Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
ada_coman spune:
IrinaC tare frumos va-ti mai distrat voi 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:
IrinaC am admirat pozicile azi intre 2 reprize de mancare ale piticului. Tare frumos trebuie sa fi fost
, cred ca o sa dau si eu buzna peste fratele meu ca sta la curte. Dar dupa Paste.
Vineri facem si noi prima deplasare in afara Bucurestiului. Merg acasa la mami sa petrecem impreuna Pastele
. Am inceput sa fac o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le iau la mine ca o sa stam vreo 4 zile.
Concluzia este ca in scurt timp tre' sa ne schimbam una din masini sau sa mergem fiecare cu a lui ca sa putem cara tot 
.
Apropo, vroiam sa te intreb ceva: cand ne-a schimbat lapticul praf, pediatra mi-a zis sa-i dau Biotics Baby pt a regla flora intestinala, cam un plic pe zi pus putin din el in fiecare biberon. Acum am terminat cutia de Biotics Baby, sa-i mai dau in continuare? Ii face rau daca continui? Stiu ca asta este si pt reglarea kk si noi cum ne cam chinuim pana i-l producem o data pe zi, ma gandeam sa continui. Sau sa-i dau Debridat pt asta?
Alina frumos mai creste Sabinuta 
. Ehe, cand vad si eu ziua sa manance si Razvanica 160ml la o masa. Noi suntem abia la 60ml la masa
, deci inca la categoria pana.
Va las acum ca s-a trezit maraiciul 
Multi 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
IRINA.C spune:
Gata Biotics!Eu recomand cam 5 zile nu mai mult.Ati facut trecerea , nu mai este nevoie!!!Ce dtagutz ca plecati...eu m-am autoinvitat la soacra mea la curte
si a fost socata!
A zis : vreti sa veniti???oooo va asteptam, da...sa ne anuntati din timp.Zic pai e din timp.Ca pn duminica luni mai e timp
I-am socat!
Nu prea am de gand sa ma duc, desi ar fi fain dc ar fi cald.Dar ce sa fac dc il deoache bunica???

![]()
![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
crisspy spune:
Mersi Irina 
Cat despre vizita la soacra daca e frumos afara eu zic sa te duci, o sa-i faca bine lui Ochila, ca oricum am obs ca ii place la aer curat. Iar despre deochi zii socrelei ca bate campii ![]()
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
Aalina spune:
Irina super distractia voastra. Cat despre bunici... se poate si mai rau, asculta-ma pe mine
Probabil trebuia sa le zici dinainte de a naste
Oricum crec ca piticilor le prinde bine statul la aer.
lisa79 spune:
si eu pe aici,mai rarut,dar de cand a plecat mama ,Ana imi ocupa mai tot timpul.
Am vazut poze cu Aidan,cu IrinaC la gratar(
imi e dor si mie de noi,de mine si de cristi,cum eram pe vremuri,nu ne-am mai simtit bine de o gramada de timp
)
fetelor,voi mergeti la slujba de inviere?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Daiopri spune:
Multumim de urari. Va dorim toate cele bune si voua.
Pisoiul meu devine motanas. La 2 luni are 6,4kg si vreo 63cm.
Deja nu are loc in poza de burtica:))
"Vorbeste" o gramada, si rade in hohote cand ma joc cu manutele lui.
Motanul al mare e inca tare incantat de fratior, doar ca trebuie sa tinem ochii pe el ca cine stie ce idee ii vine ca poate el sa faca![]()
De altfel e tare bun, dragul lui mama. Si ma sperii cand vad in poze cat a crescut.
Eu sunt asa si asa, caci nodulul acela nu a disparut si am fost la dr de fam si m-a trimis la eco. Iar de acolo m-au programat la biopsie.
Nu pot sa zic cate imi trec prin cap si cum simt ca mai mi se albeste cate un fir de par![]()

Asta e, o sa vedem cu DD inainte ce si cum e acolo.
Cristi tu pe unde mai esti?
Miere bafta la examen. Si tot vroiam sa zic sa nu dai hainutele ca uite nu se stie daca nu le poti da cumetrei.
Al meu in loc sa se trezeasca mai rar pe masura ce creste, iaca se trezeste mai des
Da stiu si de la motan ca o sa si doarma cand o fi cazul:))
Alina of of.
Sabinuta mica si acrobata
Aalina, si eu la fel cand sunt toti acasa sunt nauca total. Nu mai zic ca azi is eu cu baietii ca tati nu a avut liber dar gradinita e inchisa.
Nu mai stiu iarasi ce mai vroiam sa zic, da ma iertati voi ca ma stiti de acuma. Ne pregatim si noi sa mergem afara.
Abia astept sa plec in tara, dar in situatia data sper doar sa fie posibil

fetele de prin departari voi ce faceti de pasti de papa? Ca stiu ca fetele de acasa fac multe si bune:) Ceva idei de ceva rapid (nu cu miel ca nu papam).
mai trimit si eu o poza doua.
Numai bine tuturor.
miereamara spune:
Daiopri felicitari pt kilogramele acumulate de pisoi! Si tie a big hug, sper sa nu fie nimic grav cu nodulul acela. Nu-ti fie teama de biopsie, e doar o intepatura, ti-am zis ca si eu avusei astfel de probleme si am facut tot felul de investigatii, din fericire si asta iti doresc si tie, a fost de natura hormonala.
Din pacate, Sanzi a pierdut sarcina, imi pare asa de rau..nici nu stiu ce sa-i spun, sper sa-si revina si sa incerce cat mai repede din nou.
Merg sa vad pozele.
Te pup.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
deliafairais spune:
mie mi-au intrat deja si banii de indemnizatie si alocatie...in fine...habar n-am cate alocatii si cate indemnizatii...sunt 1300 ron.
puiutzul meu are 14 saptamani!