Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
andre_ea spune:
Dark, caramida am zis?
Tare faine sunt. Multumesc! Doamne ajuta sa treaca!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Porumbita spune:
ce vreme naspa....
dark super fain parcul.. dc ramaneti in zona poate va vizitam la anu... eu visez de multisor sa vad scotia...
; dar nu va gandeati sa alegeti intre italia si londra?
DarkBendis spune:
Londra nu... prea mare, prea scumpa... e fain sa vizitam ca acolo avem toata gasca de socri... dar atat (am fost, am vazut preturi... si zicem NU)
Daca e sa ramanem in UK, nu am pleca din Scotia
...si aici e o vreme tare aiurea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alina2700 spune:
Buna fetili!![]()
Noi am lipsit 3 zile... ca ne-am facut de cap!Sambata am avut musafiri,duminica am fost la Bruxel si l-am impartasit pe David
,iar ieri am fost pe la Ikeea si apoi in vizita la o prietena
!
Suntem plimbareti foc!
Am vazut ca si voi ati fost destul de active si ati avut chiar si peripetii... bine ca bebicii sunt ok,asta e cel mai important!Sanatoase sa fim sa avem grija de ei....ca evenimente din astea nefericite si sperieturi or sa mai fie...
DarkBendis minunat parcul...esti o fericita.Noi nu prea avem parcuri pe aici...
Multi pupici tuturor!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais fetelor, suneti-mi si mie...ce varsta va avea bebe cand mergeti cu el la mare? tot citesc despre expunerea bebeilor la soare...si parca tot mai frica mi se face... puiutzul meu are 14 saptamani! |
nu tb expus la soare bb
noi am mers cu Teo in fiecare vara de cand s-a nascut, prima data la la 6-7 luni, ieseam pe plaja dimineatza de la 7juma la 9 si seara de la 6 la 8
..cu factor de protectie peste 50, halatel pe el si sub umbrela...
copilul tb dat la apa sarata si la briza de mare...face bine!
la fel si anul ast
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
alina2700 spune:
Fetelor 2 intrebari:de cate ori e normal sa faca bebe caca?
putem sa folosim mucilagiu de orez?
David are 2 luni si 2 zile,si face caca de 4 ori pe zi,dar mie mi se pare ca e cam moale,are aceeasi consistenta ca in primele sapt(adica cremos spre apos cu niste granule mai tari de marimea semintelor de susan,iar culoarea este galben -floarea soarelui).
Pupici!
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
Alina1976 spune:
Buna fetele,
Delia, bravo...sa-i cheltuiesti sanatoasa ![]()
Daiopri, pai eu o sa gatesc de Pasti ca de obicei, adica drob de miel si de pui (ca am invitati care nu papa miel), ciorba de miel, friptura la cuptor impanata cu usturoi si bacon si stropita cu vin, cozonac (de'asta face bunica mea)...si cam asta in mare. Evident ca voi avea oua rosii si ceva aperitive.
IRINA, super pozeeee si m-am distrat copios citind textele de sub poza
. Cred ca ai si alte talente ascunse...![]()
Crisspy, eu cand trebuia sa plec undeva cu ANA imi faceam tot asa o lista cu tot ce trebuie luat si le puneam pe categorii: SOMN, PAPA, JOACA, ACCESORII, HAINE, BAIE, etc
Si de fiecare data innebuneam la cate trebuia sa strang. Sa vezi cum e acum cu DOI ![]()

Selene, stiu ca mi-ai povestit ieri la tel ce ai patit....am si citit acum din nou...ce sa zic, eu stiu prin ce ai trecut. Bine ca nu s-a lovit fata direct ca Sabinutza cu capul de asfalt...De abia am adormnit aseara. Cum inchideam ochii vedeam imaginea ei trantita pe caldaram..
. Probabil ca Dariuta avea mucisori si nu putea sa respire bine, de aia a adormit asa greu...
Fetelor, eu de ieri sunt la o cura de detoxifiere a organismului care dureaza 5 zile si care te scapa cica si de 5kg!! 
![]()
Ieri am mancat NUMAI legume. Azi am voie NUMAI fructe. Si obligat 2-3 l apa pe zi....si MI-E O FOAMEEEEE ![]()
![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Alina2700, Sabinutza mea face o data pe zi dar muuuult frate! Umple un Pampers si da si pe afara
. Nu cred ca e bine sa dai mucilagiu de orez la 2 luni...vezi ce zice si Irina...
Bebe este alaptat exclusiv? daca da, e OK, lasa-l in pace..
Azi avem un nou record la papa. La masa de la ora 13.00 Sabinutza a halit 200ml lapte!!! ![]()

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
IRINA.C spune:
alina 1976 multumesc
am fost olimpica nationala la romana...da' la cat citesc in ultima vreme si la limbajul medical de lemn utilizat
imi e rusine sa-mi amintesc
Pt Alina olandeza dc e alimentat la san si creste...lasa bebe in pace
Puiul meu are inca 6-7 scaune apoase pe zi
.Bebelus nou nascut!Dc is acide , face eritem fesier, nu creste, are alt miros decat cel acid caracteristic etc poti da mucilagiu dar inainte de masa 20-30 ml cam asa.Pup
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
alina2700 spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Eu il alaptez ,dar pe linga san ai mai dau si ceiut Babydrink!A pus bine in greutate ,pe 6 avea 5.4kg (si s-a nascut cu 3.475).
M-ati linistit!
Eram un pik ingrijorata pentru ca primul meu baietel era mereu constipat, insa l-am hranit artificial de la 3 sapt!
Va pupacesc !
Avem pozici noi!la "David Luca (primele clipe)" cu bebe mic si la "alina2700" cu bebe mare!