Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

neata si de la noi dupa cateva zile de absenta

multumesc de urari si pt fata ca a facut 2 luni sambata si pt ziua ,mea de florii /....

nu am intrat ca am ajuns acasa de la spital si a trebuit sa ne reacomodam ... mi-a stranutat si tusit sec ... si intrasem in panica iar pana am sunat la irina ...

acum suntem bine ... dormim ... ne jucam si asteptam sa se faca data de 20 cand vine medicul de familie sa facem vaccinul ... nu iesim din casa pana de paste ... sa fim bine la vaccin ...

darkkkkkkkk ... m-ai innebunit cu acele pozeeeeeeee ... vreau si eu cu bebe acolo

irinac la fel .... vreau si eu la gratarrrrrrrrr ... super cred ca v-ati simtit ... si chiar imi place gasca ta ....

pupi
revin

incerc sa calc printre pauzele date de bebelina

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Delia mersi frumos de raspuns. La noi o sa vina pediatra acasa si nu mi-a zis de nimik sa-i dau inainte. Sper sa nu fie nevoie de nici un medicament.

Cami ma bucur ca va simtiti bine si v-ati reacomodat acasa. E bine ca mai apuci sa mai faci cate ceva in casa. Bebe al meu nu ma mai lasa sa fac nimik. Am ajuns sa spal numai seara cand e si tati acasa ca sa stea cu el. Aseara cine intindea rufe la 12 noaptea?.

Acum sta si se uita pe pereti si daca cumva ies din camera incepe show-ul.

De-abia astept sa vina doamna doctor azi ca nu mai stiu ce sa mai fac cu el, nu vrea sa manance mai deloc, mai mult de 60ml la o masa nu vrea si atunci cand papa atat e sarbatoare. Mai nou stranuta si a inceput sa si tuseasca un pic, sper ca nu a luat raceala sau ce D-zeu am eu ca nu se mai termina, o tin asa de vrei 3 saptamani si sincer m-am saturat.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

delia, deja??? Fericito... Io inca n-am reusit sa redepun dosarul, nu am adeverintele de la angajator...LMA si de la noi, Billy si Daiopri, pentru puiutii vostri!Si LMA si pentru cei pe care nu i-am felicitat la timp, sa creasca mari si sa va lumineze viata!Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Pai angajatorul tau nu e matusa! Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Si noi vom merge la mare anul acesta, in iulie sau august, deci bebe va avea 5, 6 luni, dar nu+l vom expune direct la soare si nici pe noi. Eu am niste alunite cam rebele, unele operate si, oricum nu am voie la soare. Sotul are o piele deschisa si se arde f rau, deci vom merge la plaja dimineata si/sau dupa masa, dar sub umbreluta si cu sepcuta si tricou.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Delia,noi stam la mare..deci vom merge des pe plaja.Dimineata si seara.Bb oricum e expus la soare cand il scoti afara,nu?Si asta oriunde te-ai afla.Deci eu zic ca daca merg cu el dim pe la 8 asa pe plaja e ok.si seara pe la 6-7..cand soarele nu mai e puternic.Acum copilul trebuie scos afara si va avea contact cu soarele indiferent ce..numai ca nu la orele alea cand e toropeala.:)
Eu oricum voi intreba si pediatra cat,cum si cand sa-l duc pe plaja..cert e ca abia astept.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Legat de vit D3..mie o pediatra mi-a zis ca nu expira si ca-i pot da pana termin sticluta,iar alta ca trebuie s-o schimb la o luna,ca nu mai are acelasi efect.Am preferat s-o ascult pe a doua,desi pe prospect nu scrie cum ca ar dura 4 sapt dupa desfacere.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Noi merem la mare la sfarsitul lui iulie, deci o sa avem 7 luni. La soare merem dimineata si dupaamiaza, cu tot cu umbreluta Cu Daria am fost la aproape 1 an si a fost fff bine, si i-a placut si priit f bine.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

Ma bucur ca v-au placut pozele din Linn Park. Si noi asa de mult ne-am bucurat sa-l "descoperim" - adica stiam ca exista, dar ieri a fost prima data cand am ajuns acolo. De fapt, "analizam" ideea ca, in caz ca ramanem in Glasgow, in 2-3 ani sa ne mutam mai aproape de parc - zona e linistita si sunt case frumusele si se pare "affordable". In orice caz, urmatoarele week-enduri acolo o sa le petrecem, e f. mult de explorat, am inteles ca sunt si locuri amenajate pentru copii, un conac, un centru de calarie...musai trebuie vazute si astea. Oricum, invitatia ramane deschisa, care aveti drum incoace - noi avem un dormitor pentru oaspeti si mereu ne bucuram sa primim musafiri

Crisspy, tin pumnii sa fie bine bebe dupa vaccin! Cat despre spalatul noaptea, mai stim si pe altii... la fel si cu facutul curateniei... gatit... da' stii cum ii, aste apot sa astepte, bebe nu

Cami, ma bucur ca se simte bine Antonia

Andre_ea, caramida e de fapt piatra, sunt si rosii si albe, cam toate cladirile vechi din asta sunt construite, intr-adevar sunt tare fainute. Ilinca si ii dorim sa-i treaca varsaturile.

Ada, sanatate multa Dariei si Karinei

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crisspy nici noi nu facem mereu cate ceva ... ca nu avem chef sau nu ma lasa bebe ... da mai apuc putin cand doarme cate o ora sa mai calc sau sa mananc ... in rest si eu stau cu ea mereu ... ca am ramas inca socata dupa acea innecare ... inainte de incident nu eram asa ... o lasam si imi vedeam de ale mele ... da acu sunt mai vigilenta

acu am fugit putin iar la calcat

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ingrid, ba da, angajatorul = matusa, dar a fost cam ocupata si nu a avut timp de mine, mai exact, de adeverintele mele.

Asa de greu a adormit Daria acum, la pranz... Numai leganata in brate, de-abia dintr-a 4-a incercare am reusit sa o pun in patut, ca tot tresarea si se trezea urland... Sper sa nu fie de la cazatura... Are si muculeti, n-am apucat sa i-i aspir, de-abia cand am pus-o jos am observat, acum ii dau pace, pana se trezeste...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput