Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna!

LA MULTI ANI Tudor de Daiopri si Ana-Maria de BillyBilly!

Si azi suntem cu totii acasa... ce bine! Imi plac bank holidays Daca in ultimele zile am tot iesit cu prietenii, azi lenevim (ma rog, cat putem, ca treaba/papa/schimbat nicip la madame nu ne-o face nimeni.
Eu m-am potcovit cu o raceala, ma doare gatul asa ca beau ceai cald facut de tata lu' bebe (care azi mi-a facut o surpriza tare placuta, l-a luat pe bebe cu el in alta camera ca sa mai pot dormi eu inca 2 ore si ce bine a fost!)

Am vazut pozici de bebici tare frumosi, pe toti!

Miere, spor la studiu si bafta multa miercuri! O sa fie bine si o sa iei nota mare, las' ca stim noi

Flowerbee, grija mare cu contraceptia, asa ni s-a zis si noua aici, alaptatul exclusiv protejeaza numai pana la un punct, iar ovulatia apare cu cateva saptamani inainte de primul ciclu deci... Moasele de la spital ne-au recomandat sa nu ne bazam ca alaptam exclusiv, deci daca nu vrem sa ne intalnim cu ele la anu' sa facem bine sa folosim si alt mijloc de contraceptie. Eu una iau pilule - mai ales ca nu am voie sa raman gravida in urmatorul an din cauza cezarienei.

Alina, felicitari pentru greutatea pusa de Sabinuta

Ada, multa sanatate Dariei sa-i treaca repede vanataia

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina felicitari pentru greutate, se pare ca si fiu-meo a luat 400 grame in 8 zile

Miere bafta multa!! Iti tinem pumnii. Ce mult doarme Aidan noaptea, mie imi doarme doar pana la 5, dar sunt multumita si asa.

Veronica nu tunde fataaaaaaaaaaaaaaaa, altele ce n-ar da sa aiba fetitele lor asemenea par.

Fetelor am devenit dependenta de bere fara alcool , face minuni la lactatie, mi se umfla titile de zici ca explodeaza. Incercati si voi, eu am incercat toate celelalte metode si nu au avut efect.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Patricia vezi ca si berea aia fara alcool are un procent de alcool in ea, chiar dc scrie non-alchoolic. Aici, chiar si pe genul asta de bere este scris continutul de alcool, care intr-adevar este muuuult mai mic, dar exista. Acum...una la cateva zile nu cred ca o fi foc, dar e bine de stiut.
Uite aici scrie clar ca contine min 0.05% alchool
http://en.wikipedia.org/wiki/Low-alcohol_beer

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Miere mersi, nu stiam, pai beau una la cateva zile intr-adevar....oricum din cate stiu eu este permis sa bei putina bere sau putin vin...cel putin asa mi s-a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

la multi ani Tudor si Ana Maria.

Ada pupici Dariei sa ii treaca vanataia.
Alina ce bine ca Sabina e ok. Felicitari pentru cresterea in greutate si scaderea cucuiului.
Bee si eu stiu cazuri de fete care au ramas insarcinate alaptand.
Miere bafta miercuri!
Dark sa treaca repede raceala si sa o tii numai pentru tine.
Bebelusi cred ca depinde cu berea. Eu am incercat la Dorian si nu am facut decat sa au in greutate, in rest nici un efect.

Jasmi Iulia e o scumpica

Noi astazi iar am fost la curte si copilul a dormit bine merci intre pauzele de masa de mama nu a reusit nici macar sa ii vada culoarea ochilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

andre_ea vigantolul nu expira, dar dupa ce se desface sticla calitatile nu mai raman la fel decat vrea 30 de zile; mie asa mi s-a explicat

aoleu alina ce spaima!!!pt sabinelul mititel;

Mergi la inceput

Porumbita pai si asta ce inseamna? E acelasi lucru. Inseamna ca nu mai este vitamina D3 la calitatea la care trebuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Dark si multa sanatate. Sa-ti treaca repede raceala.

Anculet ce frumos a crescut Alexandra si are niste ochisori

Micola frumoasa simfonia

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Saltare gasca/

Am luat azi banii pe trusou si ce o mai fi fost acolo 3mil800mii.A ramas tata cu Andrei.Ce urat a fost azi in Buc si am impresia ca maine va fi si mai urat.Dupa ce ca e luni mai e si urat afara.
Azi a venit soacra ..in vizita.A stat FIX 10 min!Mai oameni buni ma sidereaza.Omul acela cu care vietuieste, dar si ea sunt de coma.Pai anunti ca vii, fuge Radu de la serv, eu fac curatenie, smotru, cumpar prajituri...vine si o data la 4 sapt...nu mor de dragul ei dar mi se pare si asa lipsa de..orice sa nici nu intri in sufragerie.E nepotul ei, parca e un strain.Au intrat si au inceput: "sa nu-l deochem.Tu crezi in vraji????""nu ...zic eu, mi se pare o prostie""Ba sa crezi...si in deochi si in vraji, eu cred...e zic eu," dc omu vine cu gand bun nu am de ce sa-mi fac griji , nu -i asa???" Hmm zice el , "asa e".

De neimaginat!Toate bunicile vin se bucura, ajuta , vad la voi.La noi mama e inexistenta, mereu la teatru mereu pe drumuri iar soacra , ce sa va mai zic...dhhh

In alta ordine de idei si la noi e frigutz in casa brrrrrr

Ieri am fost la gratar , a fost fain , Andrei a dormit pn la 3 in masina iar de la 3 a fost mai calm vantul si caldutz si ne-am plimbat.aici este linkul :
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/CAPEVREMURI#

Va pup si mai vb

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Eli, Dark, Delia .Alina, sigur Sabinuta va fi bine! Miere iti tin pumnii pt miercuri.Oare cand se schimba ochii la bebei? Al meu ii are inca albastri, dar nu cred ca vor ramane asa.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput