatza. inca mi-e somn. MSBB ma trezisi mai, auzii galagie
of, of vad ca-s puiuti bolnaviori pe aici. MULTA SANATATE PUIUTILOR BOLNAVIORI
Desiree hmmmm, eu iti dau dreptate. indiferent de tonul adoptat de tine, tipa nu trebuia sa iti inchida tel in nas, mai ales ca ai ajutat-o atat. mie imi pare genul de romanca parsiva si profitoare. asemenea pers nu merita o prietenie sincera. eu una de atatea ori m-am ars si tot fraiera sunt cand vine vb de prietenii: "hai ca te ajut eu, hai ca vin eu" si mie nu mi se zice odata asta. mie una mi s-a luat. in afara de prietena mea care s-a mutat la Timisoara
din pacate dar cu care vb zilnic la tel, incerc sa nu-mi mai apropii pe nimeni, sa pastrez distante, tocmai pt faptul ca m-am ars de atatea ori..lasa, nu regreta. nu trebuia sa reactioneze asa, mai ales daca se simtea cu musca pe caciula. asta e parerea mea.
V-am zis ca ne-am recuparat o parte din bani?? mai are sa-mi dea 200 EUR dupa Paste
in sfarsit. a dat rod pana la urma ideea mea cu apropiatul dusmanului
da asta am facut-o de nevoie, nu ca as fi eu mare "duamna"
cum m-au numit fetele pe aici ...
Legat de cola dr. i-a zis lui Cornel sa nu mai bea, ca a trebuit sa-i bage 3 anestezii ca primele 2 nu prindeau. nu stiu cum, dar si-a dat seama imediat ca bea cola la greu. a zis ca are ficatul varza..mmmmmmm inseamna ca eu il am zdrentze 
nu stiu ce sa-i mai dau..am bagat la morcovi, orez, cereale din orez in ea si tot scaun moale are (dar legat, nu imprastiat ca o diaree). o dam inainte cu 2 pl de biotics pe zi. pana acu i-am dat cate unul, dar de azi cred ca bag 2. inca nu i-am dat laptic simp;lu, ii dau 2-3 masuri de lapte cu restul completare cereale de orez in biberon seara si dimineata. da nu mai e cacacioasa. ooooooooof azi am 2 cupii acas. pleca cupilu nr 2 la injectie. iar gatesc ca la popota 
va
o zi buna
gabitzam spune:
'neatza buna!
Ina, eu ii dau iaurt Campina, habar nu am cat de gras este, o sa ma uit pe cutie. Am senzatia ca e 4-5%.
Raducu meu are un inceput de muci care nu prea suna bine. La fel e si Andrei, normal, ca nu scapa nici un moment sa-i imparta tot, frateste. Numai jucariile nu vrea sa le imparta
( Lori, azi nu iesim afara, bate rau vantul)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Nu nu dormim. Pe baricade... Inais eu ii dau tot iaurt gras, mi se pare mai bun si ma astept sa-i placa si lui mai mult Mai fetele, eu la 9:30 miercuri sunt chemata sa ma spovedesc. Atunci m-a programat parintele meu. Alysh sa vedem cum decurg lucrurile ca nu stiu la cat termin. vorbim la tel sau pe mess. ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
niatsa,
dar de post, ca macar sapt asta sa tin.nici postul asta nu am reusit sa il tin. Nu mai pot, pur si simplu nu mai pot fara lactate....
sanatate la puiutii mucosi, si tusaciosi! sa va faceti repede bine!
desiree, sincer, nu are de ce sa se supere. Intradevar, te simti responsabila ca tu ai fo translatorul la medic, si ai incercat sa ii explici cat se poate mai bine. Daca ei nu ii pasa, insa... imi pare rau, nu ai multe prietene acolo, dar nici ea nu iti ie prietena de o ia ca afront personal cand tu ai facut doar pe translatoarea. Sincer, tu ai ajutat-o,nu stiu ce alt om vine cu tine sa iti traduca, si cu cupil mic, si expune cupilul ei. Io nu ash face asta pt multa lume, ce ai facut tu!
voiam sa mai zic ceva. nu mai stiu ce. O sapt frumoasa la toata lumea.
edit: iaurt gras. Cel mai gras
gabitza, unde bate vantu? ca la mine la geam stau copacii tzapeni!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Cleo, cand m-am uitat pe geam dimineata se indoiau copacii. Acum daca ma uit, parca nu mai este chiar asa. Intre timp mi-am dat seama ca a ramas in masina la tati caruciorul lui Raducu, asa ca s-a rezolvat ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Neata.
MsBB multumim de coofee.
Mi-a cazut azi Matei in dunga caloriferului, s-a umflat si invinetit...
Macar David pare mai bine, febra doar 37,7 , iar Mati se pare ca n-aa luat nimic.
Inais si eu tot iaurt gras ii dau, Milli de ex il dau pe cel mai gras, ii mai dau si yoplait sau brenac.Cu laptele de pe biberon nici nu stiu ce sa zic, nu pui intii apa? Oricum nu cred ca e o pproblema daca ramine un pic pe sticla..Si noi am iesit ieri pe vintul ala, am fost sa luam bilete la circ pentru David.e circul in la patinoar in Drumul Taberei pentru cei interesati.
Nici noi nu iesim azi m-a sunat Cip si mi-a spus ca-i frigut si bate vintul...ce vreme de kko.
Sis, bravo! Mergi neaparat.
Gabitzam, sanatate la copilasi.
Edit pentru Iulia sa lase cola aia ca Mufi are nevoie de ea sanatoasa. Uite eu ca nu mai beau cafea, am inlocuit cu ceai verde. Si a inceput sa-mi placa si ma simt si bine. Plus ca e benefic in organism. Bine ca alaptez inca dar sper sa n-aiba nimic la bb
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"