Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Veronica este superba micuta voastra, fascinati ne-am uitat la pozele ei....mai ales sotul meu care e fascinat de persoanele care au par mult...

Alina la pasta de brocoli poti pune usturoi, iese super buna si poti face acelasi lucru si cu conopida.

Fetelor azi am fost la restaurant sa stabilim meniul si l-am lasat pe fiu-meo acasa cu sora-mea 4 ore. Aveam asa o inima inchisa ca eram plecata fara el....abia asteptam sa vin acasa mai ales ca stiam ca l-am lasat fara papa. A fost asa de cuminte puiul lui mama, a inceput sa planga de foame abia cu 15 minute inainte sa vin eu, iar de atunci doarme chiar si acum.....cred ca sarim peste baie in seara asta

Dark poti sa faci pestele pe sare. Este ff simplu: pui pestele intreg chiar si cu solzi cu tot (daca are) intr-o tigaie in care ai pus un strat FFF gros de sare. Cand se strange suprafata si se transforma intr-o crusta il intorci pe partea cealalta. Cand e gata il pui in farfurie, iar dupa ce ii indepartezi crusta il servesti. Este delicios. Langa peste pe sare poti coace o rosie si un ardei. Dupa coacere, storci rosia intr-un bol si pui ardeiul taiat fasii, pui putin ulei de masline, putin vin, sare piper si yamiiiiiiiiiiiii
o bunatate ...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Dark poti sa faci pestele pe sare. Este ff simplu: pui pestele intreg chiar si cu solzi cu tot (daca are) intr-o tigaie in care ai pus un strat FFF gros de sare. Cand se strange suprafata si se transforma intr-o crusta il intorci pe partea cealalta. Cand e gata il pui in farfurie, iar dupa ce ii indepartezi crusta il servesti. Este delicios. Langa peste pe sare poti coace o rosie si un ardei. Dupa coacere, storci rosia intr-un bol si pui ardeiul taiat fasii, pui putin ulei de masline, putin vin, sare piper si yamiiiiiiiiiiiii
o bunatate ...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

auleooooooooo pazeaaaa

bb de bebelusi e cuminte ca a revenit in fortza cu ce stie ea mai bine
..

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna seara!

in sfarsit a adormit si licuriciul meu, dupa o ora de leganat, cantat, etc.

Noi suntem bine,atata doar ca ma iau de ganduri cand citesc cat cantaresc puiutii vostri. Cred ca al meu e cel mai mic din odisee, cel putin dintre baietei. la 12 saptamani avem 5300g.
Eu stiam insa ca e absolut ok sa ia 200g pe saptamana. La externare aveam 2850g, calculand 200g pe sapt. am fi super in grafic zic eu. Si totusi in comparatie cu voi, suntem la categoria super-pana.

Altfel insa suntem ok, papam cu pasiune, chia si 200ml la o masa, suntem foarte activi, gangurim, lovim jucarele, etc.

Duminica, de Pastele ortodox facem si noi botezul. Chiar ma bucur ca s-a putut duminica asta, odata cu Pastele nostru. O sa va povestesc cum a fost.

Avem poze noi la semnatura!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen e pacat sa pierzi laptele... baga tare cu mulsul;

alina e complicat rau regimul ala, pai mi se lungesc urechile de foame...

dark sanatate multa... ai un stil tare haios de a povesti; ia si tu vitamina C, osscilococilium, paracetamol

mai de roxana stiti ceva? ca nu a mai intrat de mult;

naty inca nu are calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La sfarsitul zilei ajung si eu sa urez LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: Nathalie de Iris si Ioana de Catisto

Ada, multumesc frumos ... iau paracetamoale, beau ceai, sper sa treaca si raceala asta!

Anculet, si aici ni se recomanda sa nu lasam copiii deloc la TV cel putin in primii 2 ani. Se pare ca succesiunea imaginilor e prea rapida pentru ei (inca nu vorbim de imagini agresive, "disturbing" etc) Nici macar Baby Einstein nu ar fi bun. Noi incercam sa nu lasam pe bebe sa se uite la teveu deocamdata (sa vedem cat vom rezista, suntem constienti ca e greu). S-a lamurit flacaul ca e "ceva" acolo si-l tenteaza, acum cateva saptamani ne uitam la The Two Towers cu bebe in bouncer, plasat cu spatele la teveu si intre el si "obectul criminal" aflandu-se o masuta joasa - si l-am surprins pe jupan incercand sa se suceasca sa se uite si el (ma rog, e de apreciat ca ii plac filmele de calitate, e doar copilu' lu mama si tata )

Andreea_cc, bine ai venit la noi ! Fetelor care va pricepeti, sa o treceti si pe Andreea pe listuta

Miere, bafta multa maine, sa-i dai gata pe toti!

Bebelusi, saru-mana pentru reteta. O sa incerc sa fac maine sau poimaine - azi am facut o reteta gasita pe net... rulouri de "plaice" (un fel de calcan)umplute cu somon afumat si busuioc.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

"neata,

Haideti la o

Am avut o noapte linistita, a dormit puiutul meu dus, a mancat si spre dimineata ne-am jucat. Acum dormim ascultand Nat King Cole .

La Multi ani Aidan de Miere
La Multi Ani Andrei Valentin de Crysyana

Sa va traisca puiutii fetelor si sa va bucure sufletele ca si pana acum. Si.... distractie placuta .

Pentru restul mamicilor si licuricilor o zi plina de soare si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Selene, offf, si tu ai tras o spaima...Bine ca bebe nu a patit nimic.

Alina, spor la dieta de detoxificare. Vezi ca nu se recomanada ca in perioada alaptarii sa se slabeasca mai mult de 1 kg pe saptamana. Eu sunt la 59,5 kg, deci pana la 54 mai e mult....

Fetelor, voi faceti Prevenarul? Daca da, de cand?

Ma duc si eu pe mailul comun sa vad poze ca mi-e dor de bebei!

Bebe a mea a fost maraita, a cam varsat , a mancat rugata de 1000 ori, insa azi parca e mai bine. Cred ca si bebeii au zilele lor proaste, iar cred ca a mea este si meteosensibila.

Fetelor, merci de sfaturi! O sa ma protejez. Eu nu am luat niciodata anticonceptionale din cauza unor probleme cu ficatul, dar o sa incerc. Vrem noi un fratior sau surioara pt Alexia, dar nu chiar de acum

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bravo Bebelusi, te asteptam cu retete! Cum ziceai ca e pasta aia de brocoli?Dark, pai zici ca esti antitalent la bucatarie si tu faci specialitati de peste!!Fetelor, eu sunt foarte incantata ca am reusit sa renunt la Vegeta si altele asemenea pline de drogul pentru gust = monoglutamat de sodiu, de sare neiodata si de alte E-uri! In schimb pun mai multe legume si toata lumea ma intreaba ce pun in mancare de are asa gust bun si nu le vine sa creada ca nu folosesc condimente fabricate, ci doar legume, sare iodata, usturoi, uneori putin piper alb, ardei, pasta de tomate si verdeturi! A durat cam un an, in care am redus treptat-treptat cantitatea de Vegeta (avand potentiatorul acela de gust-drog nu o puteam soate dintr-o data) si acum sunt fericita ca de 2 ani nu o mai folosesc absolut deloc!
Nu fac aluzii fine, cine foloseste Vegeta poate sa o faca, eu nu am nici o problema, si asa toata mancarea de la magazin, inclusiv carnea si legumele din import, sunt indopate cu E-uri! Doar impartasesc din experienta mea, poate ca cineva doreste sa renunte la unul din multele relele din alimentatia noastra! La fel de periculoasa pentru sanatate sunt grasimile vegetale hidrogenate, adica margarina! Decat margarina mai bine unt, zic eu! Dar, din nou, fiecare face cum doreste!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Buna fetelor, Selene, offf, si tu ai tras o spaima...Bine ca bebe nu a patit nimic.Alina, spor la dieta de detoxificare. Vezi ca nu se recomanada ca in perioada alaptarii sa se slabeasca mai mult de 1 kg pe saptamana. Eu sunt la 59,5 kg, deci pana la 54 mai e mult....Fetelor, voi faceti Prevenarul? Daca da, de cand? Ma duc si eu pe mailul comun sa vad poze ca mi-e dor de bebei!Bebe a mea a fost maraita, a cam varsat , a mancat rugata de 1000 ori, insa azi parca e mai bine. Cred ca si bebeii au zilele lor proaste, iar cred ca a mea este si meteosensibila.Fetelor, merci de sfaturi! O sa ma protejez. Eu nu am luat niciodata anticonceptionale din cauza unor probleme cu ficatul, dar o sa incerc. Vrem noi un fratior sau surioara pt Alexia, dar nu chiar de acumBeeMamica de fetita dulce ALEXIA - MARIADoamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Nici noi nu folosim anticonceptionale, sotul meu nu a fost de acord, cica nu fac bine la ficat, iar modul de actionare al steriletului, cu inflamarea mucoasei uterine, pe mine ma sperie! Folosim prezervativul.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI TUTUROR LICURICILOR CARE SARBATORESC AZI LUNITE!
Vin si io la fara de care orbecai ca o curca beata!
Fetelor eu nu stiu cum de dorm bebicii vostri noaptea ca bebe meu parca are o zi ...la 3 ore MAXIM se trezeste ca vrea papa!A dormit 4 de 2 ori pina acum,de cand s-a nascut si atunci m-am speriat ca nu stiam ce a patit!
Veronica ti-as fi spus eu ca vin la Bruxel la biserica dar ne-am hotarat pe ultima suta de metri ...am vazut pozicile..superba Alice ,si a fost botezata de acelasi preot .Cred ca o sa mai venim la Bruxel in duminica de dupa Paste adica pe 26...dar oricum am sa te anunt!
Deliafairais http://good-times.webshots.com/photo/2799439350104535410PoHMib aici e comoara mea cea mare!
DarkBendis imi pare rau ca ai racit, si pe mine ma tot incearca un virus ceva ca am nasul infundat de ceva vreme si tot ai dau cu apa de mare Physiomer(este pentru igiena nasului si cica omoara virusii) si am baut si coldrex.Sper sa te faci bine cat mai repede.
Bebelusi mare maiestra a bucatariei poate stii si niste retete care ne fac sa slabim .
Asparagus vazut pozici cu bebe Lucas foarte dulce,eu zic ca nu ai motive de ingrijorare ,arata f bine ,are falcute ...deci e un scump,nu trebuie neaparat sa fie greu...daca e sanatos atunci e perfect.
Fetelor m-am cam intins cu vorba ! va pupacesc pe toate si sa aveti o zi cat mai buna!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput