*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
Am venit ...ma tarai ca ursul ala, stiti voi...copilul inca mai are energie, desi n-a mancat nimic
In fine, pentru Tuchi si cine mai vrea sa se distreze , iaca subiectul cu incendierea WCurilor ...eu zic ca merita 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gbutucica spune:
Catalina cresa este de stat da cica a cumparat-o un bastan. iti dau mai multe detalii pe mes, sa nu fim "OFFTOPIC"
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

gbutucica spune:
NAty , dar nu te-am tradat 
, de ce ma faci sa
, ti-am spus doar ce si cum am ales......
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

tuchita spune:
Mimo, saru-mana, ma prapadesc de ras!
Si n-am citit decat 2 pagini!
Doamne, mare ti-e gradina!
Emoticonul ala care isi face cruce ar fi absolut necesar!
fug sa alaptez...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita fiara mica e doborata in patut, cea mare are 38,3 asa ca e moale si calma....o mai las la un desen si apoi gata! A mancat azi un morcov fiert, o galusca, 3 linguri de supa si-o chiftea! Si eu bag mecamente in ea.... Liana, gata mai, te cred ca esti normala si ca nu calci tot! ![]() Giani, sa te-ntreb la ce cresa dai Andreiu? De stat sau privata? Eu traiesc cu teama in suflet ca dupa ce naste fata bonei o sa plece si nu stiu daca mai am nervi sa iau alta! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
ei, chiar normala n-am pretentia ca sunt 
ilincoasa mica bolnavioara ... giani fii "offtopic" fii "offtopic" ...
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ariel_7000 spune:
SURPRIZAAAAAAAA:
http://family.webshots.com/album/570891108ZtYApQ
si daca aveti probleme cu inima, tensiunea si alte cardio, nu va uitati la ultima poza
....sau daca o faceti stati cu naty pe mess, ca s-ar putea sa aveti nevoie de ea ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
ariel_7000 spune:
"Da eu asa fac. Pun clor si detergent las sa se fac o reactie, clatesc si apoi cu spirt si dau foc. Acelasi lucru il fac si in concedii. Ce ma dispera pe mine sunt cazile de dus. Acolo frec de innebunesc si apoi cu detergent, clor si se lasa cu foc. Cazile de dus nu prea sunt frecate cum trebuie de femeile de servici. Acolo sunt o gramada de ciuperci.
Asternuturile sunt ale mele, nu am folosit niciodata prosoapele lor, desi sunt curate si frumoase, nu jerpelituri.
Un loc unde uita orice femeie de servici sa dezinfecteze este telefonul. Acolo spal cu apa si detergent si apoi cu spirt, nu mai dau foc acolo. La birou dezinfectez dupa fiecare angajat. "
"Cele mai frumoase amintiri din vacanta, focurile de tabara...."
beyyyy, mor de ras!!!! mimo,
, ca uitasem o mare parte din subiect
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
gbutucica spune:
Liana, bine sunt offf topic , cresa este in spatele magazinului titan ,ea functioneaza ca si cresa de stat dar de fapt ascunde multe..........si nu vreau sa le discut. eu cunosc pe cineva acolo si am reusit sa-l inscriu pe Andrei( dupa multe rugamintisi , pot da mult mai multe detalii dupa ce voi vedea mmai multe.
Giani ..
Mamica de ANDREI

gbutucica spune:
Ariel , am vazut pozele nu am murit de inima ba chiar 
familionul drag
Mimo am ras cu lacrimi, adica mi rad si acu si nu am citit tot inca , Multumesc de relaxare
Giani ..
Mamica de ANDREI

tuchita spune:
Giani, prea departe pentru mine!
sa dea DD sa fie bine pentru Andrei si sa nu se imbolnaveasca!
fetelor, rad cu lacrimi....tre' sa citit musai!
Ariele, ce frumoase colaje!
Si ce sexy burtica!

Iar copii tai seamana incredibil de mult!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)