Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Seara buna fetelor

Mai,cine stie cat e mit sau realitate legat de privitul la tv al bebelusului? A mea gogoasa e atat de atenta la tv,incat mi-ar prinde bine s-o mai las sa se uite,ca sta f cuminte .
V-am pupat!

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

alina2007, nu am gasit pozele cu baiatul tau mai mare, dar cel mic e dulce tare!
micola, ai fost tare de tot ca i-ai lasat laptele praf mamei tale...ca tot ii place cred ca mama ta si mama mea se cunosc...ca suna la fel
alina, pai scrie si aici regimul asta...ca 5 kg jos perfect pt mine! o sa il fac de 2 ori
crisspy, bravo lui razvan pt vaccin! baiat curajos!
anculet, eu nu l-am lasat la tv ca mai apar (in reclame si nu numai) imagini mai hidoase, tot felul de brontozauri si scene cu sange... fiecare lucru pe care il vede i se duce in subconstient...si nu tin neaparat sa se incarce cu dinastea de acum... in schimb, am un dvd cu desene 'baby einstein' pr 3 luni+, si la astea il las sa se uite uneori. sunt imagini dragute tare pe fond muzical de mozart.
dark, esti tare dragutza cu invitatia!

puiutzul meu are 14 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mai fetelor, nu a mai intrat ttenzica deloc de atunci...nu avem nr ei de tel? tare imi pare rau pt ea...pana la urma ea doar a urmat sfatul medicului...offf...

puiutzul meu are 14 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

da, si eu am observat ca nu a mai intrat ttenzica. Asa rau sa se fi suparat? Hai ttenzico inapoi

Vreau si eu 'baby einstein' pt 3+, unde gasesc?

IrinaC e bun humexul expectorant? pot sa-i dau 5 ml? I-am dat la 5.30, cand mai pot sa-i dau?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Aalina ce frumos creste Fabi , falcutele lui de baiat frumos. Un mareee si pt Dori.

Alina vazut bb mic . Sa fie sanatos si sa creasca mare.

Sa uram La multi ani! si sarbatoritilor de azi:

Nathalie Stefana bb de Iris2002

Ioana Ruxandra bb de catisto

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara mamici si licurici,

imi cer scuze daca m-am grabit sa ne felicitati pentru crestinare..

Alinuk am lipsit din motiv ca deranjam soacra cand stateam la calculator, sau imi statea in spate si citea ce scriu, si am preferat sa nu intru.
Acum voi intra mai des ca am mutat calculatorul..
Irina superbe pozeeeeee, si Andrei e un dulcic..
Alina1976, Naty ce fac fetele?
Cami sunteti bine? Antonia ce face???
Cadia Carla cum e?

Incerc sa citesc din urma sa ma pun la curent...

Fetelor din odiseea noastra a plecat cineva la munca?? eu trebuie sa plec, si asa ma doare sufletul, nu stiu ce voi face cu laptele, ca curge siroaie... imi este tare greu... inca nu stiu ce sa fac... balanta este egala... si situatia financiara tare nasoala...
Off criza asta acum a trebuit sa apara???

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Azi Karineta mea s-a intors pe burta pt prima data

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooof ce ma enerveaza raceala asta! Gatul nu ma mai doare da' nasul curge... ca robinetul defect. Sunt la al doilea pachet de servetele pe ziua de azi (asta dupa ce am consumat si juma' de sul de hartie igienica). Si e saracul nas rosu si umflat... noroc ca nu-mi pot lua zborul sa-mi zica lumea Dumbo. Iar cand trag cate o rafala de stranuturi... fug madamele si se ascund sub pat... iar bebe se prapadeste de ras Cred si eu, nasu' rosu si cu lacramite, servetele in toate buzunarele halatului de multon "sexy mamma", cana de ceai "agatata" permanent de mana, si mai si stranut de se cutremura casa...mi-s numa' buna de trimis la concurs de misse. Bre, care stie ce "bumbi" pot sa iau? - Eu am zis ca ma tratez cu ceai fierbinte si atat, da' vad ca nu e de gluma... inca o zi-doua in ritmul asta si raman fara nas!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Anculet, cica asa e. S-au facut studii si s-a ajuns la conculzia ca nu e bine sa-l lasi pe bebe DELOC la TV pana la 3 ANI!!! E destul de greu sa faci asa...mai ales in zilele noastre cand sunt atatea tentatii la TV. Noi cand eram mici macar nu aveam ce vedea. Eu pe ANA o las seara 30 min maxim o ora, inainte de nani. ATAT!

Delia, pai regimul este asa:

PRIMA ZI = LEGUME cum vrei tu: crude, fierte, la abur, dar NU prajite. Iti poti face salate la greu. Eu am mancat asa: dimineata 2 morcovi cruzi, la pranz o salata mare verde cu 3 rosii si putina lamaie, pe la ora 16.00 niste brocolli fiert cu vegeta si seara o salata de cruditati.
A DOUA ZI = FRUCTE (orice in afara de banane)
A TREIA ZI = OREZ cu LEGUME (toate fierte)
A PATRA ZI = LAPTE/KEFIR/IAURT de baut (MAXIM 3l)
A CINCEA ZI = SUCURI NATURALE de fructe (fara zahar)

Carmen, bine ca ai reusit sa muti calc . Noi suntem bine...am tras o sperietura maxima cu cazatura Sabinutei, dar acum e OK.
Imi pare rau ca trebuie sa pleci asa repede la munca :-(. Cum o sa faci cu laptele? O sa te mulgi? Va trebui sa lasi provizii ca e pacat de lapte si de bebe...:-(

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

offff Dark...multa sanatate. Poti lua paracetamol pt raceala. Sa te faci bine repede.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput