Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Ma inscriu si eu in clubul 'zombi' Ieri Alice a adormit pe la 21.00 si nu i-am mai facut baita si masaj, dupa aia s-a trezit si papat la 12.00 si....de la 3.00 a refuzat sa mai doarma...asa ca am papat ne-am jucat, am mai plans nitel pana la 6.00 cand in sfarsit a adormit la san si s-a trezit ca de obicei la 9.00.

Alina2700 - daca spuneai ca vii in Bruxel poate ne intalneam la biserica. Alice face kk la fel, si des si moale.

Dark - super parcul - Linn Park, cum mai stai cu raceala?
Irina c - vazut pozici la gratar...immm yamm, offfff vreau si euuuu. Ma bucur ca v-ati distrat.

Daiopri - tinem pumnii sa fie bine cu sanul

Iulia - am vazut pozici si filmulete .Mi-ai dat o idee cum sa o spal pe Alice pe cap

Andreea_cc bine ai venit

Crisspy - Alice nu a avut nici un fel de reactie adversa doar ca mai tresarea si plangea prin somn din cauza intepaturilor, dar a fost doar in acea zi si atat.

Ada - imi pare rau ca a racit micuta Daria sper sa ii treaca cat mai repede.

Lisa - si Alice mai plange prin somn si rade, tipa,...

Alina - nu iti afecteaza lactatia regimul???? nu ii da colici lui Sabinuta??? Poate incerc si eu Felicitari pt greutatea Sabinutei si pt rabdarea ta de a te mulge .

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Acu am venit de la dr. I-a dat humex sirop, claritromicina (daca e cazul), nurofen pt febra. Acu s-a culcat mititika. Daca tuseste tare si face febra ii dau antibiotic.
IrinaC e bine daca ii dau 5 ml humex de 2 ori pe zi? Daria are 1.8 ani si 13 kg. Multumesc!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ce fel de tuse are? ce fel de humex ai luat????exista si pt tuse seaca si pt tuse uscata...fii atenta sa nu le incurci

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Am luat humex expectorant. Tusea nu e seaca, pare sa aiba si secretii in gatutz sau undeva pe acolo. Tuseste urat tare.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

am reusit si noi sa mai citim ...si sa scriem...
suntem bine , fetita are 2 luni si 3 saptamani si e tare dragalasa...
azi am fost sa-i facem pasaport pentru ca o luam cu noi pana la bulgari de 1 mai (evident...mananca numai "tatica")

a fost comic cel de acolo...mai intai ne-am chinuit sa o tinem sa-i faca poza si apoi ne intreaba culoarea ochilor...pe ghicite i-am zis caprui

Cand o sa ii apara culoarea , caci acum sunt tot de lapte????

sa fie sanatosi copilasii nostri, caci este cel mai important lucru!!!

Ana Maria Isabella

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ada, OFFFF mititica Daria. Sper sa se faca repede bine. Da-i cat poti Vitamina C (daca se poate naturala). La noi face minuni. Pup fetele

Veronica, nu afecteaza pt ca beau multe lichide. Si am inteles ca este un mit directa dependenta a cant de alimente mancate si cant de lapte produsa. Sanii produc oricum. Si nu ii da nici colici ca oricum a depasit perioada...si de ce ar fi rau ca pap fructe multe (fara citrice ca sa ii faca rau). Maine am voie orez cu legume toata ziua si cat vreau eu
Mai, e fantastica Alice!! Nu am vazut niciodata bebelus nou-nascut cu atata par!!! . Si seamana cu tatal ei bucatica rupta!! Extraordinara asemanare.

IRINA, ERAM PRECISA...ca sa zic asa . Se vede talentul tau la scris. Cum de te-ai orientat spre medicina?!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mai fetelor, m-am uitat in congelator si am o gramada de peste. Si somon, si pastravi, si niste peste de culoare alba (naiba stie ce e). Intrebarea e ce sa gatesc? Sa nu fie tare greu de facut, ca eu mi-s cam antitalent la bucatarie. Aveti cumva vreo reteta interesanta? Pretty please?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Saluare fetelor, si de la noi:)
Am fost plecati la parintii mei de duminica. Ieri ne-am plimat in port-bebe, desi era un pic vant, dar eram imbracati bine:).ne calim
Nu am avut succes cu Gripe Baby Water si am revenit la Sab simplex.
Despre Vigantol si mie mi-a zis un dr (nu excelenta mea dra de familie) sa nu-l mai folosesc dupa 4 saptamani de la deschidere, pentru ca tot deschizandu-l toata ziua in contact cu aerul isi pierde din proprietati. La fel e si cu Nazomerul, si cu laptele praf.
Asa ca noi schimbam Vigantolul la 4 saptamani, eu scriu pe el data cand il desfac pe cel nou...Chiar azi am luat. suntem la a treia sticluta.

AAAaaaa, apropo de lapte praf, ca tot povestea cineva de "dusmanul" care sta la usa cu laptele praf in mana, sa vedeti ce mi-a facut mama aseara: ies eu un pic pana jos la magazin, urmand ca dupa ce revin sa-i facem baie, si sa pape. Cand vin acasa, luumina stinsa la Alexut...noroc ca nu adormise: mama ii daduse 120 ml de lapte praf ca, citez: "Tragea cu pofta din suzeta, tremura tot si i se inrosisera ochii de foame!!!!!!!!!" Sincer, nu cred ca avea cand sa i se fi facut atat de foame, ca mancase cu 1 ora jumatate inainte...Am certat-o rau si am facut-o "tradatoare"....Nu putea sa ma sune sa ma grabesc, am lipsit MAXIM 20 min...Stiti de ce m-a enervat mai mult: ca ea e cea care spune la toata lumea ca alptez, ca am reusit singura sa-i scot laptele praf, si tot ea sa ii dea biberonul??? Ca sa-i mai dau si lapte praf, ca e Aptamil si a citit ea pe prospect si e f bun , contine Imunofortis, deci e bun pentru imunitate...

Deja incepe sa se strambe la san...Dar am lasat laptele praf la mama, sa-l bea ea ca tot ii place atat de mult .

Lisa, am citit la Alaptatul help line ca sunteti si voi iar pe tzitzi exclusiv: Bravo!

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau,

Gata si vaccinutzul. Ne-am comportat ca un adevarat barbatzel, adica am plans un pic, dupa dupa care ne-am linistit si am adormit. Sper sa i-l tina tot asa.

Alina ... oau ....200 ml, cat a mancat Razvanica de dimineata si pana acum. Bravo!!! Poate ne dam si noi drumul in curand si o sa ma auziti pe forum cum ma vaiet ca imi mananca si urechile.

In schimb cu kk este mai delicat, azi de exemplu nu am facut deloc. Poate se schimba situatia pana diseara, ca norma era de 1 buc pampers plin pe zi. Insa avand in vedere ca am renuntat la san ma gandesc ca e normal, nu?

Aaa, by the way, concluzia pediatrei a fost ca eu de fapt nu sunt racita, ci alergica. Mi-a dat sa iau niste picaturi si sper sa-mi treaca repede ca nu mai suport, stranut intr-una ca o baba.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce mancacoasa s-a facut sabinelul... alina ca cura aia nu afecteaza productia de lapte?
ca 5 kg sincer cred ca sunt povesti...

irinac..olimpica la romana? uau... si cum ai trecut la medicina?

alina2007 si bble meu face uneori si de 5 ori...

Mergi la inceput