Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am fost azi la plimbare cu caruciorul si... a cazut Daria! Mai precis, remarcasem eu ca manerul este cam... slabit, asa, inca de cand plecasem de acasa. Am tot incercat sa-l fixez, l-am dat peste cap, peste cap se fixa, in fata, nu, tot slabit era... In fine, am mers asa, si drumul a fost cand lin, cand plin de hartoape, asa sunt strazile, pe drumul de intoarcere, iar am incercat sa-l fixez, nimic, l-am dat pe spate, am tras de el... si... in loc sa se fixeze in opritoarele lui... caruciorul a "fugit" pe roti... si Daria a tras o tranta... A cazut cu tot cu cosuletul de la carucior, nu s-a lovit, dar s-a speriat foarte tare, a plans, saracuta, pana am ajuns acasa, noroc ca nu eram departe...

Si eu m-am speriat rau, am urmarit-o, am verificat-o fizic, nu are niciun semn vizibil de lovitura, nu a fost ametita, somnolenta, nu a vomat, din contra, era flamanda, apoi vesela si ganguritoare... S-a culcat pe la 9, sper sa fie OK...

M-a lamurit unchiu' cum e cu manerul, iesise din locasurile in care se fixeaza cand sta in fatza, ori era scos de cand fusesem la strabunicii Dariei, in vizita, si strabunicul s-a tot jucat cu manerul, fatza, spate, fatza, spate, ori a iesit cand l-am dat eu pe spate, la plecare...

Of, of...

Sper ca am fost coerenta, inca sunt cam... "scuturata" (shaken)...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

delia, deja??? Fericito... Io inca n-am reusit sa redepun dosarul, nu am adeverintele de la angajator...

LMA si de la noi, Billy si Daiopri, pentru puiutii vostri!

Si LMA si pentru cei pe care nu i-am felicitat la timp, sa creasca mari si sa va lumineze viata!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_cc spune:

Buna seara fetelor-cucuietelor, primiti un nou membru in gasca voastra?
tare bine mi-ar prinde si mie sa mai schimb o vorba cu cineva care trece prin aceleasi etape ca si mine cu puiul.
Puiutul meu cel mic e un licurici de ianuarie, mai precis s-a nascut pe 20 ianuarie, ora 11, nastere prin cezariana, 4130 g, IA 10. Dumnealui este Gruia George Theodor.

Puioaca cea mare, Clara, are 7 ani.

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bine ai venit andreea_cc! Sa-ti traiasca puiutii!

Si mie mi-au intrat banii, toti, si alocatiile si indemnizatia si marirea indemnizatiei.

Selene ce sperietura ai tras. Bine ca nu a patit nik Daria

Miere imi pare rau pt cumnata ta Sa-i dea DD putere sa treaca peste asta si sa-i dea alt licurici in curand

Daiopri felicitari pisoiului pt crestere. E baiat mare

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

O seara faina la toata lumea!

Noi am descoperit azi Linn Park
http://www.scotcities.com/cathcart/whitecartwalk.htm

un parc tare frumos nu departe de noi (5 minute cu masina!) - muuulta padure, rau, cascada, pietre, vegetatie salbatica dar si pajisti, flori, locuri amenajate - ne-a placut mult, o sa mai mergem sa exploram Am facut cateva poze, sa vedem cand o sa ajungem sa le punem online...

Selene, ce intamplare neplacuta! Bine ca nu s-a lovit Daria!

Miere, tare rau imi pare ca a pierdut Sanziana sarcina. O imbratisez

Daiopri, felictari pentru kilogramele pisoiului si sa vii cu vesti bune de la analize

Irina, faine de tot pozicile de la iesirea la iarba verde. Se vede ca v-ati simtit tare bine, si lui Andrei sigur i-a placut la aer curat

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Mai, ce se intampla cu atatea cazaturi?! Grija mare!

IrinaC, faina distractie la gratar, vreau si eu...la noi ploua cu galeata

Miere, am admirat feciorul, acum ce sa zic, daca si paru-i blond io as cam zice ca seamana leit cu Lucian, poate doar nasul e de la tine. Bafta multa miercuri! Ce bine o sa fie dupa...

Dark, super parcul, poza aia cu podul si verdeata luxurianta e super. Ai grija cu raceala.

Daiopri, voinic fecior, fff bine a pus! Tin pumnii sa iasa bine analizele.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iulia,de la noi a mers la voi plaoia. si aici a plaouat toata ziua,acum s-a oprit...in sfarsit!
cum stati cu colicii???

copiii vostri viseaza urat?
ana iarasi a plans in somn

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ptiuuuuuu

am citit de la coada spre cap pret de vreo 10 pagini

nu intelegeam ce a fost cu Sabinutza

bine ca nu e hematom sau ceva grav

..si acum vad si la Dariutza

Mare grija...asa este, avem grija cat putem de mult...parerea mea este ca Doamne Doamne e cel care ne pazeste copilashii....sunt multe pericole, daca ar fi sa ne gandim secunda de secunda la ele ...am trai vesnic nefericiti

Fetelor nu va invinovatzitzi, sunt sigura ca toate suntem mame bune si atat cat ne sta in putinta ne protejam puiutzii...

pup

noi suntem bine,
azi facut revizia de 3 luni
bb Andu in grafice la categoria grea
7.300g / 64cm / falci cat cuprinde

noapte buna

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

haha,iulia,costumasul care il are carla aici:
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaAprilie2009#5322069510718849266
e de la target si il are si ana
oricum,e o dulceata si ratusca ta

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dark

imaginile puse de tine ma duc in copilaria mea
la bunica... unde vara colindam padurile si bateam potecile de pe langa raul curgator

minunat

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput