Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 22
veronica75 spune:
Salut fetelor,
Ma inscriu si eu in clubul 'zombi'
Ieri Alice a adormit pe la 21.00 si nu i-am mai facut baita si masaj, dupa aia s-a trezit si papat la 12.00 si....de la 3.00 a refuzat sa mai doarma...asa ca am papat ne-am jucat, am mai plans nitel pana la 6.00 cand in sfarsit a adormit la san si s-a trezit ca de obicei la 9.00.
Alina2700 - daca spuneai ca vii in Bruxel poate ne intalneam la biserica. Alice face kk la fel, si des si moale.
Dark - super parcul - Linn Park, cum mai stai cu raceala?
Irina c - vazut pozici la gratar...immm yamm, offfff
vreau si euuuu. Ma bucur ca v-ati distrat.
Daiopri - tinem pumnii sa fie bine cu sanul 
Iulia - am vazut pozici si filmulete
.Mi-ai dat o idee cum sa o spal pe Alice pe cap ![]()
Andreea_cc bine ai venit
Crisspy - Alice nu a avut nici un fel de reactie adversa
doar ca mai tresarea si plangea prin somn din cauza intepaturilor, dar a fost doar in acea zi si atat.
Ada - imi pare rau ca a racit micuta Daria
sper sa ii treaca cat mai repede.
Lisa - si Alice mai plange prin somn si rade, tipa,...![]()
Alina - nu iti afecteaza lactatia regimul???? nu ii da colici lui Sabinuta??? Poate incerc si eu
Felicitari pt greutatea Sabinutei si pt rabdarea ta de a te mulge
.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png
ada_coman spune:
Acu am venit de la dr. I-a dat humex sirop, claritromicina (daca e cazul), nurofen pt febra. Acu s-a culcat mititika. Daca tuseste tare si face febra ii dau antibiotic. 
IrinaC e bine daca ii dau 5 ml humex de 2 ori pe zi? Daria are 1.8 ani si 13 kg. Multumesc! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
Ce fel de tuse are? ce fel de humex ai luat????exista si pt tuse seaca si pt tuse uscata...fii atenta sa nu le incurci
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
ada_coman spune:
Am luat humex expectorant. Tusea nu e seaca, pare sa aiba si secretii in gatutz sau undeva pe acolo. Tuseste urat tare. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
dobreclaudia spune:
am reusit si noi sa mai citim ...si sa scriem...
suntem bine , fetita are 2 luni si 3 saptamani si e tare dragalasa...
azi am fost sa-i facem pasaport pentru ca o luam cu noi pana la bulgari de 1 mai (evident...mananca numai "tatica")
a fost comic cel de acolo...mai intai ne-am chinuit sa o tinem sa-i faca poza si apoi ne intreaba culoarea ochilor...pe ghicite i-am zis caprui
Cand o sa ii apara culoarea , caci acum sunt tot de lapte????
sa fie sanatosi copilasii nostri, caci este cel mai important lucru!!!
Ana Maria Isabella
clau
Alina1976 spune:
Ada, OFFFF mititica Daria. Sper sa se faca repede bine. Da-i cat poti Vitamina C (daca se poate naturala). La noi face minuni. Pup fetele 
Veronica, nu afecteaza pt ca beau multe lichide. Si am inteles ca este un mit directa dependenta a cant de alimente mancate si cant de lapte produsa. Sanii produc oricum. Si nu ii da nici colici ca oricum a depasit perioada...si de ce ar fi rau ca pap fructe multe (fara citrice ca sa ii faca rau). Maine am voie orez cu legume toata ziua si cat vreau eu ![]()
Mai, e fantastica Alice!! Nu am vazut niciodata bebelus nou-nascut cu atata par!!!
. Si seamana cu tatal ei bucatica rupta!! Extraordinara asemanare.![]()
IRINA, ERAM PRECISA...ca sa zic asa
. Se vede talentul tau la scris. Cum de te-ai orientat spre medicina?!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
DarkBendis spune:
Mai fetelor, m-am uitat in congelator si am o gramada de peste. Si somon, si pastravi, si niste peste de culoare alba (naiba stie ce e). Intrebarea e ce sa gatesc? Sa nu fie tare greu de facut, ca eu mi-s cam antitalent la bucatarie. Aveti cumva vreo reteta interesanta? Pretty please? 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
micola spune:
Saluare fetelor, si de la noi:)
Am fost plecati la parintii mei de duminica. Ieri ne-am plimat in port-bebe, desi era un pic vant, dar eram imbracati bine:).ne calim![]()
Nu am avut succes cu Gripe Baby Water si am revenit la Sab simplex.
Despre Vigantol si mie mi-a zis un dr (nu excelenta mea dra de familie) sa nu-l mai folosesc dupa 4 saptamani de la deschidere, pentru ca tot deschizandu-l toata ziua in contact cu aerul isi pierde din proprietati. La fel e si cu Nazomerul, si cu laptele praf.
Asa ca noi schimbam Vigantolul la 4 saptamani, eu scriu pe el data cand il desfac pe cel nou...Chiar azi am luat. suntem la a treia sticluta.
AAAaaaa, apropo de lapte praf, ca tot povestea cineva de "dusmanul" care sta la usa cu laptele praf in mana, sa vedeti ce mi-a facut mama aseara: ies eu un pic pana jos la magazin, urmand ca dupa ce revin sa-i facem baie, si sa pape. Cand vin acasa, luumina stinsa la Alexut...noroc ca nu adormise: mama ii daduse 120 ml de lapte praf

ca, citez: "Tragea cu pofta din suzeta, tremura tot si i se inrosisera ochii de foame!!!!!!!!!" 

Sincer, nu cred ca avea cand sa i se fi facut atat de foame, ca mancase cu 1 ora jumatate inainte...Am certat-o rau si am facut-o "tradatoare"
....Nu putea sa ma sune sa ma grabesc, am lipsit MAXIM 20 min...Stiti de ce m-a enervat mai mult: ca ea e cea care spune la toata lumea ca alptez, ca am reusit singura sa-i scot laptele praf, si tot ea sa ii dea biberonul??? 
Ca sa-i mai dau si lapte praf, ca e Aptamil si a citit ea pe prospect si e f bun , contine Imunofortis, deci e bun pentru imunitate
...
Deja incepe sa se strambe la san...Dar am lasat laptele praf la mama, sa-l bea ea
ca tot ii place atat de mult
.
Lisa, am citit la Alaptatul help line ca sunteti si voi iar pe tzitzi exclusiv: Bravo!
mamici si licurici
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
crisspy spune:
Helau,
Gata si vaccinutzul. Ne-am comportat ca un adevarat barbatzel
, adica am plans un pic, dupa dupa care ne-am linistit si am adormit. Sper sa i-l tina tot asa.
Alina ... oau ....200 ml, cat a mancat Razvanica de dimineata si pana acum. Bravo!!! Poate ne dam si noi drumul in curand si o sa ma auziti pe forum cum ma vaiet ca imi mananca si urechile.![]()
In schimb cu kk este mai delicat, azi de exemplu nu am facut deloc. Poate se schimba situatia pana diseara, ca norma era de 1 buc pampers plin pe zi. Insa avand in vedere ca am renuntat la san ma gandesc ca e normal, nu?
Aaa, by the way, concluzia pediatrei a fost ca eu de fapt nu sunt racita, ci alergica. Mi-a dat sa iau niste picaturi si sper sa-mi treaca repede ca nu mai suport, stranut intr-una ca o baba.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
Porumbita spune:
ce mancacoasa s-a facut sabinelul... alina ca cura aia nu afecteaza productia de lapte?
ca 5 kg sincer cred ca sunt povesti...
irinac..olimpica la romana? uau... si cum ai trecut la medicina?
alina2007 si bble meu face uneori si de 5 ori...