Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
iuliacris spune:
Da, Lisa, a venit la noi ploaia si da, e de la target. Am un Target chiar langa mine, l-am luat chiar cand am iesit din spital, ca din cauza hamului a trebuit sa poarte de la inceput 0-3 luni cu capse si eu cumparasem doar unul cu capse, restul erau cu fermoar. Parca n-are gat deloc in el
.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Aalina spune:
Buna dimineata.
Uitati o
ca sunt destul de ametita. Fiul meu pe la 3 a avut program de ochi beliti. Oricum se pare ca si-a scos masa de 12 noaptea. Macar atat. Partea rea e ca eu peste zi nu pot dormi cand doarme el. De asta cand imi serveste cate un program de noapte ma simt ametita cateva zile. Si numai bine noptile trecute nu am dormit din diverse motive asa ca acum... astept seara ![]()
Daiopri sper sa ai vesti bune in urma biopsiei. Mi se pare ca baietii tai seamana tare bine, iar Stefan a crescut atat de mare nu imi vine sa cred. Pe cand aveti programata venirea in tara?
Selene bine ca nu a patit Daria nimic. Off cate accidente in ultimele zile. Sper sa nu se mai intample niciunui bb.
Andreea_cc bine ai venit.
Delia si Ada ce bine de voi. Eu am primit de la job salariul bonus evident mai mic si luna asta mi-a gresit si plata indemnizatiei de maternitate
Atat m-am saturat...
Dark superb arata parcul ala. Cred ca e o placere sa te pierzi prin el. Abia astept si eu sa se incalzeasca si poate o sa iesim pe la munte cu piticii.
Alinuk felicitari pentru categoria grea si
pe falcutele lui Andu.
Sa aveti o zi buna.
crisspy spune:
'Neata la toata lumea!
Selene multa sanatate Dariutei, sper ca totul e OK acum si nu s-a intamplat nimik grav.
Dark ce frumos de voi ca aveti atatea alternative....
Avem si noi parcuri in Bucuresti dar ne omoara drumul pana acolo
. Cand am ajuns in parc sunt deja obosita de atata condus si atatia nervi in trafic incat nici de plimbare nu-mi mai arde. Asa as schimba si eu peisajul, dar ca si tine in vremurile astea de criza mai bine stau pe loc.
Miere multa bafta miercuri, iti tinem cu toate pumnii stransi. Asteptam vesti bune.
Daiopri, da' bine a mai crescut piticul, noi la 2 luni abia ne putem lauda cu 5,5 kg.
Alinuk .. oau... ce "parametri" buni are bebe Andu, sa va traiasca si sa creasca mare sa va faca fericiti in continuare. Da-i un mare
lui Teo din partea mea si poate ne mai vedem dupa sarbatori daca ne permite vremea.
In rest am vazut pozici cu bebei pretiosi si falcosi: Alexutu, Alexandra Maria, Fabian, Carla.
Azi facem vaccinul de 2 luni. Sa ma astept la ceva reactii neplacute? Oricum nu's ce avem si azi ca suntem tare maraiti, o fi si de la vremea asta nasoala... sper sa nu tina mult
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
ada_coman spune:
Neatza fetelor!
Daria mea e racita 
Tuseste si are secretii in gatutz. La 2 fug cu ea la dr. Mi-e frica sa nu ia si Karina 
A tinut-o tat-su duminika afara pana a inghetat mititika 

Vazut poze cu Fabi, Carla, Razvanica, Pisoi si Motan 

Si ma tot uit la celelalte poze, pe care le-am mai vazut de nenumarate ori ![]()

Dark frumoase fotografiile cu parcul, mi-au dat asa o stare de liniste 

Alinuk felicitari pt crestere. Pupam Andu mic si Teo voinic 

O zi buna fetelor! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Pe mine m-a sunat ieri doctorita de familie, cred ca pentru vaccin (sper ca nu m-a vazut cat de toanta am fost cu caruciorul
), dar n-am apucat sa-i raspund, eram ocupata cu analizatul copilului, sa n-aiba vreo vanataie...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
andre_ea spune:
'Neata!
Porumbita, ce spui tu mi se pare logic, ca dupa o perioada de timp substanta sa-si piarda din eficacitate, dar pe prospect nu se mentioneaza asta, desi sunt trecute modalitati de pastrare. In plus, am intrebat un medic pediatru (nu de familie) si mi-a spus ca nu-i adevarat. So, am preferat sa-l cred pe el decat zvonistica.
Miere
, Ilinca e cuminte. Nu mai stiu cat a crescut. Cred totusi ca la 4 luni isi va dubla greutatea de la nastere (sau va fi pe aproape), deci nu-mi fac griji.
Alina, nu-mi vine sa fac cum faci tu pentru ca Ilinca e oricum ca o sticluta, vorba medicului, cum o agiti cum varsa. O perioada doar regurgita si incepusem sa cred ca am scapat. Aiurea, acum a inceput din nou sa verse cu bolta. Toata ziua stau sa schimb la ea, si uneori si pe mine.
Selene, bine ca n-a patit Daria nimic. Au ei copiii astia ingerasii lor care-i feresc de multe. Mare grija pe viitor.
Daiopri, tinem pumnii sa nu fie nimic grav.
Irina, ce senina esti. Ti-a facut bine iesirea la tara.
Dark, frumos parcul. De fapt asa imi imaginez intreaga Scotie. Si-mi place teribil caramida din care sunt facute cladirile.
Aalina, asa-s si eu cu noptile. Daca nu ma lasa sa dorm bine, sunt ametita toata ziua, chiar si urmatoarele.
Si la noi ploua. Si am auzit ca si in Constanta
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
deliafairais spune:
selene, aalina, da...e fain ca au venit banii, dar...cum vin asa se duc
ce e nasol la card e ca nu stii ce bani pe ce luna sunt...cum ar fi scris pe hartia de la posta. dar...e ok asa cum e...banii sa intre...pot pica si din cer, ca nu ma deranjeaza ![]()
ada, imi pare tare rau pt daria, sper sa ii treaca repede si sa nu ia si carina. ultimele studii spun ca nu de la frig raceste omul, ci de la imunitatea scazuta care lasa virusii sa-si faca de cap (frigul ajuta doar la raspandirea virusilor). daca ar raci de la frig...iti dai seama ce ar fi la polul nord? ei acolo...oamenii racesc in perioada ploiasa...pt ca atunci se raspandesc virusii. interesant,nu?
puiutzul meu are 14 saptamani!
deliafairais spune:
crisspy, unii copii au reactioneaza bine, altii nu... david nu a avut nimic dupa vaccin, dar a dormit o gramada!!! m-a speriat ![]()
eu i-am pus un supozitor de paracetamol de copii inainte sa mergem, pediatrul mi-a spus ca il linisteste, nu face febra, si nici nu il mai doare intepatura asa tare. succes!
andreea, mie si pediatrul mi-a spus sa arunc dupa 3 sapt... dar e alegerea ta, ilinca sa fie bine! ![]()
irina, ce ma bucur ca ati inceput sa iesiti la plimbari, gratare, etc...meritati din plin relaxarea...dupa toate cate au fost
e tare simpatic tatal tau cu 'baby-sister' :)))
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais ada, imi pare tare rau pt daria, sper sa ii treaca repede si sa nu ia si carina. ultimele studii spun ca nu de la frig raceste omul, ci de la imunitatea scazuta care lasa virusii sa-si faca de cap (frigul ajuta doar la raspandirea virusilor). daca ar raci de la frig...iti dai seama ce ar fi la polul nord? ei acolo...oamenii racesc in perioada ploiasa...pt ca atunci se raspandesc virusii. interesant,nu? puiutzul meu are 14 saptamani! |

Ai dreptate. E posibil sa aiba si imunitatea scazuta. In ultimul timp nici nu prea mananca 

Astept sa merg la dr. sa vad cum o rezolv. Bea lichide la greu, dar papa, ioc 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
deliafairais spune:
fetelor, suneti-mi si mie...ce varsta va avea bebe cand mergeti cu el la mare? tot citesc despre expunerea bebeilor la soare...si parca tot mai frica mi se face...