Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Neatza si Paste Fericit tuturor!

LMA M&M de 12!

Oficial, pot sa spun ca am cel mai cuminte copil din lume! Ieri a stat cumintica pe scaunelul ei de masa 2 ore! A molfait la pepene rosu, kiwi si capsuni, in timp ce eu am facut un tort, spanacel ptr. ea, ouale rosii si ardei umpluti ptr. noi si am spalat vase de vreo 3 ori... Bineinteles ca dupa 2 ore era plina din capsor pana la fundulet de fructe, era uda leoarca de la apa din pepene... o sa va pun poze sa o vedeti in ce hal arata...
E tot constipata, am luat ieri un laxativ de la farmacie si aseara tot tare a facut, sa vedem azi. Noi mai un pic si mergem la biserica. Acu va citesc din urma.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
... desi sa va spun: am dormit doar 3 ore azi noapte, m-a corupt Miss sa intru in clubul ei

Shoo! Pleaca din clubul nostru! nu mai vrem pe nimeni in club... de fapt, Daviducu mic parca doarme mai bine... cred ca am cam ramas singura cu 5-6 treziri/noapte, dar nu-i bai, intr-o zi o sa ma trezesc ca doarme Victoria toata noaptea. :) si atunci desfiintam clubul!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,FLORIILOR !!!!!!!!1

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Simonix e simplu: aici toata lumea se crede desteapta ei stiu mai bine ce tb sa faci tu. Si mie mi se pare aiurea sa imi zica cineva de caciuli de curent. Ce ei imi platesc intretinerea, mancarea si ratele la casa? Daca nu, sa nu se bage.Asta e principiul meu, cine nu ma intretine nu are dreptul sa zica nimic. Punct.

Corect !

DOLORESS cum zice si SOCRAtE,sunt copii care nu vor sa fie luati in brate.chiar daca la altii se duc in brate.in plus,faptul ca mama ta se supara din cauza asta si te face vinovata pe tine de reactia copilului in fata adultilor ,arata ca da,e un pic ..nu stresata,dar emotionata probabil in fata nepotului,cu multa dragoste de impartit si probabil nu stie cum sa isi stapaneasca emotiile si copilul simte efectiv incarcatura emotionala.ea trebuie sa se calmeze,sa nu bage in seama,sa se joace de la distanta asa cum zice si socrate,ca pana la urma luatul in brate e o necesitate a noastra de cele mai multe ori(Sofia fuge de brate,si nu suporta sa o iei pe sus fara stirea ei,fara sa ii ceri voie ,ea vrea sa mearga pe picioarele ei,cand vine cineva in vizita ea sa arate jucariile,casa,nu sa fie blocata in brate.desi la unii sta ! deci ei au dreptul sa selecteze dupa cum au chef,e propriul lor criteriu si noi adultii nu trebuie sa intervenim in asta)

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

A-propos de observatii: azi in parc il pun pe Vlad in nisip, ii dau jucarelele si vine o mamaica ratoindu-se la el: "Nu stai aici! cum sa stai aici? e nisipul rece!!!" si il ia in brate il ridica in picioare!
Lasa ce ai zis tu,dar ce o fi zis copilul :una ma pune,alta ma ridica...ce sa mai inteleg si eu

Eu il las in nisisp,dar nu mult ca baga tot in gura.deci problema nu e cu racitul..o tampenie ,ca nu i-om tine la incubator.dar sunt nesimtiti si stau pe bancile care sunt in tarcurile lor de nisip,si mananca acolo seminte in timp ce se uita la copii.si fac numai coji in jur,sau chistoace de tigari. si copilul baga mana in gura,si mai rau il chinui si il chirai sa nu il las sa isi faca damblaua,adica il lasi in orz dar nu il lasi sa manance
baga cu pumnul nisip..
nu ar fi vorba sa linga lopetile,alea poate sa linga cat vrea,dar sa bage coji de seminte in gura cu pumnul...

IULIA bine ca l-au operat de urgenta si nu i s-a intamplat nimic ! recuperare rapida !

GABItA ce poze frumoase,e super acolo la gradinita voastra !!si ce frumos ca v-au lasat si pe voi alaturi de copii.in carut acolo cuminte in colt e RADUCU?

Citat:
citat din mesajul lui YLARI M-a intristat ca a zis fetei "Credeam ca o sa-mi inseninezi batranetzea". Pai si n-o face??? Oooof...

trist...
Nu ,nu ii poate insenina batranetile daca nici ea nu se iubeste si se considera inutila..dar asta nu e vina copilului.Copiii si nepotii vin pe lume pt ei si pt destinul lor,nu sa ne ajute pe noi ,nici sa ne lumineze.Noi trebuie sa ne gasim lumina interioara.
imi pare rau de mama ta,dar tu nu ai ce sa faci mai mult de atat,tu trebuie sa ai grija de copilul tau.Bineinteles ca si de mama ta,dar in limita posibilitatilor,dar trebuie sa puna mult mai mult de la ea si sa invete sa se iubeasca mai mult,ca altfel nimeni nu o va putea iubi.si nu va fi vina celor din jur.

MISSPARKER-acum depinde de copil,ai mei nu ar sta in sac decat daca ar urla sau nu ar dormi .nici plapuma nu o suporta macar pe picioare.nu suporta sa fie imbracati gros.ii culc in maneca scurta si cel mult pantalon subtire.intre 21-23º ,dar ei deja mor de cald asa,si de cele mai multe ori ii culc si in pantaloni scurti.
iarna dadeam mai multa caldura ca sa doarma ei dezveliti ,ca altfel nu se putea. ei isi dau singuri plapuma jos,se urca pe ea,deci daca ar fi sac ar urla.
pe Andres il gasesc la capul celalalt al patutului,peste plapuma.dar daca nu il invelesc,il gasesc in acelasi loc.desi mie imi e frig si dorm invelita ! deci daca e sa ma iau dupa mine,ei ar muri de cald.
Andres cand se trezeste,se ridica in picioare in patut si ma striga.deci iar,daca s-ar trezi in sac,ar plange de neputinta.
acum depinde si cate grade ai in casa,dar poti sa ii dai o pijama mai grosuta.dar sa nu te iei dupa frigul tau,ca ei mor de cald atunci cand noi murim de frig.urmareste-l si tu si vezi cum e fara sac,ca depinde mult si de cum ii place lui,ca nu toti copiii sunt la fel.

Citat:
citat din mesajul lui MsBB
Ce mai tare faza a fost cand fii-mea a incercat sa-o faca pe una la buzunare . N-am fost atenta o secunda si la coada Andra o scormonea pe una in geanta . Era geanta intredeschisa si fii-mea era ca la tombola cu dejtele in geanta femei .
Noroc ca am vazut si am extras hoatza din geanta, am luat-o pe sus pana sa o vada proprietara gentii . Nu de alta, da' o vedeti pe fii-mea ZA MOST WANTED

hahhaaaaaaaaa ce tareeeeeeeeeeee

Foarte trista vestea despre ingerasul Emma...Numai la ea ma gandesc...

send ca fac pauza

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

tuturor ce azi sarbatoresc invierea DOMNULUI !

florilor,floricelelor,

la multi ani GABRIEL ,ALESSANDRA,sa cresteti mari si sanatosi,norocosi,si ascultatori

MsBB ma amuz cu tine de numa

Miss, pe ERIC seara il culca tati si il pune in patut,doarme pana la 4-5,cu noroc apoi il pun la tzitzi si adoarme el adorm si eu si asa pana dimi,in rest fa cum te indruma inima eu cred ca nu exista o lege,

Simonix bebe plimbaret,si tinem pumni sa treaca mucsorii.

-am vazut poze cu bebe de simonacipbebelusi scumpici.

Gabitzam am vazut la stiri reportajul despre targul primaveri,tare faincu adevarat o atmosfera de primavara.

Iulia de atatea griji,lasal pe tati in lumea lui pana ii trece,starea asta postoperatorie,macar cu gandul sa evadezi

noi raportam o sitate jalnica,noapte jalnica ,bebe cu multi mucsori,cu ochisori lipiti de atata raceala,of cu febra si asa nu mai terminam tot intrun virus vad ca o tinem mai fetelor mor de mila lui mi se rupe sufletul ,iar el cand vede aspiratoru nasal fuge ,cat il tine scutecul dar asta este de moment :paracetamol nurofen,ser fiziologic pt curatat nasuc si ochisori

oricum ii multumesc lui DUMNEZEU pt toate lucrurile,acum dupa toata povestea cu EMMA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost si noi in Unirea am luat cadou nasului ca e ziua lui.. Apoi am mancat la kfc, apoi am bagat dulciuri si ne simtim bine.
Gabitzule, magnetism sa va fie de bine distractiile!
Desiree cum sa fii mai doar tu cu Miss in clubul de sculaciosi?? Mircea doarme cate 20 de minute legat, dar asta mereu, noapte zi...adica nu ca ne scoala, dar doarme efectiv pe noi... cica e greseala noastra, ca sa-l invatam altfel...l-oi invata si in patul - camera lui cand l-oi intarca.
Jady imi pare tare rau ca sunteti raciti, sanatate multa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Poate-mi spune si mie cineva unde si daca am gresit: iaca povestea: baietelul prietenei mele a colectat un virus urat de cine stie unde si acum i s-a infectat toata gurita, are abcese in gurita si pe fata, arata ca niset cosuri. Ea ar trebui sa plece luni in europa si eu i-am zis azi ca nu ar trebui sa plece, sa se gandeasca macar la ceilalti copii din aeroport si mai ales din avion, ptr. ca baiatul ei e contagios. La care ea zice: "A, copilul meu e contagios? mersi mutl!" si mi-a inchis tel.... Pai nu e contagios? Am sunat-o, nu mi-a raspuns si i-am lasat un mesaj cam asa: "Orice persoana care are un virus sau o boala transimibila se numeste Contagioasa! Daca tu consideri ca asta e motiv sa nu mai vb. cu mine... so be it! Whatever!" Eu cred ca ea de fapt nu stie ce inseamna contagios... ca doar nu as spune vreodata nimic impotriva copilului. Si nu pricep, domle cum poate fi o MAMA atat de egoista incat sa puna in pericol alti copii! Sunt tare suparata pe ea nu ptr. ca mi-a inchis tel., ci mai ales ptr. faptul ca ar fi in stare sa riste satatatea altor copii si mi-a spus clar!!! ca pe ea nu o intereseaza alti copii! Sincer, nu vreau sa fiu prietena unei asemenea persoane!!!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Laurita, scuze! Sia, ia shoo! si tu din club! Vreau sa am clubul meu exclusiv, in care sa fiu numai eu: eu presedinte, eu membru de baza, eu, eu, eu! Asa ca va dau pe toate afara din club! Vreau sa va aud ca dorm copiii!!!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE poate femeia nu considera ca baiatul are un virus. acum depinde si ce i-a spus medicul,ce are,cum se contagiaza,daca poate sa calatoreasca.acum,si sida e un virus,si pleci perfect cu el in avion.adica nu orice e contagios se face prin aer.poate tu trebuia sa fii mai delicata si sa ii spui sa consulte medicul inainte de plecare,nu poti sa ii spui direct ca e inconstienta ca imbolnaveste alti copii.depinde mult de boala in sine,de tonul pe care l-ai folosit,de prietenia care va leaga,de cat de multe iti permiti cu ea si cat de repede accepta ea sfaturi.

Poate te-ai grabit tu cu concluziile cand ti-a povestit de bubele copilului,si apoi cu mesajul ai facut-o clar sa se supere si mai tare,dupa atitudinea ei era clar ca nu vrea sa ii intaresti ideea ta,ci sa o lasi asa cum picase.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree imi pare rau de neintelegere. NIci eu nu cred ca asta e motiv sa-ti inchida telefonul. Daca credea ca nu ai dreptate iti putea spune de ce, ca nu e virus ca nu se ia sau eu mai stiu ce.
Nasoala faza...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Aelita, tocmai ca prin aer se transmite. asa l-a contactat si el si am fost cu ea la dr. cand i-a spus dr. ca e contagios!!!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput